עבור לתוכן

ייעוץ בבחירת מחשב נייד ללימודים עד 2300 ש"ח

Featured Replies

פורסם

* מטרות המחשב? ע

אני אשתמש לצורך עבודה שוטפת (סטודנט למדעי המחשב).

מדי פעם גם אראה בו סרטים אבל זה בעיקר אינטרנט, WORD, EXCEL, תכנות, לימודים וכו'....

יהיה לי גם מחשב נייח חזק בנוסף אבל המחשב הזה ילווה אותי רוב הזמן.

עדיף שיוכל גם להריץ משחקים בסיסיים אבל ברור שבמחיר הזה לא צריך לצפות ליותר מדי.

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6

* רזולוציית המסך? מן הסתם 1366X768

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא

* משקל רצוי? עד 2.7 ק"ג

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמובן, אחד הדברים הכי חשובים לסטודנט במחשב נייד..

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3..

* Bluetooth? לא

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) -

250 GB ומעלה... לא משנה איזה

* כונן אופטי? כן

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? ממש לא, בכל מקרה אתקין עליו WIN7 ULTIMATE 64BIT

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם

לא חשוב לי 3 שנים אחריות! ממש לא! מספיק שנה אחת...

דבר חשוב נוסף: אני הולך לקנות עצמאית זיכרון נוסף של 4GB... אז קחו את זה בחשבון בשיקולים.

בנוסף גם קניתי "משטח" לקירור למחשב נייד, כלומר אתה שם את המחשב על כמו 2 מאווררים כאלה, אז זה יכול לעזור אם זה מחשב שמתחמם הרבה.

להלן 2 האפשרויות הכי טובות שראיתי עד כה:

HP ProBook 4540s H5J05EA

במחיר של 2250 ש"ח

http://m4l.co.il/items/163251-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-HP-ProBook-4540s-H5J05EA-%D7%A2%D7%95%D7%93%D7%A4%D7%99-%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99

או לחילופין

Lenovo G580 5937-1625

במחיר 2108 ש"ח.

http://m4l.co.il/items/183882-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-Lenovo-G580-5937-1625-%D7%9C%D7%A0%D7%95%D7%91%D7%95

תודה מראש לכולם

פורסם

משטח קירור = בזבוז כסף

http://www.grafpc.co.il/Product.asp?Pid=1494

אחריות יבואן רשמי לשנה אחת בלבד

מסך 15.6 מט, כולל צורב, משקל 2.2 ק"ג בלבד למחשב כזה (יש שגיאה בנתון המשקל באתר), סוללה של 4 שעות.

משחקים - לא הייתי מסתמך על מחשב במחיר הזה, תרד מהעניין, אתה צריך כדי לשחק בצורה איכשהו נורמלית תקציב של 3,500 ש"ח.

המחשבים שהבאת כבדים וכן עם אחריות של החנות (כלומר, אם החנות נסגרת אז אין אחריות) - לפי מה שאני יודע.

אם בכל זאת אתה רוצה לקחת סיכון אז את ה-HP.

רק אל תחזור אחרי שנה ותפתח דיון של "התקלקל/נשבר לי המחשב ואין לי אחריות - מה עושים עכשיו", אחריות ל-3 שנים כדאית מאד, כל תיקון במחשב נייד במעבדה פרטית אחרי תקופת האחריות יהיה כ-500 ש"ח בממוצע יכול לחרוג למעלה בקלות.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

לא הבנתי מדוע המחשב שהבאת עדיף על האפשרויות שלי חוץ מהמשקל? הם לא כאלה כבדים אני בחור שרירי אני אסתדר ^^

במחשב שאתה הצעת לי:

המעבד הרבה פחות טוב

הסוללה פחות חזקה (של לנובו מחזיקה 4 וחצי שעות, של הHP עד 7 שעות...)

בנוסף, אין למחשב כניסת USB3 למרות שביקשתי בפירוש שתהיה...

אודה לך מאוד אם תוכל להסביר בבקשה את בחירתך, תודה מראש!

ולמה לבוא בגישה כזו? החלטתי שאחריות לא משנה לי, כי יש סיכוי לא רע שבכל מקרה אקנה מחשב חדש בעוד שנה..... הרבה משתנה בשנה בכל מה שקשור לחומרה של מחשבים.. גם אם המחשב שלי התקלקל או נשבר לי ואין לי אחריות, פה זה המקום האחרון שאלך אליו, פשוט אלך לקנות מחשב חדש ואנסה למכור את הקיים, כמו כל בנאדם קצת שפוי...

פורסם
  • מחבר

UP הקפצה, צריך בבקשה תשובה כמה שיותר מהר כי אני צריך לקנות את המחשב בקרוב(בתקווה שזה יהיה לפני החג)

פורסם
  • מחבר

אוקי, אז נגיד שהתקציב הוא 2400 שקל כולל אחריות 3 שנים, אפשר המלצות על מחשבים ע"פ הדרישות שלי בבקשה? ואפשר גם פירוט מדוע המחשב הספציפי הוא הטוב ביותר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים