עבור לתוכן

Nexus 5 נחשף

Featured Replies

• תגובות 33
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המחיר שלו יהיה מדהים :D

פורסם

אני מחכה לראות מה יהיה המחיר אבל כעיקרון התאכזבתי, בעיקר מהסוללה. אני לא מצליח להבין למה לא יכלו (לפחות את זה) לקחת מה-LG G2 שמציג סוללה מדהימה.

אני כעיקרון, ולו רק בגלל זה, מחכה לראות מה יהיה איתו אבל כרגע שוקל מאוד ברצינות את ה-LG ולא את הנקסוס. כולי רק תקווה שתהיה קהילת פיתוח גדולה ל-LG לפחות כמו שיש לסדרת הגלקסי. אחרת...המצב לא יהיה טוב

פורסם

התאכזבת אולי מהשמועות על הסוללה. נחיה ונראה...

פורסם

בלי שום דבר יוצא דופן אחר, הוא יצטרך להיות מאוד זול בשביל להיות מעניין יותר מהמתחרים, בעיקר ה-G2 וה-Z1 (וגם ה-Z1 מיני שכנראה יוכרז בימים הקרובים, בתקווה שהוא יהיה מכשיר בינלאומי ולא רק לאיזורים מסויימים כמו שה-ZR היה).

פורסם

מה אתם בוכים ?

החומרה הולכת להיות מספיק טובה

אני לא מת על סמארטפונים ,בלי בטריה נישלפת

אבל הנקסוסים בניגוד לאיפונים ,לפחות נימכרים בזול

מעבד טוב מאוד ,2 גיגה ראם =מכשיר שיספיק לרוב הגדול של רוכשי הסמארטפונים מבחינת חומרה לשנים הקרובות

פורסם

גם הנקסוס 4 יספיק חומרתית באותה מידה.

פורסם

לנקסוס תהיה קהילת פיתוח לפחות באותו סדר גודל של הקודם. ה-LG ישכח בתהומות הנשייה אחרי חצי שנה. בטלפונים specs זה שיקול משני, חוץ מלאנשים שרוצים לשחק בקול אוף דיוטי עם כל הפילטרים ב-FHD על מסך של 5 אינץ.

פורסם

מה כבר אפשר לצפות, כל מה שיוצא כרגע הוא עם אותה חומרה פלוס-מינוס. המעבד הוא הטופ, כל השאר גם כן. המצלמה - צריך לחכות לביקורות שיגידו אם יש שיפור.

כל השאר יהיה בליטוש הרגיל הסטנדרטי של גוגל בין תוכנה לחומרה. בגרסה אחרונה ומיידית של אנדרואיד. ובמחיר מעולה.

פורסם
מה כבר אפשר לצפות

אני ציפיתי לסוללה חזקה יותר, לפחות 3000ma. אם סוני הצליחו לעשות את זה עם ה-Z1 אין סיבה ש-LG לא יצליחו עם הנקסוס 5.

גם הגנה נגד מים כמו כל המכשירים של סוני וכמו הגלקסי 4 אקטיב היתה יכולה להיות נחמדה מאוד.

פורסם

לדעתי התרגלנו לזה שגוגל מוציאה מכשיר חדש פעם בחצי שנה...

עם מחיר מעולה (קצת יותר מחצי מחיר)

עם חומרה מהדרגה הראשונה ברוב הפרמטרים.

עם התאמה מעולה בין חומרה לתוכה, ועם תמיכה ישירה ומהירה של גוגל.

וכן, יש גם מינוסים.

זה לא ברור מאליו. גוגל פוגעת כך בשותפים שלה ובעצמה. (במוטורולה) אין שום ביטחון שהם לא יפסיקו עם זה במהלך השנים הבאות. או לחילופין, ייקרו משמעותית את הנקסוסים / יחסכו בחומרה.

תגובה מ YNET

א: המכשיר עומד בקנה מידה לא פחות מאייפון או גלאקסי למיניהם.

ב: מחיר נמוך נועד למשוך לקוחות לחברה וכמובן מבחינת חומרה: מצלמה לדוגמא יהיו יתרונות לאייפון או לגלאקסי.

ג: אם תתן לי משחק אחד שעובד במכשירים שטענת ולא עובד בנקסוס 4 אני ייתן לך את שלי חינם.

ד: היתרון הכי גדול של הנקסוס לעומת כל מכשירי האנדרואיד הקיימים זה התמיכה המלאה בו מבחינת תוכנה של גוגל .. בדיוק כמו שאפל דואגת לאייפון.

ה: קהילת התמיכה בנקסוס 4 מטורפת.. והוא עושה דברים שהאייפון יכול לחלום.. בלי לאגים ובלי סיפורים.. והכי חשוב לא דורש פריצה הכל חופשי לבחירתך (הרי שילמת על המכשיר שיעשה מה שאתה רוצה ולא מה שהם רוצים).

אתה מוזמן לבדוק אותי בכל פרמטר.

פורסם
אני ציפיתי לסוללה חזקה יותר, לפחות 3000ma. אם סוני הצליחו לעשות את זה עם ה-Z1 אין סיבה ש-LG לא יצליחו עם הנקסוס 5.

גם הגנה נגד מים כמו כל המכשירים של סוני וכמו הגלקסי 4 אקטיב היתה יכולה להיות נחמדה מאוד.

הגנה נגד מים ,אני היתי רוצה בכל מכשיר דגל בחברות הגדולות

אפילו שיהיה כמו סמסונג עם דגם יקר יותר עם הגנה נגד מים

היום עם הנוט 1 שלי ,אני מכניס אותו לשקית עם אני קרוב למים (בריכה\ים\עננות חזקה וכו )

וכמובן זה מגביל את השימוש

זה לא טבלט ,שהשימוש בו רוב הזמן מתחת למחסה

אבל צריך לזכור שברוב המיקרים הגנה נגד מים =מחיר גבוה יותר

אני בכיף ישלם מאות שקלים יותר על זה ,כי אני עובד בשטח ,ואוהב לטיל בשטח ,אבל הרבה יעדיפו לא לשלם יותר

ובגלל זה עדיף 2 דגמים דומים ,רק אחד יקר יותר עם הגנה

פורסם

אתה לא יכול לצפות למכשיר מושלם ב 350$~. הגנה נגד מים מייקרת את המכשיר. ובכל מקרה, כיום רוב הקילקולים קורים עקב נפילות ולא ממים. ולגבי הצילום במים.. לדעתי מדובר בגימיק, כי בכל מקרה הם לא נותנים אחריות נגד קילקולי רטיבות. אם היצרן לא מרגיש מספיק בנוח עם ההגנות המים שלו ולתת אחריות, גם אני לא מרגיש בנוח, ולא הייתי מכניס מכשיר כזה לבריכה.

בנוסף, יכול להיות שזו הדרך שלהם לא להתחרות בכל המאפיינים מול השותפות שלהן, יצרניות האדנרואיד הגדולות ובראשותן סמסונג. אולי גם LG עצמה מבקשת זאת, כדי לבדל את הנקוס מול סדרת ה G שלה. אתה רוצה את הכי טוב כמעט בכל פרמטר, תשלם 650$.

נערך על-ידי Roger That

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים