עבור לתוכן

Xiaomi MI2S, כמה בירורים

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה.

מתכנן לקנות לעצמי בשבועות הקרובים את הMI2S של Xiaomi, את גרסת ה32GB, ובגלל שזו פעם ראשונה עם מכשיר סיני + הזמנה מחו"ל של מכשיר רוצה לשאול כמה שאלות שאשמח אם תעזרו לי לגביהן.

1.מה הסיכוי להתפס במכס, במידה וזה קורה, כמה זה יעלה לי?

2.יש מה לדאוג לגבי אמינות המכשיר? לא הצלחתי למצוא ביקורות שליליות, ודווקא זה שלא מצאתי בכלל, נשמע הזוי קצת.

3.המלצה למקום כלשהוא להזמין ממנו? בגדול רציתי להזמין דרך איביי, אבל אולי יש אתר כלשהוא שיהיה עדיף להזמין ממנו מבחינת מחיר/זמן הגעה/כל יתרון אחר.

4.יש מה לדאוג מבחינת קליטה במכשיר? הבנתי שהוא עובד עם כל המפעילות בארץ, ובכל זאת רוצה לוודא.

ואם למישהו במקרה פשוט יש ביקורת על המכשיר כדי להוסיף לי עוד קצת עליו - אשמח.

תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור לי,

נתנאל.

פורסם

1. הסיכוי תלוי בסוג המשלוח. עם דואר אווירי פשוט (לא fedex או DHL למשל) הסיכוי די נמוך. עם אחת מחברות השילוח הסיכוי גבוה מאוד.

המס הוא 35.7% שכולל מס קנייה + מע"מ.

2. מכשירי טלפון ככלל הם מכשירים אמינים מאוד. מהחברות הסיניות XIAOMI מייצרת את המכשירים הטובים ביותר. מכשירים שעומדים יפה מול מכשירים של סמסונג ונקסוסים.

3. חפש באתרים כמו aliexpress או geekbuying

4. אין מה לדאוג, המכשיר תומך בכל התדרים של כל המפעילות בארץ.

מכשיר מעולה. אני הייתי בכל זאת מחכה לנקסוס 5. אני רציתי להזמין את ה-MI2 כשיצא. חיכיתי ובסוף קניתי את הנקסוס 4 שעלה לי 1300 ש"ח.

פורסם
  • מחבר
1. הסיכוי תלוי בסוג המשלוח. עם דואר אווירי פשוט (לא fedex או DHL למשל) הסיכוי די נמוך. עם אחת מחברות השילוח הסיכוי גבוה מאוד.

המס הוא 35.7% שכולל מס קנייה + מע"מ.

2. מכשירי טלפון ככלל הם מכשירים אמינים מאוד. מהחברות הסיניות XIAOMI מייצרת את המכשירים הטובים ביותר. מכשירים שעומדים יפה מול מכשירים של סמסונג ונקסוסים.

3. חפש באתרים כמו aliexpress או geekbuying

4. אין מה לדאוג, המכשיר תומך בכל התדרים של כל המפעילות בארץ.

מכשיר מעולה. אני הייתי בכל זאת מחכה לנקסוס 5. אני רציתי להזמין את ה-MI2 כשיצא. חיכיתי ובסוף קניתי את הנקסוס 4 שעלה לי 1300 ש"ח.

תודה רבה על התגובה.

אני מקווה להזמין את המכשיר כבר היום ממוכר באיביי. :)

פורסם

בדוק היטב ממי אתה קונה. יש הרבה זיופים של המכשיר הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים