פורסם 2013 באוקטובר 412 שנים שלום לכולם, אבא שלי קנה את הנקסוס 7 FHD 2013 אחלה מכשיר הוא מאוד מבסוט. צירפתי תמונה בה הטבלט במצב רוחבי באפליקציה GMAIL יש אפשרות לקרוא מיילים בלי לראות מצד שמאל את כל ההודעות האחרות? כלומר .. שנוכל לקרוא הודעה על כל המסך במצב רוחבי אם צריך אפליקציה צד שלישי חוץ מ GMAIL זה גם יהיה טוב כי חשוב לאבא שלי לראות את ההודעה במלואה. שאלה שניה - בניגוד לסמרטפון בטבלט אין 3G או WIFI בנסיעה כל מה שיש זה אנטנת GPS בזמנו שהיה פסח אם אני לא טועה, הורדתי לפלאפון של אבא שלי iGO שהיה חינמי רק ליום אחד והיום הוא עולה 260 ש"ח. העניין הוא שלאבא שלי יש iGO על הפלאפון אבל אם ניכנס דרך הטבלט לגוגל פליי וננסה להוריד את ה IGO הזה זה יעלה מחיר מלא ... ממה שאני זוכר אפשר להוריד אפליקציות שכבר הורדו במכשירים אחרים, אשמח לעזרה עם זה או עם כל אפליקצית ניווט אחרת שלא דורש חיבור לאינטרנט יהיה גם טוב המון המון תודה!
פורסם 2013 באוקטובר 612 שנים גם לי יש את המכשיר, יופי של בחירה.את ה"בעיה" של האימייל אפשר לפתור בעזרת Boomerang אני בטוח שהוא ימצא אותה יותר שימושית מהאפליקציה המקורית.לגבי הigo אני עכשיו בדקתי וגם אצלי זה ככה ואני גם לא יכול להוריד אותו שוב לנייד.אני חושב שכדי לפנות אליהם בכל זאת מדובר בלא מעט כסף בעיקר בשביל אפליקציה.עדכון:תכנס דרך המחשב לגוגל פליי, משם לאפליקציות שלי ואז תאתר את אפליקציית igo ותוריד משם, לא תיהיה בעיה.בהצלחה ותהנו. נערך 2013 באוקטובר 612 שנים על-ידי dans41
פורסם 2013 באוקטובר 712 שנים מחבר תודה רבה הצלחתי להתקין את ה iGOאבל לצערי התצוגה היא רק על חלק מהמסךפתחתי thread חדש בנושאגם לך זה ככה?
פורסם 2013 באוקטובר 712 שנים גם אצלי זה ככה אני חושב שהאפליקציה ברזולוציה נמוכה יחסית וזאת התוצאה.צריך לפנות למפתחים בשביל לסדר את זה.אני לא בטוח אבל יכול ליהיות שברום paranoid android אפשר לסדר את זה ולתת לתוכנה ממשק טלפוני (מה שאומר שהתוכנה תיהיה פרוסה על כל המסך).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.