עבור לתוכן

התייעצות לגבי מפרט מחשב - עבודה עם וידאו\משחקים

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה ומתאפשר לחסוך.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כרגע ללא.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי הוא עריכה\קידודי וידאו והמרות. בנוסף אפשרות להרצת משחקים כדוגמת CALL OF DUTY, battlefield 3 על רזולציית FULL HD בהגדרות גבוהות.

במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

רזולוציית המסך היא FULLHD.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא צריך!

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כרגע לא, אבל אולי בעתיד במידת הצורך.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP\TMS

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).לא.

מספר הערות נוספות:

1. אני מעוניין לרכוש מחשב שיריץ ללא בעיות (תקיעות\קירטועים\וכ"ו...) כל מה שקשור לנושא הקידודים וההמרות (המהירות מאוד קריטית) - שיהיה כמה שיותר מהר.

2. הייתי מעוניין לבנות את המחשב עם אופציית שידרוגים לשנים הבאות (מניסיון עבר).

3. יש ברשותי מספר רכיבים שאני מעוניין להשאר איתם -

- SSD

- 2 הארדיסקים

-כ.מסך ג'יפורס 650GTX TI OC

4. ברשותי ספק 400W של EDIMAX נדמה לי (לא בטוח, אם קריטי אבדוק זאת) - האם ללא OC הספק יכול להספיק לדרישות שלי?

בנוסף ברשותי מארז סטנדרטי, האם גם פה אוכל להמשיך איתו (כרגע לא מיועד OC או משהו) ?

קיבלתי את ההצעה הבאה מTMS:

mtymunfumhg4.png

בכוונה כיוונתי לגרסאת K של המעבד בכדי שיתאפשר בעתיד אופציה של המהרה.

כיום - ברשותי מעבד מהדור השני של I5 - 2320 , ו-8 ג'יגה ראם - שאני מרוצה מהעבודה שלהם, אבל רציתי לבדוק אופציות ומחירים ובכלל אם משתלם.

האם המפרט הנ"ל והרכיבים בכלל יתנו הבדל משמעותי מבחינת ביצועים הן בעבודה עם וידאו והן מבחינת גיימינג?

אשמח לתגובתכם,

תודה.

נערך על-ידי zivgev

פורסם

מבחינת גיימינג שום יתרון כי אתה נשאר עם כ.מסך ישן (שהוא בסדר גמור)

יש כתבה של הפורום הזה על מעבדים. אין שם השווה למעבד שלך אבל יש השווה ל I5 3470 (אותך מעניין 4770 ו 3470)

והנה שווה בין 3470 למה שיש לך.

שינוי משמעותי אתה לא תקבל בקיצור. (כל זה נכון למשחק. קידוד וידאו שום מושג מה הדרישות)

אין לי מושג בOC אך אומרים שלעשות OC ל HASWEL זה התעללות בעצמך. חבל על בזבוז כסף. אם אתה רוצה לשדרג גיימינג תקח כ.מסך יותר טוב (נגיד 760)

אני לא יודע אם בשביל קידוד וידאו צריך 16GB RAM אך בשביל משחקים בטוח לא צריך. תשמור את הכסף ביניתיים לדעתי..

נערך על-ידי shgec

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

מבחינת גיימינג אני מרוצה ואין צורך בשינוי הכרטיס.

המטרה יותר בכוון של העבודה עם וידאו, לפי מה שאתה אומר לא יהיה שום יתרון משמעותי בין הרכיבים?

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים