עבור לתוכן

צריך המלצה עדכנית למחשב נייד חזק

Featured Replies

פורסם

שלום חברים שאלתי פה לפני כחודש חודשיים לגבי מחשב נייד, עכשיו אני צריך להחליף את המחשב הנייד שלי

תקציב: 7500

בשביל מה אני צריך אותו: עריכת תמונות PS עריכת סרטונים AVID (רק למקרים נדירים כגון פעילות בשטח וכו')

עיקרי השימוש: עריכת תמונות בשטח, מחליף את המחשב הרגיל בנסיעות בחו"ל

מה חשוב שהיה בפנים:

1. הרדיסק SSD 60GB ומעלה (לא חייב הרדיסק נוסף זה בעיקר מחשב עבודה שאני בשטח, חבל על הכסף והמשקל)

2. מסך 15.6 אינץ (קטן מזה לא נוח, גדול מזה כבד ומצריך תיק בנפרד)

3. מעבד I7 לפחות

4. 8 גיגה זיכרון לפחות

5. יציאות USB3 חובה

6.מקלדת מוארת (לעבודה בחושך)

7. כרטיס מסך 2 גיגה עדיפות ל NVIDIA

אשמח לעזרתכם העדכנית

פורסם

מחשב 14" יציע לך משקל נמוך בקרוב ל-1 ק"ג שיתאים לעבודה בחוץ והתניידות בנסיעות לחו"ל ובכלל, זו לא התפשרות גדולה מדי לדעתי במיוחד במה שמקבלים:

אם תחכה קצת תוכל לקנות בחו"ל את ה-Lenovo T440S (תריץ חיפוש עליו בגוגל ותראה), מחשב מעולה, משקל נמוך (סביב ה-1.6 ק"ג), מסך FHD IPS איכותי, מקלדת מוארת, כרטיס מסך מותאם לגרפיקה, מעבד I7 חזק ולא חסכוני מסדרת Haswell וכמובן גם זמן סוללה ארוך ואפשרות לסוללה נוספת להארכת זמן העבודה.

http://www.techradar.com/reviews/pc-mac/laptops-portable-pcs/laptops-and-netbooks/thinkpad-t440s-1178518/review

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, הבעיה שאין לו צורב ואני חייב אותו לעבודה בחוץ (חומרים ללקוחות)

פורסם

1. תעתיק קודם למחשב עצמו

2. DOK

3. צורב חיצוני שמתחבר ב-USB, תיקח אותו איתך לכשתצטרך וכשלא - לא ותהנה מניידות מקסימלית במשקל נמוך. גם עם צורב חיצוני (250 גרם) אתה עדיין בטווח של פחות מ-2 ק"ג למחשב חזק.

פורסם
  • מחבר

http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210672

הציעו לי את זה ב 7500 כולל הרדיסק של 128 גיגה SSD במקום ה 1 טרה

אכה עוד חודש נראה מה יצא

- - - תגובה אוחדה: - - -

בקיצור נחכה עוד חודש נקווה שיצאו דגמים חדשים יותר במחירים טובים יותר

פורסם

יקר מאד למחשב לא משהו בכלל.

בין השאר אפשר לקנות אותו בפחות אבל לא משנה ... (פחות מ-5,000 ש"ח)

כמו כן אני לא הכי ממליץ על החנות הזו.

וד"א עם המלצות כאלה לא הייתי הולך לבנק. לידיעתך - ניתן לשים בדגם הזה SSD בנוסף לכונן 1TB בלי להתפשר על הנפח. אבל לא, לא יאמרו לך את זה.

נערך על-ידי Chevy

פורסם

אני רכשתי את ה-W530 - בתצורה של דיסק SSD + כונן רגיל + צורב,

הוא קצת כבד (המטען שלו מ פ ל צ ת י ) אבל זה מפלצת של לפטופ, הוא איתי 24/7 ובינתיים (טפו טפו) הכל תקין.

כמובן שאין מה לקנות בארץ, המחיר פשוט כפול מחו"ל.

אם אתה עובד עם AVID תוודא איתם תמיכה כי אפשר לקנות אותו עם כרטיס מסך של NVIDIA (מאמין שלא תהיה בעיה) ולדעתי אתה חייב לפחות 128 SSD.

מה שכן.... הזמן סוללה שהם מצהירים עליו רחוק מהמציאות. לא תוציא ממנו יותר מ-3 שעות וזה על הסוללה הגדולה.

פורסם

זה לא SSD, זה כונן היברידי, וצריך סבל בשביל לסחוב אותו, מתחיל מ-3.4 קילו....

פורסם
תראה את זה תראה http://ksp.co.il/?uin=19808

תראו תראו תראו - תאורה אדומה במקלדת!!! :cwm24: קניתי!

NOT

מפרט לא קשור למה שמבקשים, נא לא להמליץ סתם כי "וואו יש לו I7 מעבד פ33ה !!!111 והמחיר יקר אז אם זה יקר זה בטוח מעולה! " :pissed::pissed:

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם אשמח לעוד כיוונים

לגבי עולם הניידים, אני ביקשתי אם אפשר לשדרג את ה 1טרה ל 128 גיגה, היות ואני לא צריך 1 טרה במחשב הזה

המחשב הזה נועד להיות עמדה עבודה מלאה שלי כאשר אני יוצא מהבית, אני לוקח את הנייד אולי פעם בשבועיים לעבודה בחוץ ואני ממש לא עורך סרטים מלאים עליו

אבל אני צריך שתהיה את האפשרות הזו, כל דקה שאני בשטח עולה לי כסף וזמן ולכן צריך מחשב חזק שיעמוד בביצועים

מצד שני שלא יהיה כבד מידי כי אני צריך לסחוב אותו איתי כל היום

לגבי 530 המליצו לי על ה 540 שאמור לצאת השאלה מתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים