פורסם 2013 בספטמבר 2112 שנים אני יודע שהת'ראד נשמע כמו פרסומת, אבל מישהו נתקל בחברה http://www.fromusa.co.il ?נראה כמו עותק של ushops (אותם מחירים 1:1), הם מציעים גם משלוח ימי, אבל נמצאים בNY ולא NJ (טוב בשביל מיסים בתוך ארה"ב).האתר שלהם נראה חובבני משהו ואין ביקורות עליהם באינטרנט.
פורסם 2013 בספטמבר 2212 שנים אם זה אותו מחיר כמו BUY2 למה להסתכן מול חברה לא מוכרת? משתמש בBUY2 די ויותר זמן גם כשהיו USHOPS ומרוצה מהם (לא בדיוק משלוחים זולים אצלי 4~5 קילו) אבל יחסית?
פורסם 2013 בספטמבר 2212 שנים ^ אין על ביגוד בניו ג'רסי.ובכל מקרה, בעיר ניו יורק יש מס גבוה יותר, כמעט 9%.
פורסם 2013 בספטמבר 2212 שנים מחבר מי קונה ביגוד בחו"ל? יותר מעניין אותי נושא האלקטרוניקה וציוד מחשוב. חנויות כמו Newegg, beach camera, buydig.com ועוד רבות אחרות שלוקחות מס בניו ג'רסי אבל לא בניו יורק.
פורסם 2013 בספטמבר 2212 שנים לא יודע מי לא לוקח ואיך לא לוקח מס בניו יורק.כפי שאמרתי, יש שם כמעט 9% מס. כולל בברוקלין ששם נמצאים מחסני האתר שציינת.http://www.sale-tax.com/BrooklynNY
פורסם 2013 בספטמבר 2212 שנים מחבר מס מקומי נאסף ע"י חנות שיש לה נציגות פיזית באותה מדינה שאליה נשלח המוצר.באתרים הבאים לדוגמא אתה יכול לראות עבור אילו מדינות משולם מס מקומי:http://help.newegg.com/app/answers/detail/a_id/160/~/does-newegg.com-charge-sales-tax%3Fhttp://www.beachcamera.com/shop/usertpl.aspx?fle=policies.htm#taxesאזי, 7% מס לניו ג'רסי, 0% מס לניו יורק.זה כמובן תלוי באתר. אמזון לדוגמא גובים גם שם וגם שם מיסים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.