פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים יש לי ווינדוס אקס פיי...ושאני מגיע להפעלה ומנסה להפעיל את ה-msconfig הוא פשוט לא עולה...לפני שבועים הוא עלה בסדר גמור...אבל פתאום הוא מראה הודעה מוזרה במקום (זאת שבתמונה).לא זכור לי שהתקנתי משהו מיוחד שהיה יכול לגרום לבעיה....בבקשה תעזרו לי...אני חייב להוריד כמה דברים שמופעלים עם הפעלת המחשב.אגב..אין לי רשת...
פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים האם אתה המתשמש היחיד או לפחות הראשי במחשב..?יכול להיות שאתה מוגדר כמשתמש רגיל ולא כ ADMINISTRATOR...אישית אני לא שמעתי על שום וירוס שגורם לכזו תופעה.
פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים מצטרף לשדון...גם כתוב בהודעה-הפעולה נחסמה עקב הגבלות על המחשב, פנה לאדמין.תתחבר למחשב כיוזר שהוא administrator, או שתשנה את היוזר שלך לכזה. אני יודע שמ-user ו-power user אי אפשר להפעיל MSCONFIG, וגם הרבה דברים אחרים.
פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים וירוס גורם לMSCONFIG פשוט לא לעלות בלי שום הודעה... או שהוא מופעל ונכבה מיד...זה ניראה לי יותר כמו הרשאות שמקבלים מהADMIN של המחשב כי הMSCONFIG שולט על כל התפקוד התקין של המחשב. תנסה להתחבר כADMIN ולראות אם אתה מצליח להפעיל אותו.
פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים נסו ליצור פרופיל מנהל חדש ותבדקו האם זה עדיין מופיע.בכל מיקרה אני אבדוק מחר אצלי בעבודה ממה זה יכול להיגרם.
פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים וירוס גורם לMSCONFIG פשוט לא לעלות בלי שום הודעה... או שהוא מופעל ונכבה מיד...זה ניראה לי יותר כמו הרשאות שמקבלים מהADMIN של המחשב כי הMSCONFIG שולט על כל התפקוד התקין של המחשב. תנסה להתחבר כADMIN ולראות אם אתה מצליח להפעיל אותו.אני כבר מחובר כאדמין....
פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים כמו שאמרתי צור לך מנהל חדש ובדוק האם גם אז יש את אותה בעייה.למה אתה מתעלם ממה שאמרתי מקודם?
פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים מחבר באמת למה הוא התעלם...לא משנה... אני יצרתי ושם לא היית הבעיה...בכל מקרה...איך זה אמור לעזור לי? הרי אני רוצה שזה יעבוד אצלי לו אצל משתמש אחר...אני אדמין ובכל זאת אני לא יכול להפעיל את הmsconfig
פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים פשוט תעביר את כל המשתמש הישן לחדש...כנראה שקבצי המערכת של היוזר הזה נפגמו מסיבה כלשהי...
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים מחבר פשוט תעביר את כל המשתמש הישן לחדש...כנראה שקבצי המערכת של היוזר הזה נפגמו מסיבה כלשהי...איך אני עושה את זה בדיוק?
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים תעתיק את כל הקבצים של היוזר הישן (שולחן עבודה , מיי דוקיומנטס, פייבוריטס וכולי..) שנמתאים תחת C:\DOCUMENTS AND SETTING\USERNAMEUSERNAME=שמות המשתמשים החדש והישן.. לתוך תייקיה חדשה בכונן סי..ואז תיכנס לחדש ותעתיק הכל אליו...על מנת להעתיק מהישן לתיקיה החדשה תצטרך להיות מחובר אליו ועל מנת להעתיק מהתיקיה החדשה לחדש תצטרך להיות מחובר לחדש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.