עבור לתוכן

קניית kindle

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לקנות Kindle נכנסתי לאתר החברה וראיתי שיש כ-5 דגמים שמחולקים לשני קטגוריות עיקריות:

1. יש 2 סוגי טבלטים
  2. ו-3 ספרים אלקטרונים

המטרה של הקנייה היא שיפור האנגלית שלי, אני בצבא ובנסיעות יהיה לי הרבה יותר נוח לקרוא כך.

שאלה העיקרית שלי האם הטבלטים (של kindle) הם טבלטים לכל דבר ועניין או שהם ספר אלקטרוני משופר?

כלומר האם יש דברים בטבלטים של amazon שהופכים את הקריאה ליותר מהנה? האם יש אפליקציות מובנות יעודיות לקריאה או שהטבלטים הם פשוט טבלטים של amazon ללא קשר לסדרת הספרים האלקטרונים שלהם?

מבחינת תקציב אין בעיה מהחירים שלהם סבירים מאוד.

צרכים:

1. אפשרות לחיבור wifi והורדת ספרים מ-amazon.
  2. קריאה נוחה(שזווית הקריאה תהיה סבירה ושבשמש/אור המסך לא יהיה כמו ראי)

תודה לעוזרים.

פורסם

הם טאבלטים מעט מוגבלים עם מערכת ההפעלה של אמאזון שמבוססת על אנדרואיד. לקריאה נטו עדיף להשתמש בקורא נטו. הרבה יותר קל על העיניים ובנוסף זמן הסוללה גדול בצורה משמעותית.

בכל מקרה, ממליץ לך לחכות לקורא החדש שרק הושק, וצפוי להיות זמין בינלאומית עוד כחודש.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה..

יוצא קורא חדש או טבלט חדש? יודעים מחיר?

ושנית. ההתלבטות היא פחות האם לקנות טבלט או קורא.. אלא איזה דגםבדיוק לקנות. א

ני מדגיש שוב שהכי חשוב לי זה נוחות הקריאה ואפשרות הורדת הספרים און ליין

פורסם

יוצא קורא חדש. לדעתי ה- Kindle Paperwhite הוא המומלץ. לא הייתי חוסך והולך על הזול יותר. אפשר לקנות ספרים ישירות דרכו, או דרך מחשב. כמובן אתה צריך חיבור Wifi זמין.

פורסם
  • מחבר

במחירים האלה אני לא מתכוון לחסוך... אני כנראה הולך על ה-Kindle Paperwhite. זה מה שאתה מתכוון שיושק עוד חודש? או שיש אחד נוסף שאמור לצאת?

פורסם

כן, זה. עקרונית הוא כבר יצא וזמין למכירה בארה"ב. הם כרגע עוד לא שולחים מחוץ לארה"ב, או שתמתין חודש או שתשתמש בשירות של חברת שילוח כמו Buy2USA.

פורסם
  • מחבר

אהה אוקי...

אמזון רוצים 30$ על משלוח!! היות ואף פעם לא קניתי מחו"ל זה מחיר סביר?

פורסם

סביר בשביל משלוח אקספרס. אמאזון לא שולחים בדואר.

פורסם
  • מחבר

אוקי... תודה רבה!!!!

ניראה לי שאני אלך על Kindle Paperwhite.

אם למשהו יש מידע מסקרן בקשר לנושא אשמח לשמוע

פורסם

אישית הזמנתי עכשיו את NOOK SIMPLE

פורסם
  • מחבר

למה? מה יותר טוב? עשית השוואה בכלל לפני? או שקנית ספונטני?

פורסם

מריץ אנדרואיד ככה שהוא בפועל סוג של טאבלט.

נוח לצרכים שלי עם היכולתלהתחבר לדרופבוקס ולעדכןאת עצמו משם

פורסם
  • מחבר

שאלה שעלתה לי לראש. בpaperwhite יש אפשרות לחיבור לאינטרנט -3G . יש דפדפן והכל או שיש גישה רק ל amazon ?

ועוד משהו חשוב - אם נניח אני קונה ושולח למישהו בארה"ב והוא מביא לי את המכשיר, האם ה3G יעבוד לי בארץ? או שריך SIM כלשהוא?

נערך על-ידי mikichi

פורסם

בסופו של דבר, המכשירים האלו נוחים אך ורק לצורך קריאת ספרים דיגטליים (יש לי נוק simple touch). אם זה בדיוק מה שאתה רוצה -הקינדל יהיה אחלה.

בלי קשר לקינגל, 3G זה רק עם סים.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה רק לקרוא ספרים בזה. אבל אני רוצה גם לקרוא מאמרים באינטרנט.

ושוב, במידה וחבר מביא לי אחד מארה"ב ה-3G יפעל גם בארץ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים