פורסם 2013 בספטמבר 2311 שנים שלום לכולם,אני רוצה לקנות Kindle נכנסתי לאתר החברה וראיתי שיש כ-5 דגמים שמחולקים לשני קטגוריות עיקריות:יש 2 סוגי טבלטיםו-3 ספרים אלקטרוניםהמטרה של הקנייה היא שיפור האנגלית שלי, אני בצבא ובנסיעות יהיה לי הרבה יותר נוח לקרוא כך.שאלה העיקרית שלי האם הטבלטים (של kindle) הם טבלטים לכל דבר ועניין או שהם ספר אלקטרוני משופר? כלומר האם יש דברים בטבלטים של amazon שהופכים את הקריאה ליותר מהנה? האם יש אפליקציות מובנות יעודיות לקריאה או שהטבלטים הם פשוט טבלטים של amazon ללא קשר לסדרת הספרים האלקטרונים שלהם?מבחינת תקציב אין בעיה מהחירים שלהם סבירים מאוד.צרכים:אפשרות לחיבור wifi והורדת ספרים מ-amazon.קריאה נוחה(שזווית הקריאה תהיה סבירה ושבשמש/אור המסך לא יהיה כמו ראי)תודה לעוזרים.
פורסם 2013 בספטמבר 2311 שנים הם טאבלטים מעט מוגבלים עם מערכת ההפעלה של אמאזון שמבוססת על אנדרואיד. לקריאה נטו עדיף להשתמש בקורא נטו. הרבה יותר קל על העיניים ובנוסף זמן הסוללה גדול בצורה משמעותית. בכל מקרה, ממליץ לך לחכות לקורא החדש שרק הושק, וצפוי להיות זמין בינלאומית עוד כחודש.
פורסם 2013 בספטמבר 2311 שנים מחבר קודם כל תודה..יוצא קורא חדש או טבלט חדש? יודעים מחיר? ושנית. ההתלבטות היא פחות האם לקנות טבלט או קורא.. אלא איזה דגםבדיוק לקנות. אני מדגיש שוב שהכי חשוב לי זה נוחות הקריאה ואפשרות הורדת הספרים און ליין
פורסם 2013 בספטמבר 2311 שנים יוצא קורא חדש. לדעתי ה- Kindle Paperwhite הוא המומלץ. לא הייתי חוסך והולך על הזול יותר. אפשר לקנות ספרים ישירות דרכו, או דרך מחשב. כמובן אתה צריך חיבור Wifi זמין.
פורסם 2013 בספטמבר 2311 שנים מחבר במחירים האלה אני לא מתכוון לחסוך... אני כנראה הולך על ה-Kindle Paperwhite. זה מה שאתה מתכוון שיושק עוד חודש? או שיש אחד נוסף שאמור לצאת?
פורסם 2013 בספטמבר 2311 שנים כן, זה. עקרונית הוא כבר יצא וזמין למכירה בארה"ב. הם כרגע עוד לא שולחים מחוץ לארה"ב, או שתמתין חודש או שתשתמש בשירות של חברת שילוח כמו Buy2USA.
פורסם 2013 בספטמבר 2311 שנים מחבר אהה אוקי... אמזון רוצים 30$ על משלוח!! היות ואף פעם לא קניתי מחו"ל זה מחיר סביר?
פורסם 2013 בספטמבר 2311 שנים מחבר אוקי... תודה רבה!!!! ניראה לי שאני אלך על Kindle Paperwhite.אם למשהו יש מידע מסקרן בקשר לנושא אשמח לשמוע
פורסם 2013 בספטמבר 2411 שנים מריץ אנדרואיד ככה שהוא בפועל סוג של טאבלט.נוח לצרכים שלי עם היכולתלהתחבר לדרופבוקס ולעדכןאת עצמו משם
פורסם 2013 בספטמבר 2511 שנים מחבר שאלה שעלתה לי לראש. בpaperwhite יש אפשרות לחיבור לאינטרנט -3G . יש דפדפן והכל או שיש גישה רק ל amazon ?ועוד משהו חשוב - אם נניח אני קונה ושולח למישהו בארה"ב והוא מביא לי את המכשיר, האם ה3G יעבוד לי בארץ? או שריך SIM כלשהוא? נערך 2013 בספטמבר 2511 שנים על-ידי mikichi
פורסם 2013 בספטמבר 2511 שנים בסופו של דבר, המכשירים האלו נוחים אך ורק לצורך קריאת ספרים דיגטליים (יש לי נוק simple touch). אם זה בדיוק מה שאתה רוצה -הקינדל יהיה אחלה. בלי קשר לקינגל, 3G זה רק עם סים.
פורסם 2013 בספטמבר 2511 שנים מחבר אני רוצה רק לקרוא ספרים בזה. אבל אני רוצה גם לקרוא מאמרים באינטרנט. ושוב, במידה וחבר מביא לי אחד מארה"ב ה-3G יפעל גם בארץ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.