עבור לתוכן

בקשה לשילוש חדש תקציב 1500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?1500 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מאה שקלים

. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה בפוטושופ,עבודה משרדית,משמש בין היתר גם כשרת אחסון ביתי

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אין צורך בכרטיס מסך

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?.אין צורך בכרטיס מסך

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים..אין צורך

4ח א. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?צריך רק מעבד לום וזכרון

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?לא רלוונטי

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?בינוני

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אין צורך

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.לא

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לפחות שישה חיבורי SATA בלוח כששניים מהם לפחות 6G,עדיפות שיהיו מופנים הצידה לסידור כבלים יותר נוח,USB3 יהיה נחמד.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כן

המחשב ירוץ על SSD של 120 GB כשישנו SSD שני של 40GB ככונן קאש לפוטושופ,בנוסף ישנם 3 כוננים קשיחים רגילים וכונן דיסקים,ספק הכוח הוא של enermax modu 525w

אשמח להצעות

פורסם

הנה שילוש אפשרי.

הוא כולל מעבד מלפני 2 דורות אך היות והפרש הביצועים בין סדרות המעבדים האחרונות עומד על אחוזים בודדים, הוא נושק לביצועים של מעבדי i5 מודרניים (אך בשני שליש מהמחיר). הלוח כולל 6 חיבורי סאטא כפי שביקשת, פונים לצד, 2 מהם הם מהדור השלישי. כלול גם סטיק זיכרון של 8GB עם עוד 3 חריצים פנויים על הלוח. ממליץ לך להציג בעמוד הבית של הלוח ע"מ לראות את כל הפיצ'רים והחיבורים שלו. אין כאן תמיכה באוברקלוק שכן צריך לוח עם צ'יפסט יקר יותר ומעבד "k".

מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים

699 ₪ - Intel Quad Core i5 2500 3.4Ghz

370 ₪ - MSI H77MA-G43

330 ₪ - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz

מחיר סופי: 1399 ₪

פורסם
  • מחבר
הנה שילוש אפשרי.

הוא כולל מעבד מלפני 2 דורות אך היות והפרש הביצועים בין סדרות המעבדים האחרונות עומד על אחוזים בודדים, הוא נושק לביצועים של מעבדי i5 מודרניים (אך בשני שליש מהמחיר). הלוח כולל 6 חיבורי סאטא כפי שביקשת, פונים לצד, 2 מהם הם מהדור השלישי. כלול גם סטיק זיכרון של 8GB עם עוד 3 חריצים פנויים על הלוח. ממליץ לך להציג בעמוד הבית של הלוח ע"מ לראות את כל הפיצ'רים והחיבורים שלו. אין כאן תמיכה באוברקלוק שכן צריך לוח עם צ'יפסט יקר יותר ומעבד "k".

מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים

699 ₪ - Intel Quad Core i5 2500 3.4Ghz

370 ₪ - MSI H77MA-G43

330 ₪ - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz

מחיר סופי: 1399 ₪

תודה על התגובה

טעות שלי בהודעה הקודמת..אני צריך לוח עם 8 חיבורי SATA ולא שישה..אני מניח שזה מייקר את לוח האם לכן אני מעלה את התקציב ל1700

פורסם

למיטב ידיעתי לוחות עם 8 חיבורי סאטא כבר יקרים משמעותית. מה שכן, אם אתה מרכיב לבד, אתה יכול לקחת את הלוח הזה מ-TMS שלפי מה שאני רואה כולל 4 חיבורי סאטא 2 ו-4 חיבורי סאטא 3. מה שכן, אני מקווה שיש לך כרטיס מסך כי אין ללוח יציאות וידאו.

פורסם
  • מחבר
למיטב ידיעתי לוחות עם 8 חיבורי סאטא כבר יקרים משמעותית. מה שכן, אם אתה מרכיב לבד, אתה יכול לקחת את הלוח הזה מ-TMS שלפי מה שאני רואה כולל 4 חיבורי סאטא 2 ו-4 חיבורי סאטא 3. מה שכן, אני מקווה שיש לך כרטיס מסך כי אין ללוח יציאות וידאו.

איזה לוח בTMS?

עריכה:

זה הלוח שמצאתי http://www.tms.co.il/product/10542

איך הוא בהשוואה לזה שנתת לי,ערכת השבבים וכל זה?

נערך על-ידי Omer DA

פורסם

כן, ללוח הזה התכוונתי (שמתי היפר קישור אם לא ראית).

מדובר על ערכת שבבים מעט ישנה יותר, אך בשלושת הדורות האחרונים לא הרבה השתנה. לדעתי מדובר על לוח משתלם מאוד, אתה הפיצ'רים/חיבורים אתה יכול לראות בעמוד הבית. להבדלים בין הצ'יפסטים ניתן לראות באתר של אינטל, אם כי זה פחות רלוונטי - העיקר שאתה החיבורים והתמיכות שאתה צריך יש שם.

מערכת מהדור הנוכחי תעלה לך כמה מאות שקלים יותר עם תוספת ביצועים/פיצ'רים לא גדולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים