עבור לתוכן

לפטופ haswell לסטודנט, ssd, 13.3'-14', בדגש על מקלדת איכותית עד 4K

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

בחודש הקרוב אקנה מחשב נייד חדש ללימודים לתואר הראשון, מKSP סניף אילת (אני גר בבאר שבע, ויש הנחה על מוצרים באילת ולכן שווה לי יותר לקנות שם)

שני הדגשים הכי חשובים לי:

-מקלדת נוחה להרבה מאוד הקלדה. הבנתי שאם לוקחים מחשב נייד דק, אז המקלדת תהיה גרועה בהתאם. ולכן, לא אכפת לי מהעובי של המחשב. העיקר שתהיה מקלדת נוחה.

-זמן סוללה ארוך ככל האפשר.

הסיבה שבחרתי במעבד האסוול היא כדי לחסוך בסוללה. תקנו אותי אם אני טועה וזה לא באמת עוזר.

השאלון של חוקי הפורום:

* מטרות המחשב? לימודים. הרבה הקלדות, שימוש באינטרנט וזהו.

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3' עד 14'. חשוב שיהיה מאט. לא אוהב השתקפויות.

* רזולוציית המסך? לא משנה לי. העיקר שתהיה מקלדת נוחה וזמן סוללה ארוך.

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? כן. מקלדת איכותית. כל השאר לא רלוונטי כי רוב הסיכויים שאקנה גם עכבר אלחוטי קטן.

* משקל רצוי? אין העדפה

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. עדיפות למעל 6 שעות, אך לא חובה.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI או DVI

* Bluetooth? לא חובה.

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD בלבד. לא מחפש כוננים היברידיים.

* כונן אופטי? שלא יהיה. סתם גורם לעובי מיותר.

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אין לי מושג מה זה אומר, אז אני מניח שלא.

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, אבל לא חייב. אם אפשר לחסוך, אז עדיף לחסוך.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. העיקר שתיהיה אחריות טובה.

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: אם יש אפשרות לחסוך הרי זה משובך. ושלא יהיה בצבע ורוד. כל השאר בסדר :)

נכנסתי לאתר של KSP ובחרתי בסניף אילת. הכנסתי את כל הסינונים שדיברתי עליהם וזה נתן לי מספר חברות. לא יודע במה לבחור, יש עמוד שלם של דגמים, בבקשה תנו לי המלצות.

http://ksp.co.il/?select=.268..271..213..214..466..1823.&list=1&sort=1&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=2757&maxprice=4193

תודה מראש!:cognee:

פורסם

שמת לב שבסינון יותר מחצי מהמחשבים שם עם כוננים היברידיים ?

כמו כן "התגנבו" לסינון מחשבים לא עם מעבד Haswell....

לא רשמת תקציב.

הייתי הולך על משהו כזה:

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22447

+

הרחבת אחריות ל-3 שנים

+

http://www.tms.co.il/product/12901 - כונן SSD בגודל 120GB (בדגם של המחשב הזה יש מקום לכונן רגיל וגם כונן SSD בחיבור mSATA כך שאתה לא מפסיד בדיסק קשיח).

=

3,600 ש"ח

פורסם
  • מחבר

היי chevy תודה על התגובה!

-רשמתי תקציב בכותרת - 4 אש"ח עם העדפה לחסוך ממנו כמה שיותר.

-ובנוסף, בגלל שאקנה כמה פריטים במכה אחת מKSP, אני לא יכול לפצל את הקנייה במקומות אחרים (PC365) כי אז אני מפספס את ההנחה.

-כשהסתכלתי על המפרט של המחשב שהצעת, שמתי לב שזה I5 דור 3 - זה עדיין האסוול?

-והסיבה שחתכתי את כל הכוננים ההיברידיים היא בגלל שאני באמת לא מעוניין בהם. SSD בלבד, בלי חלטורות למינהם שעושים היום.

עריכה:

מהתבוננות ברשימת המחשבים הניידים המתאימים לקריטריונים שלי, שמתי לב שכמעט כולם עם מסך מגע. עד כמה זה תורם\הורס לחווית השימוש? אני צריך את זה בכלל? (נראה לי שלא..)

עריכה 2:

ברשימת המועמדים באתר KSP שצירפתי, אין בכלל מחשב אחד שתואם את כל הבקשות. אם יש האסוול אז אין SSD, וכן ההפך. מה אפשר לעשות?

פורסם
  • מחבר

היי costia תודה על התגובה.

בחודש הקרוב צפוי לצאת משהו שתואם את הבקשות שלי?

פורסם

- לא שמתי לב, הכותרת ארוכה מידי :P

- איזו הנחה את מפספס אם אתה קונה מחשב פחות טוב ולא מתאים? ממילא האחריות על הנייד היא דרך מעבדה רשמית של היבואן, כך שזה לא משנה מאיפה אתה קונה.

- נכון, זה מעבד I5-3210M חזק. לא חסכוני ולא מסורס, עדיף על כל שאר האפשרויות שרשמת.... זה לא האסוול, כרגע לא ראיתי דגמים עם מעבד I5 שהוא לא חסכוני שמוצעים למכירה שמספקים ביצועים טובים יותר ועדיפים בטווח המחירים הנ"ל.

- ה"חיתוך" לא מבוצע טוב באתר של KSP והוא לא יודע להבדיל בין כונן היברידי לכונן SSD טהור ומהיר. האפשרות שאני הצעתי נותנת לך להנות מנפח גדול בכונן HDD של 500GB מהיר (7200) ובנוסף כונן SSD "טהור" של 120GB עליו תתקין מע' הפעלה. זה לא היברידי ושטויות כאלה.

- מסך מגע, תלוי בשימוש שלך, לרוב זה גימיק של וינדוס 8, מסך מגע הוא מסך מבריק לכן יהיו הרבה השתקפויות. המחשב שהבאתי לך עם מסך מט.

לסיכום - לדעתי אף אחת מההצעות שרשמת לא מתאימה לך.

פורסם
  • מחבר
- לא שמתי לב, הכותרת ארוכה מידי :P

- איזו הנחה את מפספס אם אתה קונה מחשב פחות טוב ולא מתאים? ממילא האחריות על הנייד היא דרך מעבדה רשמית של היבואן, כך שזה לא משנה מאיפה אתה קונה.

- נכון, זה מעבד I5-3210M חזק. לא חסכוני ולא מסורס, עדיף על כל שאר האפשרויות שרשמת.... זה לא האסוול, כרגע לא ראיתי דגמים עם מעבד I5 שהוא לא חסכוני שמוצעים למכירה שמספקים ביצועים טובים יותר ועדיפים בטווח המחירים הנ"ל.

- ה"חיתוך" לא מבוצע טוב באתר של KSP והוא לא יודע להבדיל בין כונן היברידי לכונן SSD טהור ומהיר. האפשרות שאני הצעתי נותנת לך להנות מנפח גדול בכונן HDD של 500GB מהיר (7200) ובנוסף כונן SSD "טהור" של 120GB עליו תתקין מע' הפעלה. זה לא היברידי ושטויות כאלה.

- מסך מגע, תלוי בשימוש שלך, לרוב זה גימיק של וינדוס 8, מסך מגע הוא מסך מבריק לכן יהיו הרבה השתקפויות. המחשב שהבאתי לך עם מסך מט.

לסיכום - לדעתי אף אחת מההצעות שרשמת לא מתאימה לך.

אז זה בעצם מחייב אותי לחפש דגמים אחרים בחנויות אחרות? (טוב כנראה שכן..)

אם בכל זאת יש אפשרות לבחון מחשבים אחרים בלי האסוול, ועדיין מKSP אילת, מה הכי מומלץ לי בהינתן שאר הדברים שביקשתי?

פורסם

אני שוב אומר - זה לא משנה מאיפה אתה קונה, האחריות היא של המעבדה של היבואן הרשמי, במקרה של לנובו זה IBM.

יש את ה-E330 ב-KSP, אבל רק עם אחריות לשנה ואני לא יודע אם ניתן להרחיב אחריות באופן עצמי. צריך להתקשר ל-IBM ולברר זאת ובאיזו תוספת מחיר. בחנות "שניידר" הם מאפשרים שדרוג אחריות ב-400 ש"ח, צריך לבדוק כמה עולה לעשות זאת דרך היבואן. תתקשר ל-IBM ותשאל

http://ksp.co.il/?uin=19329

במקרה שתיקח אותו מפה, תצטרך לשדרג אחריות ל-3 שנים ולקנות לך כונן SSD מהקישור שרשמתי לך ב-TMS (ב-KSP יש כונן mSATA אבל זה הדגם הקודם M4 ולא ה-M500 החדש)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים