עבור לתוכן

גלקסי 3 נתקע בעדכון 4.2.2

Featured Replies

פורסם

שלום חברים

עדכנתי לפני שלושה ימים את הגרסה לטלפון שלי, של אשתי ובן דודה שלי. בהתחלה היה מצוין אך מאתמול הטלפון שלי מתחמם בטירוף, נתקע ולא מגיב ומגיעי עד למצב של הפעלה מחדש באופן עצמאי..

השאלה היא האם נתקלתם בזה ומה אפשר לעשות? זה ממש מתסכל

נערך על-ידי סהר צור

פורסם

ל-S3 יצא 4.2.2? לא ידעתי..

היא התקינה איזו תוכנה מאז העדכון?

פורסם
  • מחבר

לא התקנו שום דבר חדש. ולא ציינתי מקודם אבל הם מתחממים בטירוף!!!! אח"כ נתקעים ואז כובים או שאני צריך לכבות ע"י לחיצ ארוכה ב כפתור הכיבוי

פורסם

סמסונג בכלל לא שחררה רום 4.2.2 רשמי לגלאקסי 3,סביר להניח שזה מה שיקרה ברום שכזה.

כנס ל- SamMobile ותוריד את הגרסה האחרונה הרשמית לפלאפון שלך ותצרוב אותה דרך הOdin.

פורסם
  • מחבר

עדכנתי אצלי ואצל אשתי ולשתינו תופעות דומות. אצל בן דוד שלי הכל תקין לחלוטין. אני מקבל הרגשה שיש אפליקציה שלא מותאמת לגרסה החדשה ובגלל זה התופעות האלו. איך ניתן להעלות על אפליקצייה בעייתית? ואם אני מעדכן לגרסה האחרונה של שזה אומר בחזרה ל 4.2.1 האם זה משאיר לי את כל הנתונים בטלפון כפי שהיו?

פורסם

כמו שאמרו, ל-S3 אין 4.2.2 או 4.2.1, העדכנית ביותר שיצאה לו היא 4.1.2, לכן משהו נשמע ללא תקין.

פורסם
  • מחבר

אין מישהו שמבין בזה? זאת גרסה לא רשמית שדלפה מהוט מובייל. אצל בן דוד שלי עובד מצוין. אצלי ואצל אשתי מתחמם - מאט ובסוף נכבה או שצריכים לכבות. נראה לי שזאת איזו אפליקצייה. השאלה היא האם אפשר לשנמך גירסה מבלי למחוק הכל?

פורסם

עכשיו הכל ברור..

תצרוב את הגרסה הישנה עם ODIN יש סיכויי סביר שכלום לא ימחק.

פורסם
  • מחבר

לא מצאתי גירסה לישראל - אתה יכול לשלוח לינק מדוייק?

- - - תגובה אוחדה: - - -

אתה יכול לשלוח לי את הישנה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים