פורסם 2013 בספטמבר 2212 שנים טוב, את הנושא ציינתי לעיל, אז אלה הנקודות:1. שתתחן כל סוג בשר שדוחפים בתוכה. אני לא אומר עצמות (ואם יש מכונות כאלה אז זה מצויין), אך העיקר שזה תתחן את הגידים הלבנים שסותמים את כל הפתח ומכריחים כל פעם להפסיק ולפרק את המכונה כדי לחלץ את זה.2. קלה להרכבה ולפירוק.3. נוחה לשטיפה ולייבוש.4. עמידה בפני העומסים, שלא תתפרק לנו תוך חודשיים. יעשו איתה שימוש רב.5. שלא תתפוס יותר מדי מקום על השיש, אך זה לא קריטי..מה תמליצו?תודה
פורסם 2013 בספטמבר 2312 שנים כותבים מטחנת בשרבדיוק מה שחשבתי.ובקיצורגבר תכנס ל ZAP תראה מה המטחנות בשר הכי פופולריות שםתראה כמה אתה מוכן להשקיע. זהו.אין פה יותר מדיי מחשבה
פורסם 2013 בספטמבר 2512 שנים מחבר בסדר, מטחנהמה כבר אמרתי..לעניין.מה שכתוב ב-ZAP לא מהווה אסמכתא עבורי, כיוון שאין שם מספיק תגובות וחוץ מזה אלה יכולות להיות תגובות של מי שמעורב בנושא.חשבתי שמישהו כאן מכיר קצת את הנושא, לכן שאלתי..
פורסם 2013 בספטמבר 2512 שנים תיקח מיצרן נורמלי כמו בוש, מולינקס..יש כאלה עם שנתיים אחריותשלא תהיה זולה מדי
פורסם 2013 באוקטובר 1612 שנים היי לא חשוב שם החברה החשוב הוא שלמכונה יהיה כח בין שמונה מאות לאלף ואט עדיף אלף . יש גם מכונות תעשיתיות אבל הן מאוד גדולות. בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.