עבור לתוכן

עזרה בשידורג מחשב..

Featured Replies

פורסם

אהלן

אז ככה המחשב שלי ישן הייתי אומר אבל אני רוצה לשדרג אותו למטרת משחקים כבדים אני לא קונה חדש חדש כי אין לי מספיק כסף

אז זה המפרט שלי עכשיו :

מעבד: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E7500, 2933 MHz (11 x 267)

לוח אם: MSI G41M4-F (MS-7592

זיכרונות:System Memory 2016 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)

DIMM3: 2048738050LOC 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 400 MHz) (4-4-4-10 @ 266 MHz) (3-3-3-8 @ 200 MHz)

כרטיס מסך: כרגע אין לי, זה עובד על הלוח אם הכרטיס מסך אז צריך חדש

אני רוצה לשמוע מה אתם אומרים מה המצב אני יודע שהוא ישן אבל אני רוצה לשדרג לאחד טוב תודה

אם צריך עוד פרטים תגידו

פורסם

אתה בנקודה שכל שדרוג בפני עצמו יגרום לצוואר בקבוק אחר או שהפלטפורמה תדרוש חלק אחר מתאים, ובכדי לטפל בצווארי הבקבוק שכל רגע נוצרים - תצטרך להחליף כל חלק עד שתגיע למסקנה שצריך מחשב חדש.

אתה יכול לרכוש רק כרטיס מסך מתאים למחשב אבל אין שום סיכוי שתוכל לשחק משחקים ברמה מספיק טובה ואפילו סבירה עם מע' שכזאת.

הייתי שוקל רכישת מחשב חדש ואולי אפילו לנסות למכור את החלקים שיש ברשותך כעת. לא תקבל עליהם הרבה.

פורסם
  • מחבר

ואם בכל זאת ארצה לשדרג כרטיס מסך לוח אם מארז וכל הדברים כדי שלא יווצר צוואר בקבוק מה הפריטים? אפשר להגיע לאלפיים שקל מבלי לקנות מחשב חדש

פורסם

אם אין לך כסף להחליף מחשב וגם לא יהיה לך בקרוב, הייתי הולך על כרטיס מסך משומש ברמת ה RADEON 6850 וזהו. אמור לעלות בערך 400 שקלים. זה יאפשר לך לשחק משחקים חדשים, גם אם לא על הגדרות גבוהות.

פורסם

אם אתה מחליף לוח אם, אתה תצטרך מעבד עם תושבת מתאימה עבור הלוח, כרטיס מסך חדש דורש גם ספק כח עם הספק מספיק גבוה (לא יודע איזה כרטיס היה לך ואיזה ספק כח יש לך) כדי לתמוך בכל המערכת. כתבת לשחק משחקים כבדים.. או שתצטרך להתפשר על משחקים פחות כבדים או על הגדרות די נמוכות.

תנסה להרכיב מפרט חדש, אולי בכל זאת לא יצא לך כזה יקר כמו שאתה מתאר.

אתה גם יכול לקנות מע' מחשב יד שניה, יש כאן בפורום משתמשים שמוכרים מע' גיימינג יד שנייה כחבילה בסביבות ה 2000 ש"ח.

פורסם

למה לא לקנות כרטיס מסך טוב ולהמשיך איתו בשידרוג הבא?אתה יכול להביא GTX660 OC...או GTX 760

נערך על-ידי spider272

פורסם

GTX660/670 עם E7500...

good luck with that

יאבד הרבה FPS.. השדרוג הבא שלו יהיה כ"כ מהיר.. כי הוא יבין שהוא צריך מע' מתאימה לתמוך כזה.. וגם לא יודע מה ההספק שלו להחזיק את הכרטיס.

תנסה לרשום גם פרטים לגבי כרטיס המסך שהיה לך וספק הכח שברשותך..

יש כאן מישהו עם סוגייה דומה..

http://uk.answers.yahoo.com/question/index?qid=20111125130440AAmomS1

גם הזכרון קצת עשוי להגביל אותך.. חבל לקנות כרטיס חדש כשיש לך מחשב כ"כ ישן וכל רגע חלק אחר יכול להכשל ואז תצטרך גם להחליף אותו.. תשקול ברצינות לקנות אולי מע' גיימינג יד שניה אם התקציב שלך כ"כ מוגבל.

נערך על-ידי katlani

פורסם

אני עם E7500 +660 ורץ חלק המשחקים..

פורסם

שדרוג לוח/מעבד/זיכרון חובה לעשות הכל ביחד.

לכן שדרוג מלא לא יהיה הרבה יותר זול ממחשב חדש, שעליו יכול גם להיות מחיר משופר מול קניה בחלקים.

מכיוון שכרטיס גראפי בכל מקרה יתאים גם לישן וגם לחדש(כל עוד הספק כוח מספיק חזק להפעילו), עדיף להתחיל בו, ואז לראות אם יש צורך משמעותי גם בשדרוג שילוש הליבה.

הרבה משחקים ירוצו די טוב גם ללא מעבד מהיר.

ותוכל להינות מהכרטיס גראפי בלבד תקופת מה לפני שאר השדרוגים.

נערך על-ידי Art Tatum

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים