עבור לתוכן

פגיעה מוזרה במכשיר גלקסי S-2 (רגיל) - עבדו עליי, או שאני אשם?

Featured Replies

פורסם

היי כולם ותודה מראש על העזרה. כתבתי את הודעה הודעה בפורום אחר בתקווה לעזרה, אז אם יש מי שמתרעם על חוסר המונוגמיות - סליחה :)

קניתי גלקסי S2 (רגיל, I9100), שנאמר לי שהוא חדש (לא מחודש).

לאחר יומיים של שימוש קרו הדברים הבאים (הראשון בקטנה, השני מתסכל מאוד):

1. הבטריה לא נטענת, או אדרבא, מתרוקנת בזמן שהמכשיר מחובר למחשב או לחשמל (האייקון למעלה מראה שהבטריה נטענת, סימן כזה של ברק). לפעמים הבטריה דווקא כן נטענת. משונה.

2. יותר חשוב:

לצערי טרם רכשתי למכשיר מגן - לא מגן מסך (השארתי את הציפוי פלסטיק השקוף שהיה בחנות) ובעיקר לא מגן אחורי מגומי או פלסטיק. המכשיר "חשוף". הוא נפל מגובה של כ-30 ס"מ - גובה של מיטה - על רצפה קשיחה מאוד (נשמע קול חבטה קלה) ונפגע אנושות: דהיינו, המכשיר עצמו לא התפרק, המכסה סוללה לא התנתק, אבל המסך סדוק "מבפנים" והרוס - לא רואים כלום חוץ מפסים ופיקסלים שמהבהבים. הזכוכית לא ממש נשברה, אבל רואים בה סדקים מבפנים, כאילו שזה "עומד להישבר".

מוזר לי מאוד שסמסונג (שהיא חברה רצינית) תייצר מכשיר כל כך עדין שהוא ייפגע קשות מנפילה כל כך מינורית. במכשירים אחרים שיצא לי לבדוק (למשל הגלקסי נוט-2 המצוין שהשתמשתי בו תקופה) נפילה מגובה רב אף יותר וללא כיסוי לא הותירה עליו אפילו סימן קטן (זה לא אני הפלתי - אינני מתעלל סדרתי במכשירים ;) ).

האם המאפיינים הללו הם:

א. הגיוניים - 1) סוללה מוזרה, בעיה במטען, אפשר להחליף ויהיה בסדר ו-2) "כן גאון, תפיל גלקסי S2 מגובה כזה והמסך יכול להידפק. בפעם הבאה תהיה אחראי ותקנה מגן."

ב. "מצטער חבר, כנראה שעבדו עלייך בחנות ומכרו לך משהו לא אותנטי, משומש/מפורק/דפוק".

פרטים נלווים ואולי רלוונטיים:

- הקופסא של הגלקסי הייתה פתוחה ולא חתומה. המכשיר עבד בחנות כשבדקתי אותו. הגרסה שלו 4.1 "נקייה" (בלי תוספות של סלקום/אורנג' וכו').

- הקופסא הייתה בצבע שחור, למרות שהמכשיר לבן (החליפו לי קופסא? מאכעריות?)

מודה לכם מאוד על עזרתכם חברים!

פורסם

שום דבר שאמרת לא אומר שהמכשיר לא היה חדש. הטעינה נשמע כמו תוכנה שמחזיקה את המכשיר שלך פעיל וטוענת סוללה. הנפילה - שיט הפנס. כל המכשירים עם מסכים גדולים רגישים. יכול ליפול בזוית מסוימת ולא יקרה לא כלום אפילו מגובה מטר. זווית אחרת ויתרסק לגמרי. מספיקה אבן קטנטנה כשהוא נפל על המסך והלך קפוט.

פורסם

לא יודע לגבי הצבע של הקופסה ,אבל נראה שבS2 גם הלבן וגם השחור הגיעו בקופסה שחורה

בנוגע לאיטום , בחנויות שלא מיבאות באופן רשמי לרוב הקופסא לא אטומה בגלל שחנויות שמוכרות מכשירים מיבוא עצמי (לא הרשמי בכל מקרה) מחליפות מטענים לכאלה עם שקע ישראלי ...

בנוגע למכשיר , הבעיות עם הסוללה יכולות להיות שקע USB דפוק , מצד שני נפילה מגובה של 30ס"מ לא צריכה לעשות הרבה לS2 , בשום זוית ..

פורסם

אם הוא נופל עם כל שטח הפנים של המסך על הרצפה ולא על אחת הפינות, יש מצב שיסדק.

דרך אגב מה שנסדק לך הוא ה-LCD הפנימי, הם מאוד עדינים.

בקשר לטעינה יכולים להיות כמה דברים:

מטען לא מקורי שדפק אולי את הסוללה, סוללה שנדפקה, רכיב טעינה דפוק בלוח האם של המכשיר, בעיה או קצר בקונקטור הטעינה שגורם לפריקה של הסוללה.

פורסם

בדוק כמה אמפר המטען, אם הוא פחות מ- 1A, אז יש סיכוי שאפליקציה שעובדת ברקע מונעת מהמכשיר להיטען (המכשיר "מבזבז" חשמל שווה או יותר מאשר הוא מקבל מהמטען). נסה לבדוק עם מטען אחר. בקשר למסך הסדוק, אשמתך בלבד...

פורסם

כאמור, כל המכשירים שקונים מחנויות "פרטיות" אינן חתומות. הם פותחים בשביל להחליף מטען ולפעמים גם בשביל להחליף רום. יתכן שהמכשיר בא עם רום סיני או whatever והם החליפו לרום כלשהו שהם השיגו. הוא לא חייב להיות של אחת מהמפעילות בארץ.

מכשיר באמת לא אמור להסדק מנפילה כזו - אבל לא אמור זה לא 100% מהמקרים. זה לא - לא הגיוני לחלוטין שזה יקרה.

פורסם

^^ מה שאתה כותב זה לא נכון, מסך יכול להיסדק גם בנפילה קלה יותר או אפילו מכה ללא נפילה, הכל תלוי איפה הפגיעה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם! נתקן, מה אפשר כבר לעשות...

למי שיודע, מה יהיה מחיר הגיוני לתיקון LCD פנימי שנסדק? (אני משער שצריך להחליף בחדש...)

פורסם

בדרך כלל זה יותר יקר מאשר המקביל שלו באותה תקופה(מכשיר פחות נפוץ), למשל אייפון 4 זה היום בסביבות 200₪ אז אני מאמין שבאיזור בין 200-250₪.

פורסם

מה שאתה מתאר זה שבר במסך הפנימי שהוא מסך הטאץ. קרה לי עכשיו בגלקסי 4 ללא נפילה. כשהגלקסי 2 היה חדש לקחו לי 800 שקל על תיקון המסך וזה כשהוא מיד יצא לשוק. היום אני מאמין שלא יעלה מעל 500. 200 בטוח לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים