עבור לתוכן

האם משתלם לקנות היום Samsung Galaxy S3?

Featured Replies

פורסם

שאלה קצרה - האם משתלם לקנות היום Samsung Galaxy S3?

אם כן - מאיפה הכי מומלץ לקנות אותו?

אם לא - מה עדיף באותו טווח מחיר עם אותן תכונות (מרובע ליבות, 8GB זיכרון אחסון לפחות, מבוסס אנדרואיד, אפשרות לשימוש בכרטיס להרחבת הזיכרון, סוללה שניתן להחליף, גודל מסך דומה עם רזולוציה של 1280X768 לפחות וכד')?

תודה על התגובות.

פורסם

הנקסוס 4 עדיף עליו כמעט בכל בחינה, ועולה יותר זול.

פורסם
  • מחבר

בנקסוס 4 אין סוללה שניתנת להחלפה ואין אפשרות להוסיף כרטיס זיכרון, דבר שדיי מגביל את המכשיר. בנוסף, בדקתי במספר חנויות בעיר מגוריי ואף אחת לא מוכרת אותו (בחנות אחת טענו שיש איתו הרבה בעיות). בנוסף על כל זה, הבנתי שתוך כחודש יוצא הנקסוס 5, שאמור להחליף את הנקסוס 4 ולעלות בדיוק כמוהו.

פורסם

לא מבין איך אנשים כיום חושבים על מכשיר עם 16GB ללא האפשרות להרחבת זיכרון.

כנראה אלו אנשים שלא עברו תקופה עם סמארטפון כדי להבין שעם החשק בא התיאבון. המצלמות המעולות היום גורמות לך לצלם והרבה(תמונות וסירטונים) ששוקלים לא מעט, האפליקציות לא נגמרות, המסך הגדול גורם לך לרצות גם לראות סרטים על המכשיר בהסעה לעבודה או סתם בדרך לטיול, איכות השמע מביאה לך חשק לפוצץ את המכשיר בשירים איכותיים.

היום אם הייתי קונה מכשיר, ישר הייתי שם לו כרטיס של 64GB לא פחות ולא יותר..

פורסם
  • מחבר

נו, אז מה האפשרויות שלי כיום, ומאיפה מומלץ לקנות בארץ?

פורסם

תחכה קצת לנקסוס 5.

מבחינתי החיסרון הכי גדול זה הרק 16 גיגה זיכרון , ובנקסוס 5 יהיה גם אפשרות ל32 גיגה , אז זה כבר סביר.

פורסם
  • מחבר
חייב מהארץ?

הבעיה היא שלא אני משלם, ולכן רצוי מאד לקנות מחנות בארץ.

תחכה קצת לנקסוס 5.

מבחינתי החיסרון הכי גדול זה הרק 16 גיגה זיכרון , ובנקסוס 5 יהיה גם אפשרות ל32 גיגה , אז זה כבר סביר.

עדיין טלפון בלי אפשרות להרחיב את הזיכרון, ואני לא בטוח שאפשר לפרק את הסוללה, כך שזה עדיין לא טלפון אידיאלי. חוץ מזה, בחנויות שהייתי בהן לא מוכרים בכלל נקסוס 4, ואני חושב שזה בגלל שהם מנסים לדחוף את ה G2 של LG במקומו. בנוסף המחיר שלו בארץ יהיה בטח כפול מבחו"ל, רק בגלל שהוא "חדש". אם הנקסוס 5 יביא לירידת מחירים של כל הטלפונים האחרים, אז הוא יהיה משתלם.

האמת - לא ממש חשובות לי כל התכונות החדשות, אלא רק דברים שהם בסיסיים לדעתי (כמו שכתבתי קודם) - מרובע ליבות, 8GB זיכרון אחסון לפחות, מבוסס אנדרואיד, אפשרות לשימוש בכרטיס להרחבת הזיכרון, סוללה שניתן להחליף, גודל מסך של 4.7 לפחות עם רזולוציה של 1280X768 (לפחות), חיבור למחשב ע"י USB (אני רוצה שתהיה אפשרות לגבות את כל הזיכרון, כולל מערכת ההפעלה והאפליקציות למחשב, ולא רק את התמונות והסרטים), חיבור WiFi, אם יהיה GPS זה יהיה נחמד. ה Samsung Galaxy S3 עומד בדרישות הנ"ל וכבר נחשב ל"ותיק", אז המחיר שלו הוא לא של מכשיר חדש, ולכן הוא הופף לאפשרות משתלמת, בהנחה שיהיה אפשר להשיג אותו בעד 1600-1700 ש"ח (שגם זה מאד יקר לדעתי, אבל לדעת השאר זה מחיר זול). כל המטרה של הדיון הזה היא לבדוק האם יש משהו משתלם יותר.

בעוד אני כותב פה, אני רואה בעיתון מודעה של רשת חנויות שמוכרת LG NEXUS 4 E960 16GB ב 1745 ש"ח. אז השאלה היא אם שווה ללכת לקנות אותו היום בכל זאת, למרות שאין לו אפשרות לשימוש בכרטיס להרחבת הזיכרון או סוללה שניתן להחליף?

פורסם

אפשר לקנות אותו בפחות מ 1600 שח בישראל. או בהזמנה דרך BUY2USA, ב 1500 ש"ח. (גרסת 16GB)

לנקסוס 4 יש מינוסים כמו שאמרת. אך בהתחשב בהכל, לטעמי הוא עדיף בהרבה על הגלקסי 3.

גם לנוקיה עתיק יש מקום לכרטיס זכרון וניתן להחליף לו סוללה. אז מה, אלו המדדים היחידים ? (כן, ברור שגלקסי S3 הוא לא נוקיה ישן...)

פורסם
  • מחבר

טוב, אני מבין שה נקסוס 4 עדיף בכל זאת. אני מניח שבשלב הזה אני אוותר על ה Galaxy S3.

בקשר למחיר - באתר שלהם כתוב ש 1745 ש"ח הוא מחיר ל 12 תשלומים, וש"למחיר סופי ניתן להגיע לסניפי הרשת", מה שאומר שכנראה אפשר להוריד אותם במחיר.

עכשו השלב הבא יהיה לפתוח דיון (נוסף) בפורום התייעצות לפני קנייה ולהחליט אם לקנות את הנקסוס 4 היום או לא.

פורסם

מן הסתם המחיר יירד כשיגיע הנקסוס 5 אז למה למהר?

פורסם

טלפונים סיניים יעלו חצי מהגלקסי S3 ויענו לך על כל הדרישות.

פורסם
מן הסתם המחיר יירד כשיגיע הנקסוס 5 אז למה למהר?

המחיר ירד ב 100$ רק לפני כחודש. אין סיכוי שירד עוד. יותר סביר שפשוט יגמרו המלאים, כי נראה ש LG וגוגל סגרו את היצור.

פורסם

חבר שלי הזמין את המכשיר הזה ב950₪:

http://youtu.be/GvfazIp0PwE

אחרי שכמה חברה שלו מהעבודה היו מרוצים מהמכשיר הוא הזמין גם, האמת הוא נראה טוב ומהיר, מישהו מכיר, שמע?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים