עבור לתוכן

קניית סמארטפון, תקציב 1500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

חברי הפורום שלום

אני אתחיל ואציין שאני לא ממש מבין בתחום של הטלפונים הניידים בכלל, ובתחום של הטלפונים החכמים בפרט. אתמול פתחתי דיון בפורום הסמארפונים, ומשם הגעתי לדרישות המינימום מסמארטפון (לדעתי):

1. מעבד עם 2 ליבות, כאשר רצוי מרובע ליבות.

2. גודל זיכרון RAM של 1GB לפחות.

3. זיכרון אחסון של 8GB לפחות.

4. מערכת הפעלה אנדרואיד בגירסה 4.1 לפחות (בשביל התאימות לשפה העברית).

בעיקרון לא רציתי להוציא יותר מ 1000 ש"ח, אבל במחיר הזה אין שום דבר מתאים. לכן החלטתי שהתקציב יהיה עד 1500 ש"ח. היום עשיתי סיבוב בין חנויות בעיר מגורי והטלפונים שהוצעו לי ומחירם הם:

• LG L9 ב 1600 ש"ח
  • Galaxy S Advance ב 1600 שח
  • Galaxy express ב 1649 ש"ח
  • LG L5 E450 ב 1250 ש"ח

האם משהו מכל זה משתלם בכלל או שהמחירים מופקעים (כמו בכל דבר בארץ)?

האם יש דגם אחר שעדיף על כל הנ"ל?

חשבתי על מכשיר סיני שיעלה כ-500 ש"ח אם אני אזמין אותו מאחד האתרים בחו"ל, אבל המוניטין של המכשירים האלו לא טוב, לפחות לא בתחום ה GPS, וכמובן שיש את העניין של האחריות. האם יש דגם סיני זול שייתן לי ביצועים טובים וידוע כאמין וללא בעיות?

אגב, שאלתי לגבי הנקסוס של LG ובשום מקום לא מוכרים אותו. במקום אחד פשוט טענו שיש איתו הרבה בעיות ובגלל הם לא מוכרים אותו.

תודה.

פורסם

אם אלה הדרישות שלך ה-S2 או ה-S2 Plus יספיקו לך בהחלט והם אפילו עולים פחות מ-1500. בזאפ עדיין אפשר למצוא את הנקסוס 4 שהוא אפשרות אפילו יותר טובה אם אתה לא צריך חריץ הרחבה. אם תכתוב איזה שימושים אתה בדיוק מתכנן יהיה אפשר אולי לתת המלצה יותר ספציפית.

בכל מקרה, המחירים שהציעו לך הם מופרעים לגמרי.

פורסם
  • מחבר

הדרישות שלי הן דיי בסיסיות - שיהיה טלפון סביר, שיהיה אפשר להתחבר למחשב, שיהיה חיבור WiFi כדי שאני אוכל לגלוש באינטרנט במידת הצורך, שתהיה מצלמה סבירה למקרה שאני ארצה לצלם תמונה או סרטון, שיהיה עמיד, שיהיה כמה שיותר זיכרון לאחסון, ורצוי כזה שניתן להרחבה, שיהיה בעל מסך מגע (בכלל מייצרים משהו אחר היום?), שבתור משתמש אני אוכל לכתוב לו תוכנות בעצמי, שתהיה תמיכה בעברית (ולכן הדרישה הקודמת לאנדרואיד בגירסה 4.1 לפחות) ושאני אקבל תמורה מקסימלית לכסף. חוץ מזה הבנתי שרצוי מסך לא קטן מ 4.7 אינץ' ברזולוציה של 1280X768, אבל אני מניח שגם 4.5 אינץ' יהיה בסדר. בקיצור כל מה שמחפשים במחשב (חוץ מהקטע של הטלפון) - אני לא רוצה להיות מוגבל לחנות אפליקציות או משהו כזה, אלא שאוכל לעשות בו מה שאני רוצה ולהתקין מה שבא לי כמו במחשב רגיל. ברור לי שרוב הטלפון היום יענו על רוב הדרישות (אולי חוץ מהקטע של העמידות וגודל המסך), אבל הבעיה היא שכל הסמארטפונים הסבירים עולים למעלה מ 1500 ש"ח.

אם יש משהו יותר זול, רצוי בסביבות ה 1000 ש"ח, שמתאים לדרישות אשמח לשמוע עליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים