עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

בחירת מעבד ל ASUS UX31A

Featured Replies

פורסם

שלום,

לאחר חיפושים ובדיקות באינטרנט וחוות דעת של חברים החלטתי לקנות את האולטרא בוק של אסוס UX31A.

הדילמה היחידה שנותרה היא לגבי בחירת המעבד למחשב.

השימושים שלי במחשב הם דיי בסיסיים, מרבית הזמן המחשב משמש לצרכים משרדיים (אופיס, גלישה באינטרנט וכו...) ומדי פעם גם לצפייה בסרטים. אין לי שום צורך בתוכנות גרפיות חזקות, משחקים או משהו בסגנון.

אני מתלבט האם לקחת את המעבד i5 או i7 של אינטל למחשב, אינני מבין יותר מדי בחומרה של מחשבים ניידים בכללי ובמעבדים בפרט, אך נראה לי שעל פניו ה-i5 יספק את צרכיי באופן מספק, ויותר...

עיקר ההתלבטות מגיעה בעקבות עניין של התחממות - האם מעבד חזק יותר מתחמם פחות בגלל שאין לו צורך להתאמץ?

בנוסף, האם בחירה במעבד חזק יותר תגרום לכך שאוכל להנות מהמחשב לזמן ממושך מאשר המעבד החלש?

שיקוליי התקציב אמנם קיימים, אך הם יחסית זניחים כי המחשב נקנה ע"י מקום העבודה ולא על ידי....

תודה לעוזרים!

פורסם

בדיוק יצא ה-UX31LA (שים לב ל-L).

למיטב ידיעתי הוא זהה לחלוטין מלבד שיש בו מעבד Haswell, אשר יגדיל את זמן הסוללה ב-25 עד 50 אחוז. במיוחד עם ה-i5.

יתכן שהוא קצת יותר יקר (כי הוא חדש יותר) אבל אתה לא משלם...

פורסם
  • מחבר

תודה, האם אני ארגיש הבדלים בטמפ'? כלומר, מעבד חלש יותר ולכן יתאמץ ויתחמם יותר? או שאין הבדל גם באספקט הזה, בין ה-i5 ל-i7

zelig, סליחה על הבורות, מזה מעבד haswell? והאם המשמעות היחידה של החלפה היא חיי הסוללה?

שוב, תודה רבה חברים

פורסם

Haswell זה הדור החדש של מעבדי אינטל.

השיפור העיקרי זה היכולת להגיע לאותם ביצועים כמו הדור הקודם, אבל בצריכת חשמל הרבה יותר נמוכה.

בגדול, מה שתרגיש זה אותם ביצועים פלוס/מינוס אבל חיי סוללה טובים בהרבה. כמו כן ה-GPU הבנוי בתוך haswell חזק יותר מדורות קודמים, אם כי כמובן לא מגיע עדיין לרמה של כרטיס מסף יעודי טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.