עבור לתוכן

מפרט לשימוש משרדי וגיימינג בינוני - עד 3300 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי,

בעבר פירסמתי בקשה למפרט אך לצערי עקב אירוע משפחתי לא יכולתי לקנות את המחשב באותו זמן. כעת אני רוצה לקנות את המחשב אך אני מאמין שדברים השתנו מאז שפירסמתי (לפני כחצי שנה), אז הנה הטופס כפי שפורסם (פרט להורדה קטנה בתקציב):

1. מה התקציב המקסימאלי? 3300

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם זה מאוד מאוד משמעותי

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ומשחקים (רק Civ V)

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אקנה מסך בנפרד. 24"

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות (רק משחק אחד Civ V)

3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כל ציוד היקפי שהוא.

4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7

5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבת מחשב, עד 40שח (אם יותר - ארכיב לבד).

7. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור המרכז

8. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). אם זה מסתדר, אני מעדיף כונן SSD קטן למערכת ההפעלה ועוד כונן קשיח של 1TB

המחשב מיועד בעיקר לשימושי יומיומי של אינטרנט וכו', אבל אני משחק במשחק אחד (Civilization V) ואשמח אם יעבוד בצורה חלקה.

תודה רבה!

פורסם

אם איני טועה, CV לא משחק חדש ולא ממש כבד.

להלן מפרט אפשרי לדוגמא:

מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים

775 ₪ - Intel Quad Core i5 3330 2.8Ghz

270 ₪ - MSI B75MA-E33

299 ₪ - Transcend 8GB DDR3 1600Mhz

660 ₪ - Gigabyte HD 7790 1GB GDDR5 OC

475 ₪ - SSD Samsung 120G Sata3 840

320 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty

390 ₪ - NZXT Source 210 Elite White + FSP 460W BUNDLE

90 ₪ - LG DVD-RW X24

49 ₪ - Intel Original Copper Base 1155 95W

מחיר סופי: 3328 ₪

* למזומן ישנה הנחה נוספת (לפי מה שרשום באתר)

* אני לא ממש מכיר את החנות הזו, אך היו מספר אנשים שטענו שעד כה היא בסדר גמור. הנה מפרט מ-TMS שוותיקה יותר ויש לה יותר חוות דעת, אך המפרט טיפונת חלש ויקר יותר. http://www.tms.co.il/preview/spec/h729perg

ממליץ לך לדבר עם השניים, אולי תוכל להוריד פה ושם את המחיר.

פורסם
  • מחבר

המון תודה וחג שמח!

פורסם
  • מחבר

היי,

רציתי לשאול שאלה קטנה לגבי המחשב - האם זה משמעותי אם אתקין עליו Windows 7 64 Bit או שכדאי להסתפק בגירסת ה-32 ביט?

שוב תודה!

פורסם

חובה להתקין עליו מערכת 64 ביט, אחרת אתה תנצל 3-3.5~ ג'יגה זיכרון מתוך ה-8 שמותקן לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים