עבור לתוכן

מפרט למחשב משחקים

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין למה לקנות משהו שאני לא אשתמש בו לדוגמא כרטיס ממסך שתומך ברזולוציה גבוהה מ-1920 על 1080 אבל חוץ מזה על האיכות אני מעדיף שלהתפשר כמה שפחות.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000

2. מה שימושי המחשב? משחקים

במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקרון אני חובב סוני ויש לי סוני3 אבל על המחשב אני משחק עם חברים או משחקים שקיימים רק למחשב, כרגע מדובר ב- League of legands ו-Starcraft אבל אאני רוצה שהוא יריץ גם משחקים עם דרישות יותר גבוהות באכות טובה, אז בקיצור, שהמחשב יעמוד בדרישות השוק של היום בכדאי להריץ משחקים על איכות גבוהה.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכים ברזולוציה של 1920x1080.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גבוהות

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? רק מסכים, רמקולים, מקלדת,עכבר וכייס.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי בכלל אבל כמובן שמועדף.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אני ללא מתכנן OC אבל בכל זאת אני רוצה מערכת קירור סבבה גם כדאי לשמור על המחשב, גם כדאע שהוא ללא ייצר יותר מדי חום וגם כי אולי אני אבצע בו אוברקלוק בעתיד.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? שני חיבורי HDMI

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אני מתכנן לשמר אותו בערך שלוש ארבע שנים לפני השידרוגים הבאים.

פורסם

איזה מארז יש לך?

אם אתה רוצה לעשות אוברקלוק אז צריך לוח ומעבד יקרים יותר. אם זה סתם יעמוד לך שנתיים שלוש ואז אולי תרצה לשחק בOC אז זה סתם בזבוז. תשקול לוותר על הסעיף, תקבל מערכת טובה יותר.

יש לך 2 מסכים או מסך טלוויזיה? אם טלוויזיה אז היא לסרטים בלבד או שאתה מתכנן להשתמש בה בתור מסך למשחקים?

פורסם
  • מחבר

אני אקנה מארז corsair בנפרד Mid/Full tower, יש לי מסך מחשב אחד (HDMI) ושני מבחינתי שיהיה DVI זה רק בשביל שיהיה לי מסך שליטה בצד הזמן משחקים. האם יש אפשרות לחבר את המחשב לטלוייזיה ולראות שם סרטים ?

פורסם
  • מחבר

לא, לא נראה לי שאני יבצע OC אי-פעם במחשב, כרגע בניתי מפרט כולל הכל, מעכבר עד מעבד וזה יצא יחסית יקר (לא חשבתי ששזה יהיה זול אבל לא בניתי על כל-כך הרבה) עכשיו השאלה שלי היא קודם כל מה אתם אומרים על המפרט, מה הייתם משנים ואיך אתם יכולים לעזור לי להוריד את המחיר (לדוגמא: "אתה לא צריך את המעבד הזה אלה אם כן בלה בלה בלה") כי למרות שאני בניתי את המפרט אני לא מבין בזה כלום והכל היה ממחקר של כמה שעות שעשיתי באינטרנט.

- CPU: Intel Core i5-4670k 1,000 ש"ח

- RAM: Kingston/Corsair 8GB 1,000 ש"ח

- GPU: EVGA GeForce GTX 680 2GB 2,000 ש"ח

- SSD: 120GB Corsair Neutron GTX 500 ש"ח

- HDD: Seagate Barracuda 3TB 500 ש"ח

- Motherboaed: ASUS Sabertooth Z87 1,200 ש"ח

- PSU: Corsair 600CX 400 ש"ח

- Asus DVD reader x24 100 ש"ח

- Microsoft Windows 7 350 ש"ח

- Case: Corsair 500-750 ש"ח

- Mouse: Vengence M95 400 ש"ח

- Keyboard: Corsair K95/Razer blackwidow 650-750 ש"ח

8,600 ש"ח

פורסם

זה יוצא יקר כי שמת כ.גרפי ממש, אבל ממש יקר.

לוח אם עולה 400-500. אין צורך לשלם 1200.

אתה צריך HDD 3T? המחיר הוא טוב ל 3T אבל אתה צריך?

מה שעוד מוסיף המון זה מארז מקלדת ועכבר. כמעט 2K תוספת. מארז וספק ב 1000 זה מוגזם. גם מקלדת ב 650 זה מוגזם. אתה באמת צריך ציוד היקפי כזה?

תמיר כרטיס ל GTX-760 זה חצי מחיר והרבה מעל ומעבר לדרישות שלך.

תחליף מעבד ללא K ולוח B85 זה חיסכון של 800-900 שקל.

פורסם
  • מחבר

עשיתי עוד שינויים בעצת חבר ואלו המחירים של K.S .P באילת בסוגריים והמחירים הרגילים מחוץ:

- CPU: Intel Core i5-4670k 1,000 ש"ח

- RAM: Corsair 2x4GB DDR3 1866Mhz 430 (355)

- GPU: EVGA GeForce GTX 680 2GB 2,220 (1,880)

- SSD: 64GB Corsair Neutron 420 (355)

- HDD: Seagate Barracuda 2TB 455 (385)

- Motherboaed: ASUS Sabertooth Z87 1,200 (1070)

- PSU: Corsair AX860i 1050 (890)

- Asus DVD reader x24 100 ש"ח

- Microsoft Windows 7 350 ש"ח

- Case: Corsair 650D 795 (675)

- Mouse: Vengence M95 395 (335)

- Mousepad: 100 (85)g

- Keyboard: Corsair K95 745 (630)

6,220 ש"ח

5,620ש"ח (-Mouse, Mousepad, Microsoft, DVD reader and keyboard)

מבחינת האם הציוד ההיקפי הוא נדרש? מבחינתי כן, כרגע אני עם עכבר ומקלדת עם רגלית שבורה של מיקרוסופט ובוא נגיד שאני גיימר לא קטן, הזמן אותו אני מקדיש למשחקי מחשב בהחלט מצדיק קנייה של מוצרים איכותיים, מבחינת כייס וספק אני רוצה לשמור על החלקים עם הכייס שאני הכי סומך עליו וזה כורסאייר והספק אני לא רוצה להתפשר על אחד זול חוץ מזה שאני צריך את ההספק וולט הגבוהה, עכבר ומקלדת הם לא נושאים לדיון, הסיבה היחידה שאני מפרסם אותם עם המפרט זה למקרה ולמישהו יהיה הצעה לעכבר/מקלדת יותר טובים.

פורסם

אתה יכול לחסוך..

אתה לא צריך את הכרטיס מסך הזה.

אתה לא צריך את הלוח הזה.

קח 8GB זיכרון כיחידה אחת, בשביל שדרוג עתידי.

SSD קח גדול יותר. זה לא הרבה יותר יקר, וכן הרבה יותר מקום.

אם אתה לא תעשה OC אז תוריד את ה-K במעבד.

אתה ממש לא צריך את הספק הזה. אוברקיל.. 550-600 זה מספיק. (ביחד עם 680gtx)

אני לא מכיר את המארז. אבל רק מלהסתכל על המחיר אני בטוח שתמצא משהו עדיף. למשל nzxt phantom 410.

קירור למעבד מגיע עם חבילת box?

בקיצור - אוברקיל.

אתה יכול לחסוך פה בערך 2000 שקל בלי שתרגיש שינוי בביצועים.. (ובשביל הדרישות שלך בעצם יותר)

תחסוך את הכסף ושמור בצד לשדרוגים. אותם בכל מקרה תצטרך.

נערך על-ידי oOtalOo

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים