עבור לתוכן

מחפש מחשב נייד 3-4 אלף

Featured Replies

פורסם

שלום, הסכמתי עם אימא שלי שבסוף במקום מחשב רגיל שקנייתו התעכבה למשך שנה וחצי T.T, נקנה מחשב נייד, וזה יתבצע תוך שבוע-שבועיים D:.

בכל מקרה לפי החוקים אני אראה את הדרישות שלי:

1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד,

יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה.

רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה:

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)

עבודות ופרוייקטים לימודיים להגשה (צורך הרבה חלונות אינטרנט פתוחים וגם כמה תוכנות פתוחות יחדיו בדרך כלל)

וגיימינג, זאת אומרת משחקים החל ממינקראפט ועד אפילו באטלפילד 3 על הגדרות בינוניות.

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?

אין חשיבות לגודל המסך או למרקמו.

* רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)

אין דרישות לגבי רזולוציה חוץ מזה שפשוט שיהיה 1366 ומעלה.

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?

אשמח למקלדת עם numpad למרות שזה לא קריטי.

* משקל רצוי?

אין חשיבות, אני מניח שבין 2 קילו ל3.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)

אני לא כל כך מבין בסוללות ובזמנים אבל המחשב ייצא מהבית לעיתים נדירות, אז לא דחוף לי סוללה ענקית אבל אני גם לא מעוניין בסוללה של שעות בודדות.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)

hdmi או vga

* Bluetooth?

אין חשיבות.

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)

אין לי עדיפות לסוג קשיח (בתכלס כנראה שיהיה hdd) נפח בין 750 לטרה.

* כונן אופטי?

חשוב.

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?

לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ?

לא יודע מזה אומר, העיקר שתהיה אחריות של היצרן.

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?

אם זה מתכוון פשוט למערכת הפעלה חוקית אז כן

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?

לא, אבל שתהיה חברה איכותית.

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)

בתכלס שיהיה מעבד חזק ומהיר (i5), עדיפות ל8 ג'יגה ראם, וכרטיס מסך חזק גם כן.

תודה מראש ומצטער שפתחתי הרבה פוסטים לאחרונה על התייעצות למחשבים, הבלבול והאי החלטיות במשפחה שלי אחראים לכך

דרך אגב, ראיתי פרסומת ללפטופ ב3385 שקלים, ראיתי את המעבד שנראה אחלה וגם 8 ג'יגה ראם, אני לא יודע כלום לגבי הכרטיס מסך אז אני אשמח אם מישהו יסביר לי עליו.

חוץ מזה מישהו שקנה את המחשב: אני אשמח לתגובות וביקורת עליו D:.

פורסם
  • מחבר

כן ראיתי כמה סרטוני יוטיוב, בהנחה שזה הכרטיס הכי חזק שאני יכול להשיג במחיר הזה (אומנם הוא רק בשוק הבינוני וגם מהנמוכים שבהם, אבל אם זה יכול להריץ באטלפילד 3 על הגדרות high ב20-40 fps אז סבבה, כמובן שאני לא אשחק בהגדרות גבוהות אז אני אצפה לביצועים יותר גבוהים)

דרך אגב אני אשמח לדעת האם יש לוח קירור מומלץ או שיטות קירור מומלצות כי אני די בטח שאם אני אניח את זה על הירכים שלי ואשחק זה יעשה לי כוויות...

פורסם

זה או דומים לזה יספיקו -

http://www.ikea.co.il/default.asp?catid={D8DD10EE-BC46-4447-99D1-FFB864B7733E}&details_type=1&itemid={07BC071C-9089-497E-84D5-A24F6C0D66B5}

הביצועים דיי גבוליים כדי לשחק באופן חלק באטלפילד3.... אבל אם זה מספיק לך, סבבה...

פורסם
  • מחבר

שמע אני לא רואה שום דבר אחר במחיר של עד 3500, אם הייתי מוצא משהו יותר טוב הייתי לוקח xD

ומזה בדיוק מה ששלחת?

פורסם

משטח קשיח עם כרית מתחת, כך שתוכל לשחק משחקים במחשב בצורה נוחה וכזו שלא תגרום להתחממות של המחשב כי המשטח שעליו יהיה המחשב הנייד ישר.

פורסם
  • מחבר

אבל לא צריך קירור של מאווררים שימנע מהמחשב להתחמם יותר מידי?

פורסם

לא, זה בזבוז כסף.

פורסם
  • מחבר

אז אני לא אמור לחשוש מזה שהמחשב שלי יתחמם יותר מידי ויכבה? (זה מה שקורה לנייד של אבא שלי)

פורסם

לא.

אם למחשב של אבא שלך יש בעיה, צריך לפתור אותה או לנסות - אם אתה מעוניין בעזרה בעניין, תפתח דיון חדש, תפרט את הבעיה, את הדגם של המחשב וסיטואציות שונות בהן המחשב קורס לדבריך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים