פורסם 2013 בספטמבר 2712 שנים * מטרות המחשב? לדוגמה:אינטרנט,סרטים ואופיס* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?לא חשוב* רזולוציית המסך? לא חשוב* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות* משקל רצוי?2-2.3* האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI* Bluetooth?לא חשוב* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500gb* כונן אופטי?* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא* האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לאהתקציב שלי הוא 2300 שקל ולא יכול לחרוג תודה לעוזרים.- - - תגובה אוחדה: - - -אה בעצם אני רוצה גודל מסך 15.6- - - תגובה אוחדה: - - -אה בעצם אני רוצה גודל מסך 15.6
פורסם 2013 בספטמבר 2712 שנים זה יכול להתאים:http://www.lastprice.co.il/product.asp?auctionid=11207לפני שאתה קונה תבדוק מה משך האחריות שאתה מקבל - זה צריך להיות 3 שנות אחריות ע"י טכנאי IBM בבית הלקוחכמו כן, אולי אם תציע הצעה למחיר נמוך יותר תוכל לקנות אותו בפחות.
פורסם 2013 בספטמבר 2712 שנים מחבר כן ראיתי את זה דיברתי איתם הם אמרו לי שהאחריות היא לשנה.אני מעדיף אחריות ל3 שנים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.