עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד לסטודנט

Featured Replies

פורסם

תקציב: 3500

* מטרות המחשב? עבודה משרדית, הורדות, צפייה בסרטים ומשחקים קלים (שקרייסיס 2 ירוץ סביר על MED~HIGH)

* גודל המסך? 15.6

* רזולוציית המסך? אין בקשה מיוחדת

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין

* משקל רצוי? אין

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף, לא חיב.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA, HDMI

* Bluetooth? כן

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB 7200RPM

* כונן אופטי? כן

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP,ASUS, SONY, LENOVO, SAMSUNG

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם -

מחשב שנמכר בחנות באילת.

המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית.

עדיף שיוכל להריץ משחקים סבירים (קרייסיס 2).

פורסם

http://ksp.co.il/?store=eilat2&uin=19339

ללא צורב, אז תקנה לך צורב חיצוני USB למקרה שפעם בחודש (במקרה הטוב) תרצה להכניס דיסק למחשב - http://ksp.co.il/?uin=9313

כל זה נכנס לך לתקציב של 3,500 ש"ח

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה מה ההבדל בין 5400 RPM ל7200? הוא מהותי בכלל לגיימינג?

פורסם
עוד שאלה מה ההבדל בין 5400 RPM ל7200? הוא מהותי בכלל לגיימינג?

זה מהירות הסיבוב של ההארד דיסק, הכתיבה שלו. ככל שזה גבוהה יותר ההארד דיסק פועל בצורה גבוהה יותר, מהירה יותר.

במחשבים ניידים יש לרוב 5400RMP מהסיבה הפשוטה שזה חוסך בחשמל.

אני לא חושבת שזה מהותי לגיימינג ולא כל כך בטוחה שזה משהו שמרגישים בו. (תתקנו אותי אם אני טועה.)

במחשב נייד אני ממליצה יותר 5400RMP בגלל החיסכון בחשמל.

RMP - ROUND PER SECOND

ולגבי המחשב שהמליצו לך למעלה.. 3500 בלי צורב DVD..? והוא יחסית יקר בשביל מפרט כזה.

יש מחשבים חזקים מאוד היום בשוק, שיריצו לך גם CRYSIS על HIGH בסביבות המחירים של 3000-4000 והם בהחלט יגיעו עם צורב.

הייתי ממליצה לך על משהו, אבל מאז שיש לי את הALIENWARE שלי אני לא מעודכנת לחלוטין בשוק הלפטופים.

דבר אחרון וחשוב.. למען הנוחות שלך.. אל תיקח שום מחשב עם WINDOWS 8 שלא כולל טאץ' במסך.

מערכת ההפעלה הזאת נוחה למגע בלבד או לאנשים שרגילים אליה.

פורסם

צורב DVD זאת אופציה מעולה לסטודנטים. אני חושבת שאם כבר קונים מחשב נייד שמשתמשים בו ללימודים, צורב DVD הוא אופציה נהדרת, גם אם יש מליון אופציות אחרות.

אני חושבת שהסיבה היחידה לוותר עליו זה רק אם מדובר במחשבים קטנים, או מחשבים באמת חזקים. (כמו Alienware M11x)

או כמובן אם ההבדל הכספי משמעותי..

מצטערת לגבי הטעות של הRPM, הייתי קרובה (חוץ מהC.. איך הגעתי לC..)

מה שCOSTIA אמר זה נכון. אתה מחפש מחשב נייד לסטודנט. עזוב את המשחקים בצד למחשב נייח שיכול להחזיק הרבה משחקים, ותתמקד בנוחות, זמן סוללה וגודל.

כמובן משקל. בהתחלה לא יפריע לך 3K.. אבל עם הזמן אתה תרגיש אותם על הכתף.

ולגבי מערכת ההפעלה.. הוא לא צריך להסתבך בהחלפת מערכת ההפעלה, התקנת תוכנות.. ומה לא. אם מישהו רוצה מערכת הפעלה נוחה ללא מגע, זה ווינדוס 7.

כמובן שאפשר להחליף, אבל חוסך זמן.

דבר אחרון שחשוב לי להגיד. אני ממליצה לך על HP.. ממחשבים שהיה לי הנסיון לתקן, HP מגיעה עם מערכת מובנת שעוזרת לך לעלות על בעיה בקלות.

בין אם בחלק כלשהו במערכת, או אפילו לפרמט את המחשב ממש בקלות. מדובר במחשבים החדשים שלהם.

פורסם
RPM זה לא ROUND PER SECOND זה REVOLUTIONS PER MINUTE

אם 7200 או 5400 היה ההבדל היחיד בין 2 מחשבים הייתי לוקח את זה עם ה7200. במשחקים זמן הסוללה יהיה בכל מקרה מאוד קצר, ובעבודה רגילה אני מעדיף שיהיה משהו מהיר יותר. ובכלל עדיף SSD .

המחשב שהוצע לו משתלם. אכן יש מחשבים עם מפרט שנראה טוב יותר על הנייר. הבעיה היא שיש להם תכונות אחרות שגורמים להם להיות לא כדאיים.

למשל מסך גרוע ו\או מבריק, משקל גבוה(3-5 קילו) או גודל ענק (17") - שהופך את המחשב בפועל ללא נייד- עדיף כבר לקנות נייח או קונסולה, איכות בניה גרועה - יש מחשבים שבירים שעשויים מ100% פלסטיק. אז במחשבים כאלה אולי הוא יקבל עוד 10% ביצועים במשחקים - אבל השימוש במחשב יהיה לא נוח.

או שהם באים עם מפרט לא מאוזן - למשל מחשבים עם I7 וכ.מסך חלש - שיעבדו יותר לאט במשחקים מI5 עם כ.מסך טוב יותר.

צורב\DVD כבר לא רלוונטי היום. WINDOWS מתקינים מUSB, כל השאר מורידים מהאינטרנט. יש לי SERIAL של אופיס שקניתי על דיסק , פניתי לתמיכת צ'אט של MICROSOFT והם נתנו לי לינק להורדה. משחקים יש בSTEAM ומפיצים דיגיטליים אחרים. אם אני רוצה לתת קובץ לחבר אני משתמש בDISK ON KEY או שולח דרך האינטרנט. אין מה לעשות היום עם צורב\DVD ובגלל זה הרבה ניידים באים בלעדיו בשביל לחסוך משקל.

לא חייבים לקנות מחשב עם WINDOWS 8 עם מסך מגע מהסיבה הפשוטה שאפשר להתקין עליו WINDOWS 7 ללא שום בעיות. וממה שהבנתי גם עם WIN8 אפשר להסתדר ללא מסך מגע אם מתקינים START MENU בתור תוכנה חיצונית - ואז הוא יתנהג בצורה זהה לWIN7.

ובאופן כללי אני לא ממליץ לקנות מחשב נייד למשחקים. אפשר לקנות נייד לעבודה + נייח למשחקים. או נייד שיאפשר לך לשחק מדי פעם. אבל לא נייד שמיועד למשחקים.

עוד מחשב שאפשר לחפש באילת הוא הN56VB של אסוס. אבל הוא הוא יותר גדול וכבד.

היי אני זה שפתח את האשכול... פשוט פתחתי אותו מחשבון של חבר..

ברור לי שאי אפשר לקנות מחשב נייד ב3.5 ולצפות ממנו שיריץ משחקים כבדים (כמו קרייסיס 3, BF4, מקס פיין 3 ועוד) אני גם לא הולך לרדוף אחרי הזנב של עצמי ולקנות נייד כל שנתיים. אני כן אוהב משחקי מחשב אבל בשביל זה יש את הנייח ואת החבר'ה... לא את הנייד.

אני אמקד את מה שאני מחפש. אני מחפש מחשב אמין הכוונה היא שהיצרן שלו הוא טוב (שגם יש לו שירות לקוחות סביר) שהוא לא יתחיל לקטע אחרי שנה או שנתיים ואחד הרכיבים שלו פתאום ייהרס.

כמו שכתבת שהמסך שלו יהיה טוב, שהמפרט שלו יתאים (לא מעבד חזק מדי על חשבון כרטיס מסך חלש מדי או ההפך.)

שהמארז שלו יהיה עמיד ולא מפלסטיק שנהרס מכל מכה קטנה. שהסוללה שלו תהיה סבירה ולא תעלם תוך שעתיים.

זה מצד אחד מצד שני אני כן רוצה לנקות את הראש מהלימודים מדי פעם ולהתפרק שעה מול המסך. מה שאני מחפש מהמחשב מבחינת יכולות גיימינג זה שיריץ משחקים בינוניים - כבדים בצורה סבירה. אם הוא מריץ את קרייסי 2 למשל על מדיום או את CODMW 2 גם על מדיום היי אני סבבה עם זה...

מצאתי שני מפרטים באייבורי שנראה לי שפחות או יותר תואמים את מה שאני מחפש...

מה דעתכם?

http://eilat.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=11610,10951

נ.ב 1 - אני די נעול על אסוס מבחינת חברות, כי באמת שמעתי עליהם שהם המובילים בתחום, יש עוד חברות טובות או שאתם ממליצים

להינעל על אסוס?

נ.ב 2 - איך אייבורי?

פורסם

http://ksp.co.il/?uin=19339

באילת 3,300

חסכת 200 ש"ח

תבדוק שהוא במלאי בכלל...

אותו מחשב כמו ה-NP370 שהומלץ לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים