עבור לתוכן

חנות מתעלמת ממני לחלוטין (aliexpress) , עובד עצות..

Featured Replies

פורסם

בהמשך לדיון הזה

http://hwzone.co.il/community/threads/528204-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%94-%D7%9EAliExpres-%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%9C%D7%A4%D7%AA%D7%95%D7%97-dispute?p=4742203#post4742203

לאחר 4 חודשים של טירטורים וזמן רב (מאוד) שבוזבז על השטות הזאת אני הגעתי למבוי סתום , לאחר שלא פתחתי dispute ושלחתי את הפלאפון לתיקון החברה ביקשה ממני 50$ נוספים להחלפת המסך , אמרתי להם שאני לא צריך לשלם את התיקון ואז הם החליטו להפסיק לענות למיילים שלי , לכולם .

האם יש עוד משהו שאני יכול לעשות?

**** חבל שאי אפשר לערוך כותרת , שנייה אחרי השליחה שמתי לב בטעות כתיב בכותרת ... אני אובד עצות כמובן!

ואם מישהו קורא את זה , מהניסיון האישי שלי ההמלצה היא לא לקנות מוצרים יקרים (100$ ומעלה) מחנויות סיניות , השירות איתם פשוט נוראי , לכל מייל שענו לי הייתי צריך לשלוח שלושה כשבאחרון הייתי צריך לאיים , האנגלית שלהם מאוד בסיסית וקשה להבין אותם , אני מאוד מאוד מצטער על הקניה הזאת , לא רק על הכסף שנזרק לפח אלה גם על כל העצבים והאנרגיות שהלכו בתקשורת איתם .

פורסם

קראתי את השרשור הקודם שלך, ובאמת שאיני מבין מה אתה רוצה. הפלת את המכשיר, הלך המסך. מה הם אשמים? אין לך שום סיבה לפתוח Dispute או לכעוס עליהם. אם אתה חושב שבארץ היית מקבל תיקון בחינם על מכשיר שנפל תחשוב שוב. בארץ יאשימו אותך שהמכשיר נפל או בקורוזיה גם אם זה לא באמת קרה.

אתה משמיץ את החנות סתם.

פורסם

מה זאת השטות הזאת? גרמת נזק פיזי למכשיר ואתה מצפה שהם יכסו באחריות?

יש הבדל בין אחריות לבין ביטוח.

בארץ היית משלם הרבה יותר מ50$ על תיקון מסך. גם אם זה למכשיר סיני.

רוב המסכים אם תזמין עצמאית, עולים כ-40-50 דולר, ולתקן בארץ יקחו לך עוד 150 שקל מינימום...

בקיצור - הם נתנו לך מחיר מצוין.

פורסם

אתה חצוף ומגעיל. יתרה לכך, אתה עושה נזק לכל הישראלים. זו הסיבה שחנות אחר חנות, חנויות מפסיקות לעבוד עם ישראלים.

אתה אובד עצות?! אולי בגלל שהחנות הגיעה למצב שבו היא זו שאובדת עצות כלפיך?! אתה רוצה שאנשים יעבדו בשבילך בחינם? שברת - שילמת.

העצה שלך היא דבילית. כשאתה קונה מוצר מאלי אקספרס, אתה משלם מחיר נמוך. בשביל המחיר הנמוך, אתה מקבל מוצר ותו לא. כשאתה קונה מוצר בארץ, אתה משלם ביותר. היוקר הזה נובע הן ממסים והן מפרמיה שאתה משלם עבור השירות (שהוא די גבולי בארץ, אבל זה כבר משהו אחר).

אם אתה מתעצבן מכך שאתה משקיע אנרגיה סתם, אל תשקיע אנרגיה סתם. אי אפשר להרוויח בלבד, כלי הסתברות כלשהי להפסיד. כשאתה קונה מוצר מאוד זול, אתה מרוויח מוצר במחיר זול - ולוקח בחשבון שבהסתברות מסויימת אתה "תדפק" (בצורה כלשהי). זה משהו שאתה צריך ללמוד - לא ללמד אותנו לקחים.

נערך על-ידי Ido.G

פורסם
  • מחבר

בונה אתה חתיכת יצור!

אף אחד לא ביקש שתנתח את האישיות שלי ,הייתי מצפה ממשתמש כל כך וותיק לשמור על רמת מינימלית של דיון . ממש גועל נפש , אנשים כמוך מורידים את הרמה של האתר.

פורסם

ואו .. אתה בהחלט חצוף , וכנראה חיי בסרט .

אחריות נועדה בשביל לכסות בעיות חומרה/תוכנה שהם לא נזק שהמשתמש גרם, גם אם תקנה אייפון 5S ב650$ באפל סטור בארצות הברית , חברה עם אחד משירותי הלקוחות הטובים ביותר שיש , ותהרוס את המכשיר (גם אם הוא נפל מ5 ס"מ) האחריות היא לא שלהם , אלה שלך , האחריות עליך להיות זהיר ולשמור על המוצר שרכשת , הם לא יכולים להרשות לעצמם להחליף/לתקן בחינם מכשירים לכל לקוח שהחליט לדפוק את המכשיר שלו ברצפה כי משעמם לו, אחריות יכולה לכסות נזקים ממים/נפילות רק במידה וא' : זה מצויין בתעודת האחריות , או במידה ואתה קונה הרחבת אחריות שמציינת שהיא מגנה על מקרים כאלו - כמו Apple Care לדוג' ..

מעבר לזה ההליך הסטנדרטי הוא שבמקרה של נזק על ידי הלקוח ,הוא משלם על התיקון , וזה בדיוק מה שהציעו לך .. ככה שהם עשו את העבודה שלהם כחנות/נותן אחריות וכו' , זה שאתה כפוי טובה ומצפה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה זה כבר בעיה שלך .

אם אתה כל כך עובד עצות , שלם כמו כל לקוח נורמאלי את עלות התיקון ,ואל תתלונן פעם הבאה שאתה הורס מכשיר אלקטרוני עדין (אני בטוח שאין במפרט של המכשיר הזה פי'צר שאומר שהוא עמיד לנפילות נכון ? )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים