עבור לתוכן

יש עוד מה לעשות?

Featured Replies

פורסם

שלום!

לפני כשנה רכשתי "מיטת נוער WAVE" מד"ר גב.

המיטה הגיעה בזמן, הטכנאי התקין את המיטה, הכסף שולם והכל נסגר טוב ויפה.

לאחר שהטכנאי הלך, התיישבתי לי על המיטה כדי לחוש אם זאת באמת המיטה שהזמנתי.

חיצונית המיטה נראת בידיוק כמו שהייתה בחנות אבל בנוחות וברכות, לא.

לאחר מספר טלפונים ופקסים רבים לחברה בשאלה היתכן שזה לא תהיה אותה המיטה נמסר בתגובה כי אין סיבה שזאת לא תהיה המיטה שהוזמנה וזה רק עניין של זמן עד שהיא תתרכך, אמרו לנו בנוסף שננסה חודש ונראה מה יהיה אחר כך.

נתנו צ'אנס לניסיון המריחה הזה ובאמת ניסינו.

יש לציין שבהמלך הזמן של ה"ניסיון" הלכתי לכמה סניפים שלהם הלכתי להרגיש את נוחות המיטה באותו הסניף וזה פשוט לא כמו שקיבלתי, ובכל מקום ששאלנו אם המיטה מגיעה באותה רמת הרכות או שצריך לחכות מספר ימים עד שתתרכך, קיבלנו תשובה שללא ספק היא צריכה להגיע ככה כבר מהמפעל.

אז עבר לו חודש והם הצליחו להשיג מה שהם רצו ובאמת התרגלתי למיטה ואז כבר המחשבה שלי השתנתה כי הרי אם המיטה נוחה לי כרגע אז למה בעצם לנסות להחליף למשהו שיש סיכוי סביר כשהוא יגיע הוא לא יהיה נוח כמו עכשיו?

הם צדקו עם המשפט "הזמן יעשה את שלו" רק לא בהקשר הנכון.

כיום, לאחר קצת יותר משנה אני יכול להגיד שהמיטה לא נעשתה יותר רכה כלל וכלל ואני מתחיל להרגיש אי נוחות עם המיטה שקיבלתי והתחילו לי אף כאבי גב שלא הורגשו בהתחלה עקב מעבר ממיטה גרועה הרבה יותר.

דבר שיותר מוזר לי זה שבכל סניף שביקרתי בו רמת הקושי הייתה שונה באותו הדגם, אבל בכל זאת עוד לא ניפגשתי עם רמת קושי כמו שלי.

רציתי לשאול האם ניתן לעשות עדיין משהו?

מראיית מבטי זה די קלוש בכל זאת עבר כבר שנה אבל אם יש את הסיכוי הקטן הזה אשמח לדעת.

היות ועבר כבר שנה אז יכול להיות שיש פרטים נוספים שקרו אבל איני זוכר אז תנסו לעזור עם מה שיש.

תודה מראש!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים