פורסם 2013 בספטמבר 2912 שנים האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה:מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץמתי מתוכננת הרכישה: מחרתקציב: עד 3000יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 100-200 בערךיד ראשונה\שניה: ראשונהזמן אחריות רצוי: לא משנה כל כךחברת המחשב הניד המועדפת: לא משנה שתהיה איכותיתמערכת הפעלה מועדפת: WIN8 (מועדף לא חובה)גודל כונן קשיח מועדף: לא משנה מעדיף עם SSD אבל זה פחות חשובמשקל הנייד המועדף: עדיף פחות מ2גודל הצג: לא משנה לא גדול מדי כי זה יבוא איתי כל יום לבית ספרזמן סוללה רצוי: כמה שיותרצבע המחשב הרצוי: לא משנהאפשרויות נוספות במחשב: מעדיף שיהיה טאץ בשביל הנוחות אך לא קריטימה מטרת שימוש המחשב?(עריכה\גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה\סרטים) -ללימודיםיש 2 מחשבים שאני מתבלט ביניהם אחד זה ASUS VIVOBOOK S400CA והשני זה : http://ksp.co.il/?select=.268..271..596.&list=1&sort=2&glist=1&uin=19179&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0#מצד אחד בASUS יש כונן SSD שיעשה את הWIN יותר מהיר אך בDELL יש סוללה הרבה יותר חזקה וגם המעבדהשאלה היא מה לבחור מה יהיה לי יותר נוח בלימודים איזה מהמחשבים יותר נוח להקלדה ובאופן כללי איזה מחשב הוא יותר איכותי?
פורסם 2013 בספטמבר 2912 שנים יש לך כבר מספר דיונים פעילים במקביל, אני לא מבין אותך.כמו כן - תענה על השאלון בחוקי הפורום של הפורום הזה ולא של פורום אחר. איזו חוצפה, לא יאמן...
פורסם 2013 בספטמבר 2912 שנים מחבר מה זה משנה של פורום אחר חוצפה אומר לי מה זה משנה זה נותן לך מספיק מידע עם כזאת גישה עדיף לא לענות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.