פורסם 2013 באוקטובר 412 שנים שלום, אני מתלבט בין שני המחשבים הבאים:http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=13086 - יש לי אפשרות לקנות את המחשב במחיר של 2700.http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12692 - המלצתם על הנייד הזה ברוב הדיונים שעונים על הדרישות שלי.עריכה:תקציב: 3000 שקל. ללא חריגה. אם אפשר אז להוסיף תיק למחשב או עכבר אלחוטי מומלץ. אני צריך תיקון שמכסה את המחשב ושאפשר להכניס אותו לתיק בית ספר.* מטרות המחשב? לדוגמה: המחשב יבוא איתי לבית הספר כפעמיים- שלוש בשבוע וישמש למטרות של אופיס, סרטים, ותכנות באקליפס ו VS.* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל 14, אבל אפשר להתפשר על 15.6* רזולוציית המסך? לא ממש חשוב, אבל המחשב כן מיועד לסרטים.* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין* משקל רצוי? פחות מ 2 קילוגרם.* האם נדרש זמן סוללה ארוך? צריך להספיק ל 3-4 שעות עבודה ללא חיבור לאינטרנט. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין צורך* Bluetooth? לא חייב* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB צריך להספיק לדעתי. לא חובה SSD, אבל אם נכנס בתקציב אז אפשר- ורק אם באמת צריך.* כונן אופטי? לא* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל צריך אחריות של 3 שנים.* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן.* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם אין דרישות מיוחדות.בתודה מראש. נערך 2013 באוקטובר 612 שנים על-ידי Yossiel
פורסם 2013 באוקטובר 412 שנים מחבר תקציב: 3000 שקל. ללא חריגה. אם אפשר אז להוסיף תיק למחשב או עכבר אלחוטי מומלץ. אני צריך תיקון שמכסה את המחשב ושאפשר להכניס אותו לתיק בית ספר.* מטרות המחשב? לדוגמה: המחשב יבוא איתי לבית הספר כפעמיים- שלוש בשבוע וישמש למטרות של אופיס, סרטים, ותכנות באקליפס ו VS.* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל 14, אבל אפשר להתפשר על 15.6* רזולוציית המסך? לא ממש חשוב, אבל המחשב כן מיועד לסרטים.* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין* משקל רצוי? פחות מ 2 קילוגרם.* האם נדרש זמן סוללה ארוך? צריך להספיק ל 3-4 שעות עבודה ללא חיבור לאינטרנט. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין צורך* Bluetooth? לא חייב* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB צריך להספיק לדעתי. לא חובה SSD, אבל אם נכנס בתקציב אז אפשר- ורק אם באמת צריך.* כונן אופטי? לא* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל צריך אחריות של 3 שנים.* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן.* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם אין דרישות מיוחדות.בתודה מראש.
פורסם 2013 באוקטובר 612 שנים כן.בגדול שני המחשבים זהים.ל-370 יתרון בדיסק קשיח גדול יותר וגם 8GB זיכרון פנימי.ל-450 יתרון בכרטיס מסך, אך כפי שנאמר הוא ממילא די חלש...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.