עבור לתוכן

שאלה לגבי מחירי נקסוס

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

"יכול" משמע לא רוצה לקנות במשלוח מארה"ב. ברור שאפשר.

• תגובות 34
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
אכפת לי כי אני לא גר בארה"ב ואני יכול לקנות רק פה.

אתה יכול לקנות גם במקומות אחרים. אם אתה לא רוצה, זאת כבר בעיה שלך.

פורסם
  • מחבר

בכל אופן בחישוב מהיר יוצא שמארהב יצא 1500 שקל ופה 1600. אז מן הסתם עדיף כבר כאן.

פורסם
  • מחבר

שאלה נוספת - אם אני קונה את המכשיר באירופה (כלומר את הנקסוס 5 שיהיה זמין) מה קורה אם מתגלה תקלה/פגם כאשר אני בארץ? מה הפרוצדורה של האחריות יצרן?

פורסם

באירופה אתה מתכוון מגוגל? אז אתה צריך לשלוח אותו איכשהו אליהם, ולספק כתובת משלוח אירופאית להחזרה.

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכוון מגוגל אלא מחנות פיזית

פורסם

תבדוק בחנות. סביר להניח שעדיין גוגל היא זו שנותנת את האחריות.

פורסם

אם הוא קונה מחנות פיזית ולא מגוגל המחיר לא יהיה מסובסד, לכן זה לא משתלם.

פורסם
  • מחבר

אז מה יהיה המחיר בחנות רגילה (כמה היה פעם שעברה)?

ומה זה אומר שגוגל תיהיה אחראית? הרי לא שולחים לגוגל הם לא היצרן. אף אחד פה לא קנה בחיים נקסוס מחול ויכול לענות?

פורסם

אוקי, במיוחד בחודשים הראשונים עם ההתנפלות הצפויה, אין שום סיכוי להשיג מחיר שמתקרב למחיר של גוגל כאשר קונים מחנות, ולא משנה איפה. אפילו ב EBAY יהיו רק מחירים מופרזים בהתחלה.

בישראל לקח יותר מחצי שנה עד שהמחירים בחנויות הגיעו למחירים של גוגל. (בתוספת מיסים)

לא יודע איך המצב בגרמניה.

- - - תגובה אוחדה: - - -

לגבי אחריות.. מכיר כמה שקנו מגוגל, אבל לא היו צריכים לממש אחריות.

אני מתאר לעצמי שאתה פותח קריאה מול גוגל, והם מספקים לך כתובת למשלוח המכשיר. ואיך זה מטופל מאחורי הקלעים, זה לא צריך לעניין אותך.

פורסם
  • מחבר

כמה יעלה באירופה בחודש הראשון בחנויות? ברור לי שזה לא חד משמעי אז כמה היה שיצא ה4?

פורסם

כשה4 הוכרז הוא עלה 299/349€ בגוגל פליי הגרמני, ברשתות אלקטרוניקה, וחנויות אחרות (כולל Amazon.de) הוא עלה בערך 50€ יותר, גם כשהמחיר ירד ל199/249€. עכשיו כבר אי אפשר יותר להזמין אותו מגוגל פליי, אך להרבה חנויות עדיין יש אותו במלאי (ב299€ לגרסאת ה16GB).

קח בחשבון שהמחירים בגרמניה כוללים מס מכירה גבוה, במידה ואתה קונה אותו כאן בתור תייר, ולוקח אותו איתך חזרה לישראל אתה יכול לקבל החזר בשדה התעופה, ביציאה מגרמניה.

פורסם

אם אתה צריך תיקון אתה שולח אותו לגוגל לתיקון והם שולחים לך אותו חזרה לאותה ארץ שקניתי בה

קנית למשל בארה"ב אחרי תיקון הם שולחים בתוך ארה"ב

פורסם
  • מחבר
כשה4 הוכרז הוא עלה 299/349€ בגוגל פליי הגרמני, ברשתות אלקטרוניקה, וחנויות אחרות (כולל Amazon.de) הוא עלה בערך 50€ יותר, גם כשהמחיר ירד ל199/249€. עכשיו כבר אי אפשר יותר להזמין אותו מגוגל פליי, אך להרבה חנויות עדיין יש אותו במלאי (ב299€ לגרסאת ה16GB).

קח בחשבון שהמחירים בגרמניה כוללים מס מכירה גבוה, במידה ואתה קונה אותו כאן בתור תייר, ולוקח אותו איתך חזרה לישראל אתה יכול לקבל החזר בשדה התעופה, ביציאה מגרמניה.

זו התשובה שחיפשתי (:

עכשו אם מתעוררת בעיה במכשיר שאני כבר בארץ מה הפרוצדורה? הרי קניתי בגרמניה ואין לי כתובת שם. אז איך שולחים לארץ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים