עבור לתוכן

ה-Z1 מיני הוכרז. החיסרון? מיועד לשוק היפני בלבד..

Featured Replies

פורסם

שמתי לב שאתה מתעקש על מכשיר עם 4.3". ניסית להשתמש פעם במכשיר ~4.8 לאורך תקופה של מעבר לכמה דקות? אני כבר מרגיש שזה קטן לי..

הבעיה שלך היא עם הזמינות? הרי סביר להניח שיהיה אפשר להשיג איכשהו, לא"?

פורסם
  • מחבר

אתה מודע לגודל הפיזי של ה-Z1? מדובר במפלצת שגדולה משמעותית אפילו מה-S4 שהוא מפלצתי בפני עצמו.

אפילו GSM-Arena טענו שהוא כבר לא נוח לשימוש מרוב הגודל המוגזם.

פורסם

אני מודע לכך שהוא 5", אבל לא בדקתי לגבי הגודל מעבד לזה.

ה S4 לא כזה מפלצתי, הוא לא גדול יותר מה S3 (אני בעלים של ATIV S) ובטח שלא רחב יותר. 4.7" ומעלה באמת מתחיל להיות גבולי מבחינת שליטה ביד אחת, אבל רוב הזמן לטעמי זה פשוט לא כזה משנה... כמובן שהגיוני שיהיו אנשים שדעתם אחרת. :-)

נערך על-ידי Ido.G

פורסם
  • מחבר

That's all well-deserved praise for Sony's work on the Xperia Z1 design, but we do have an issue with it - quite simply, it's a little too big. It's bigger than the Xperia Z, which was already on the big side and ergonomics suffer from the extra width, especially with the angles on the side of the frame that dig into your palm a bit.

Holding the Z1 is a different experience than most 5" phones, which are already too big or at least on the very line for some people. To be honest, the Z1 is quite a handful and the chunky 170g of weight doesn't help the in-hand feel either.

While it's a handsome looking brute, Sony's use of premium materials results in the phone's sizable body. It's a large smartphone by the current standards for a five-incher.

Size-wise, the Xperia Z1 enters the realm of the Samsung Galaxy Note 3....

http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z1-review-987p2.php

99% מתגובות הגולשים שקראתי לגבי ה-Z1 מדברות על זה שהם מחכים ל-Z1 mini. בפירוש מדובר על רוב, ורוב מוחץ.

נערך על-ידי Milford Cubicle

פורסם

כן, נשמע באמת גדול מדי (וכבד מדי).

אבל אני כן חייב לציין שאם יש מכשיר עם מסך יחסית גדול (4.7~) ומעטפת מאוד קטנה - זה יכול להיות סביר ביותר, גם לגברים עם ידיים בינוניות. זו דעתי, בכל מקרה.

פורסם

נכון, הבעיה היא שחוץ מהמוטו איקס, כרגע אין דבר כזה.

עד אז זה באמת אידיאלי בטח ובטח שהוא גם עמיד בפני מים.

פורסם

אם אני יביא אותו מיפן, הוא יעבוד בארץ?

פורסם

ב gsm arena אין עדיין את פירוט התדרים שלו בדור 3. זה תלוי בזה, אך זו תהיה הפתעה אם לא יתמוך בכל התדרים הסטנדרטיים ... http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z1_mini-5753.php

גם אם יפורט בהמשך ויתמוך, כמו כל קנייה בחו"ל עליך לוודא שמדובר באותו דגם בדיוק, שהוא sim free , ושיש אנגלית... (מי יודע ביפן)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים