עבור לתוכן

זקוק למפרט מחשב עריכת וידיאו אנימציה וגיימינג בסביבות ה-6000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום חברים. אני זקוק בדחיפות למפרט מחשב כיוון שאני בתיאלנד

ובכוונתי לעבור בקניון ה-MBK בדרך לארץ ולקנות חלקים למפרטים שיוצעו פה.

יש לי יום אחד לקניות אז בבקשה, מכל מי שברשותו ידע נרחב, הודה לכם מאוד אם תחלקו אותו איתי.

את המחשב אני מתכוון לקנות בארץ, אך חשבתי שחלקים מסויימים כגון כרטיס מסך, כונן SSD וכדומה

יהיה כדאי לקנות פה בגלל המחיר הזול בהרבה. בכל מקרה, הכוונה היא להזמין את המחשב החדש עם החזרה לארץ

פרנסתי בחיים הוא יצירת סרטי תדמית ופרסומות לעסקים / חברות / אפליקציות. ועל כן אני משתמש בתוכנות הנלוות לכך

בנוסף לזאת אני גיימר דיי כבד ומתכנן על מחשב שיוכל להתמודד יפה עם משחקים חדשים של הדור המתקרב. אני לא שואף שהמחשב יריץ הכל על ULTRA אבל בהחלט הייתי רוצה למצות את יופיה של הגרפיקה של הדור המתקרב.

מחשב לעריכת סרטים, VIDEO ART, ואנימציה, ושיהיה גם אחלה של מחשב גיימינג.

המון תודה מראש לכל העוזרים.

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יהיה נחמד לנסות ולחסוך, לא חובה ללכת על הרכיב הכי חדש וחזק

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אנימציה, עריכת וידיאו, VIDEO ART

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

פרנסה: Adobe - Premiere / After Effects / Photoshop

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

BattleField 4 - GTA v (when its out), Next - Generation games

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

1920X1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (לא שואף לאולטרה)

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

אין צורך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

מערכת הפעלה WIN 8, אופיס 2013, והמחשב מורכב בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

איזור מגורים במרכז, לא משנה מאיזו חנות, העיקר לא מ-KSP

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

שדרוג אולי בתחום הזכרון או כרטיס המסך בעוד מספר שנים

אגב, 7000 הוא התקציב המקסימלי.

אך בהחלט יהיה נחמד לגלות שהמחשב שאני מחפש עולה למשל, 5000 ש"ח.

אין צורך במפרט הכי חדש והכי חזק. אלא כזה שפשוט יענה על הצרכים שלי.

​המון המון תודה לכולם.

פורסם

אני לא יודע מה גודל מזוודה שלך אבל יש דברים קטנים שאפשר לקמות בחו"ל, לקבל החזר מעם ולהביא איתך בכיס.

אני מניח אתה צריך הרבה זכרון ו SSD מהיר אם אתה עושה עריכה גרפית. כמו כן מעבד כמה שיותר חזק.

אלה 3 דברים ששווה להביא מחול.

כ.גרפי כבר מסובך. אין אחריות והוא די גדול ושביר אם אתה מביא אותו ללא אריזה.

באריזה יכולים פה לבקש מעם במכס.

מארז במקום מזוודה להמליץ? יש מארזי קוביה עם ידית נשיאה נוחה... (סליחה על הומור... לדעתי זה מצחיק)

אז ככה. זכרונות בארץ 40 שקל לגיגה. אם תראה 8 גיגה עד עד 300~ שווה לקחת.

מעבד: I7 עולה בארץ 1300-1400~ . אם אתה רואה ב 1000 ופחות שווה לקחת. לא משנה תושבת 1150 או 1155.

כ.מסך היתי ממליץ לא להביא מחו"ל. ללא אחריות סהכ..

SSD שווה לקחת. תוכנות שציינת אפשר ממש להעיץ אותם בעזרת SSD.

120 גיגה כ 500 שקל ו 240 גיגה 800~ שקל.

שאר חלקים הפרשים לא מצדיקים תרחה של להביא מחו"ל.

כשיהיה לך חלקים, אז שווה להרכיב מפרט ולא הפוך. תראה מה במבצע/זול ואז תחליט.

זהירות עם SSD. תבדוק מהירות כתיבה של דגם. זה חשוב לך לפרנסה!

בהצלך

פורסם
  • מחבר

אהלן, המון תודה על העזרה חבר, אבל כיוון שבשנים האחרונות עבדתי עם לפטופ נעלמה ממני כל ההבנה לגבי מחשבים שולחניים, כך שאם תוכל להרחיב לי על מספר דברים זה יהיה מעולה. קודם כל, לגבי המעבד, כמובן שאני ארכוש i7 השאלה היא מה היא התושבת עליה דיברת, ואיזו מהן יולר מומלץ לקחת. שנית, איזה מהירות ודגם? שמעתי שהחדש נקרא אייבורי ברידג׳ ??

לגבי הזכרונות, חברה? מהירות? 16 ג׳יגה זה מה שאני זקוק לו? כמה? 2 של 8 או 4 של 4 ?

ולגבי ה-ssd, אין לי הבנה כלל לגביו פרט לכך שהוא מאוד חשוב למה שאני צריך, אז איזו חברה? מהירות? מה מומלץ וממה להיזהר?

המון המון תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים