עבור לתוכן

המלצה לקניית מחשב נייד ללימודים - תקציב 4000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מתחילה ללמוד בקרוב ואשמח להמלצה לקניית מחשב נייד ללימודים, תקציב בסביבות 4000 ש"ח.

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) וצפיה בסרטים (לא משהו כבד מדי, בעיקר צפיה ישירה). ללא משחקים.

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 13.3 אינטש, לגבי המסך מבריק או מאט - אני לא מספיק מבינה בזה. מה עדיף?

* רזולוציית המסך? האמת שגם בזה אני לא ממש מבינה, אני מניחה שמשהו סטנדרטי יספיק :)

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא

* משקל רצוי? סביבות 1.5 ק"ג (כמה שפחות יותר טוב)

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף כמה שיותר, לימי לימודים ארוכים (סביבות 8 שעות)

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI

* Bluetooth? לא

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - העיקר שהמחשב יהיה מהיר. אני לא מספיק בקיאה בנושא, אבל הבנתי שאם עובדים עם SSD זה מאיץ את המחשב אז אם ההבדל משמעותי זה שווה את זה מבחינתי.

* כונן אופטי? לא

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הבנתי שDELL מצויינים :) אבל כל מחשב יתקבל בברכה!

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) אחריות ל-3 שנים

* מחשב שיחזיק מעמד כמה שיותר זמן לשימושים בסיסיים (אני לא עוזבת את האוניברסיטה בזמן הקרוב, אז אני אשמח למשהו שיהיה פרקטי גם בעוד 4-5 שנים במידה ואשמור עליו ואפרמט אם יהיה צורך).

* יכול להיות שיש לי אפשרות לקנות את המחשב באילת, אם זה יוזיל את המחיר / יתן מוצר טוב יותר באותה העלות.

תודה רבה על העזרה וחג שמח :)

פורסם
  • מחבר

קודם כל - תודה רבה!

התייעצות נוספת - מה אתה אומר על ה-XPS של DELL?

http://m4l.co.il/items/163198

(עולה בסביבות ה-3900 ונראה מפרט די דומה...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים