עבור לתוכן

לפטופ לגלישה באינטרנט עד 2500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

* מטרות המחשב? אך ורק גלישה באינטרנט (כולל צפיה בסרטוני יוטיוב וכיוצ"ב)

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? – 15.6, לא חשוב

* רזולוציית המסך? לא חשוב

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא חשוב

* משקל רצוי? לא חשוב

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם( לא חשוב

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות ? לא חשוב

* Bluetooth? לא חשוב

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח (HDD, SSD) או שילוב? (דורש (mSata ? לא חשוב

* כונן אופטי? צורב DVD

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם אפשר רצוי שכן, מעדיף windows 7 ולא 8

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) אחריות האם אפשרי להוסיף כסף לשלוש שנים / שירות של שליח שייקח ויחזיר מתיקון

כמו שאתם רואים הדרישות שלי מאוד פשוטות, והרבה דברים לא חשובים לי. מה כן חשוב? אמינות.

אני גולש כבר קרוב ל-7 שנים עם אותו מחשב Inspiron של DELL, שאמנם סיפק את כל צרכיי אבל פעמיים התקלקל לו ההארדיסק ושלוש פעמים (!) התקלקל לו כבל ההטענה, ובשנים האחרונות הסוללה שלו חדלה מלתפקד כלל. חלק מהקלקולים היו בתקופת האחריות אבל עדיין זה הצריך נסיעה למעבדה בהרצליה על חשבון שעות העבודה (סוגרים ב-17:00), ואז לבוא לקחת יום אחרי ובקיצור הרבה טירחה. לכן יותר חשוב לי מתקופת האחריות - אמינות ועמידות המחשב לקלקולים, ושירות מעולה של היצרן. ברור לי שאי אפשר "לחתום" על זה שלא יהיו קלקולים, אבל יש חברות אמינות יותר ופחות. זה חשוב לי עד כדי חריגה קלה מהתקציב במידה ויש צורך בכך.

כמו כן למרות שהמחשב מיועד לאינטרנט בלבד, רצוי שלא יהיה עגלה מוחלטת שסרטוני יוטיוב יקרטעו בו או שייקח להם שעה להיטען.

תודה מראש!

פורסם

- HDD מתקלקל 3 פעמים, אכן לא תקין

- כבל הטענה, קורה, צריך לשמור על החיבור שלא יתקפל

- סוללה, אחרי שנתיים וקצת התפוקה יורדת לכן כדאי לרכוש סוללה חלופית (באיביי, עד 100 ש"ח)

- אחריות, אתה צודק, הטרטור והגעה ליעל פתרונות בהרצליה ועוד למצוא שם חניה לא פשוט אם אין שירות הגעה עד הבית.

מאיך שאני רואה אתה רוצה מחשב עמיד שישאר איתך להרבה זמן, בתקווה שהכל יחזיק בצורה טובה. התקציב שלך קצת מגביל את העניין, אם אפשר להעלות את התקציב זה יעזור לקחת מחשב טוב יותר שגם פיזית בנוי יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובות.

ה-HDD התקלקל רק פעמיים, אבל בשני המקרים זה היה מאוד מעצבן כי כל המידע שהיה עליו הלך לעזאזל.

הכבל הטענה אכן מתקפל לפעמים, אין מה לעשות כי המחשב נמצא בשימוש בעיקר בשכיבה על מיטה.

הנסיעה להרצליה - סיוט קטן ללא ספק.

על כמה חריגה מהתקציב מדובר כדי לקבל אמינות? אם K3 אז מילא, אבל להוציא K4-K6 בשביל מחשב לגלישה נראה קצת מוגזם לא?

אם בכל זאת יש איזשהו טווח אמינות בתוך התקציב שלי, אשמח לקבל הלצה על החברה האמינה יותר או על זו עם שירות הלקוחות הטוב יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים