עבור לתוכן

זמן סוללה בSAMSUNG NP370R5E קצר מדיי?

Featured Replies

פורסם

שלום,

קיבלתי כאן המלצה לא מזמן על המכשיר הזה והתרשמתי מאוד לטובה מהמפרט

http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12338

אך כשהגעתי לחנות (ניידנייד) המוכר (שניכר עליו שלא הכיר כלל את המחשב וממש ניסה לדחוף מכשיר של Lenovo) הזהיר אותי שזמן הסוללה בSamsung מאוד קצר, או במילותיו: "כדי לחסוך במשקל חתכו את הסוללה מ6 תאים ל-3 תאים, אז היא לא תחזיק הרבה זמן".

המחשב מיועד לגיימינג מזדמן אבל בעיקר לימודים - האם אני צריך לחשוש מזמן סוללה קצר שלא יחזיק לי הרצאה של שעתיים-שלוש? ומה לגביי עוד שנה-שנה וחצי, זמן הסוללה ייתקצר משמעותית עד כדי חוסר יכולת להשתמש במחשב מבלי שיהיה מחובר לחשמל?

ראיתי דיון פה אבל לא כל כך הבנתי את השורה התחתונה - האם אפשר להחליף סוללה בקלות או לא?

וקצת שאלת תם אבל - אם אמת המידה שלי למשחקים היא מה שיריץ את skyrim באופן סביר, יש מחשבים שיכולים לעמוד במשימה בתקציב יותר נמוך (שאר הדרישות: מעבד I5 מסדרת M, מסך מט בגודל של עד 15.6, משקל עד 2 ק"ג, ללא כונן אופטי, זמן סוללה ארוך, ובתקציב של פחות מ3000 ש"ח)

תודה רבה לעונים!

פורסם

המוכר באמת לא מבין...

המחשב מחזיק 4 שעות ואפילו מעט יותר אם תכבה WIFI ותנמיך את הבהירות של המסך בשימושי אופיס והקלדה בכיתה.

לא חסכו שום דבר, מדובר ב"תאים" יותר מתקדמים אך בעלי תפוקה טובה יותר.

בעניין החלפת הסוללה - למחשב אחריות ל-3 שנים ובמידת הצורך תחליף במסגרת האחריות או משהו, כרגע אין סוללות חלופיות באיביי נניח שניתן לקנות, כנראה יהיה בעתיד או משהו.

לא מכיר מחשב אחר שמתאים למה שרשמת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים