עבור לתוכן

מחפש "מקבילים" למחשב n550jv של אסוס, מחיר בארץ 6000 שקלים (פרטים בפנים)

Featured Replies

פורסם

שלום חברים!

הרבה זמן שאני מחפש מחשב בעל נתוני החובה הבאים:

מסך מגע קפסטיבי ברזולוציה טבעית מינימלית של 1920*1080 (IPS)

כרטיס מסך של NVIDIA מסדרת 7xx

מעבד האסוול

(כל השאר לא קריטיים)

מצאתי מחשב מעולה שעונה על כל הדרישות הללו:

http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N550JV/#overview

שמחירו בארץ עומד על 6000 שקלים בערך. (אפילו פחות במקומות נבחרים)

אני מחפש מחשב למגוון פעולות שהעיקריות ביניהן הן מולטימדיה, גיימינג, ולימודים טכנולוגים (ז"א תוכנות ממגוון הקשת של תכנות בסיסי עד מכונות וירטואליות וכולי, לא סתם "אופיס") אבל בעיקר אני רוצה פשוט לפנק את עצמי, אז מראש אני אענה על שאלות בסגנון "למה אתה צריך את A או B" בתשובה: "אני לא צריך, אני רוצה!" :)

מכיוון שזה המחשב הראשון והיחיד שראיתי שעומד בדרישות השרירותיות שהצבתי לעצמי השאלה שלי אליכם חברים יקרים היא האם אתם מכירים חלופות שעונות על הדרישות גם?

הן יכולות להיות טובות יותר, פחות, זהות, אני פשוט אוהב לבצע קניה אחרי סקר שוק מקיף שמכסה את כל האפשרויות.

לגבי המחיר, ניתן לחרוג בגבולות ההגיון. אני לא רוצה להציב טווח בכוונה, מכיוון ש"גבולות ההגיון" לא נמדדות בסכום שרירותי. לדוגמא, מחשב יקר יותר ב-200 שקל אבל בצבע ורוד זוהר לא נחשב חריגה בגבולות ההגיון, לעומת זאת מחשב בחריגה של אפילו 2000 שקל עם נתונים טובים יותר וזמן סוללה עדיף אכן נחשב שדרוג לגיטימי.

אני אשמח ואודה לכל סיוע, כל דבר שעלה לכם בראש כשקראתם את החפירה שלי אני אשמח לשמוע ואני אכניס את זה בשיקולים שלי. כולל אנקדוטות חיוביות או שליליות על המחשב שמצאתי, דעה אישית לגבי חלק מהדרישות שלי (הכל חוץ מ"למה אתה צריך את זה" כמובן :) ) וכולי.

תודה מראש חברים, שיהיה לכולכם חג שמח ו (קצת באיחור, אבל לא נורא) שנה טובה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים