עבור לתוכן

צריך את עזרתכם, מכשיר עד 2,000ש"ח, העדפה מחו"ל

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים, צריך את עזרתכם, ויש לי נטייה לחפור בפירוטים כשאני מחפש ייעוץ לגבי קנייה, אז מתנצל מראש.

אני מחפש מכשיר חדש, שיחליף את הSony Xperia Sola הנוכחי שלי. מכשיר מאוד נחמד, אבל שלי לצערי כבר לא עובד ב-100% שלו. מחפש מכשיר שיעלה לי בין 1,500 ל-2,000 ש"ח, אבל לוקח בחשבון את האפשרות לחריגה של עד 100-200 שקל, אבל לא מעבר לזה, בכל זאת משכורת של תיכוניסט ולא רוצה להוציא יותר מדי על מכשיר סלולרי.

דרישות עיקריות מהמכשיר: מכשיר לא גדול מדי, כזה שנוח להחזיק ביד, מצלמה קדמית סבירה לפחות, כמה שאפשר ביחס למכשירים אחרים בטווח שיהיה מספיק חזק למשחקים מדי פעם, כמובן רצון לאנדרואיד, אבל מוכן להתפשר גם על ווינדוס אם המכשיר עצמו באמת שווה את זה, ומכשירים שנחשבים מותגים כמו אפל או סמסונג לא מלהיבים אותי כ"כ. אני מאוד אשמח לקנות כל מכשיר שיעמוד בדרישות שלי ויהיה מספיק אמין, לא משנה מה רשום על הלוגו.

את הקנייה אני אעדיף לבצע מחו"ל, כי אני מאמין שבהזמנה מחו"ל אני אוכל לקנות מכשיר זהה למכשיר שאני אוכל לקנות בארץ במחיר זול יותר, אבל תקנו אותי אם אני טועה.

הבעיה מקנייה מחו"ל שאין לי מושג למה צריך לשים לב כדי לדעת שהמכשיר באמת יעבוד לי ברשת הסלולרית (אני בגולן טלקום), אז אשמח לדעת מכם למה צריך לשים לב, באיזה אתרים כדאי לחפש, והכי אני אשמח, להמלצות למכשירים ספיציפיים.

וכמו שציינתי, עד 2,000 שקל ואפשרות לחריגה קטנה, אבל אם יש מכשיר טוב שלא ינצל את כל התקציב - יותר נוח בארנק.

תודה רבה לכל מי שיוכל לחלוק איתי קצת מהידע שלו :).

נערך על-ידי Netanel_M

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים