פורסם 2013 בספטמבר 2712 שנים קודם כל סליחה אם אני כותב לא בפורום הנכון.1. אז הזמנתי מ ebay (דרך paypal) מטען ב 31 לאוגוסט ועדיין לא הגיע המשלוח. הזמן המשוער עבר לפני 5 ימים. ורציתי לדעת עד מתי אני יכול לקבל את הכסף חזרה מ paypal?2. הזמנתי מוצר אחר ושאני מסתכל במס' מעקב עדיין רשום לי כך: The item ( XXXX ) is being processed for departure from Hong Kong as of 21-Sep-2013 . הזמן שהמצב נשאר סביר?
פורסם 2013 בספטמבר 2712 שנים המעקב באתרי חברות השילוח אף פעם לא אמינים במיוחד. מוצרים מהונג קונג יכולים להגיע גם אחרי 40 יום (במיוחד בתקופות עמוסות כמו עכשיו)
פורסם 2013 בספטמבר 2712 שנים מחבר אוקי תודה רבה על העזרה, ובקשר ל 1. עדיף ליצור קודם עם המוכר? או שעדיף לבקש ישר את הכסף מ PayPal?
פורסם 2013 בספטמבר 2712 שנים קודם תפתח קייס בפייפאל ואז תסביר למוכר שפתחת את הקייס רק בגלל שאנחנו לפני היום ה-45 ושאם תקבל את המוצר, תסגור את הקייס.
פורסם 2013 בספטמבר 2712 שנים אם זה מוכר אמין אז תפתח קייס אחרי 40 יום כמו שהמליצו פה.היה לי מקרה שלקח למוצר להגיע מהונג קונג 80 יום, פתחתי קייס וסגרו אותו בגלל שעברו 45 יום מרגע ההזמנה, אבל המוכר היה הגון והחזיר לי את הכסף בפייפאל, עם בקשה שאם המוצר בכל זאת מגיע אלי אז להעביר תשלום.מוצר אחר שקניתי מאותו מוכר הגיע תוך שלושה שבועות..לפעמים יש להם פאשלות, אבל אם קונים ממוכר אמין אז אין שום בעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.