עבור לתוכן

מבקש מפרט לגיימינג עד 4000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

החלטתי לקנות מחשב חדש והבנתי שאין מקום טוב ויותר ומקצועי יותר מהפורום הזה בכדי לקבל המלצות למפרט, ולכן אשמח מאוד לעזרתכם!

הערות:

1. יש לי אפשרות לקנות את המחשב באילת, מה שיכול להוזיל את המחיר בצורה משמעותית לדעתי, אני טועה?

אני מכיר באילת רק את KSP.

* האם כדאי בכלל לקנות ב-KSP?

* האם ישנן חנויות נוספות באילת שעדיף לקנות מהן?

2. ראיתי שאינטל הוציאה סדרת מעבדים חדשה.

* האם כדאי לחכות קצת ולקנות מחשב עם מעבד מתקדם?

* האם זה רלוונטי בכלל למחשבים שולחניים?

דרישות:

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים HD

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיינימג

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, Call of Duty, GTA V, וכו'

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 (המחשב לא נמצא בחדר השינה נכון להיום)

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בלבד

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אילת (רק אם זה באמת זול יותר)

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). הבנתי שכונני SSD מובילים לשדרוג משמעותי במהירות העבודה. אשמח לראות אופציות עם כונן SSD בגודל שיספיק למערכת ההפעלה + תוכנות ומשחקים כבדים וכונן רגיל בנוסף כמובן. סה"כ הארד דיסק שאצטרך זה 750 GB עד 1 TB.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

תודה רבה לכולם מראש!

שתהיה לכם שנה טובה וחג שמח,

דניאל

פורסם
  • מחבר

חברים, תעזרו לי בבקשה

פורסם

היה לי אשקול זהה לפני שבוע ככה, מחשב גיימינג עם מאילת 4000 שקל, רועי מהפורום עזר לי המון, תוכל לקרוא את האשקול ולהתרשם יש שם מפרט סופי טוב:

http://hwzone.co.il/community/threads/533162-%D7%91%D7%A7%D7%A9%D7%94-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%9C%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92-3-5-4K

קח בחשבון רק שלא כל החלקים במלאי באילת, כרגע אין להם כרטיסי מסך של GTX760 וגם איזה כונן SSD של סמסונג וגם אין להם שם הרכבה אז אתה צריך לדאוג לזה (אפשרי לתת 150 שקל להרכבה בKSP בעיר אחרת עם מעבדה )

בגדול יש שם לוח אם סבבה עם מעבד I5 מהדור האחרון

כרטיס מסך כמו שאמרתי GTX760 (של MSI או גיגהביט לא חשוב לדעתי)

זיכרון 8GB איחסון 1TB וSSD של 120 למערכת הפעלה.

כל זה באילת יוצא בערך 4000.

אם אתה הולך לשם בעצמך אז ממליץ לך ללכת עם המפרט ולבדוק איתם מה אפשר להשלים במידה ואין במלאי.

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך!

חג שמח :)

הייתי מעדיף כרטיס מסך של ATI. איזה כרטיס הייתם ממליצים במקום זה שהוצא ע"י yopser?

פורסם
תודה רבה לך!

חג שמח :)

הייתי מעדיף כרטיס מסך של ATI. איזה כרטיס הייתם ממליצים במקום זה שהוצא ע"י yopser?

אם אתה נעול על AMD, המקביל של GTX 760 (שאגב כרטיס מעולה) הוא HD 7950 3GB, שמעתי שהוא צורך יותר חשמל, לא יודע עד כמה זה משנה אבל בגדול אני חושב שהוא עדיף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים