עבור לתוכן

רכישת סמארטפון NEXUS 4 VS GALAXY S3

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין לרכוש לעצמי סמארטפון ואחרי כמה בדיקות הגעתי לשני המכשירים האלו:nexus 4,galaxy s3.

אם אני לא טועה המחירים של הNEXUS 4 הולכים לרדת בזמן הקרוב ואני שוקל לבחור בו מבין השניים,

אך יש לו מספר דברים שלא הבנתי/לא אהבתי:

*יש מורכבות יחסית בהחלפת סוללה(זה לא לפתוח מאחורה להוציא את הסוללה להכניס אחרת לסגור את המכסה וזהו)

*איפה שמים את הסים?

בנוסף לכך יש לי מספר דברים שאני לא יודע מי מוביל על מי:

*לאיזה מכשיר איכות הצבעים ואיכות הצילום טובה יותר?

*אצל מי אורך חיי הסוללה טוב יותר?ובכמה אחד מהם מפסיד לשני?

*איזה מכשיר גולש מהר יותר,התנועה בדפדפן טובה יותר וחלקה יותר?

אם יש מכשירים נוספים בטווח המחירים של שני המכשירים האלה,אשמח להמלצות.

תודה רבה על המענה:)

פורסם

*לNEXUS 4 מסובך להוציא את הסוללה.

*מכניסים את הסים בצד שלו ליד כפתור הווליום.

*לNEXUS 4 איכות הצבעים יותר טובה.

*לGALAXY S3 מצלמה יותר טובה.

*לGALAXY S3 סוללה חזקה יותר אבל הוא לוקח את הNEXUS 4 בקצת ממש.

*הNEXUS 4 גולש הרבה יותר מהר והוא יותר מהיר וחלק בהכול בהבדל משמעותי.

לי הייתה גם את ההתלבטות הזו ובסוף הלכתי על הNEXUS 4 מכשיר מושלם.

פורסם

המחירים של הנקסוס 4 יורדים כל יום ב 10 שח http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=837010

אי אפשר להחליף סוללה סתם כך בשליפה. אפשר במעבדה. את הסים מכניסים בתא מיוחד בצד, שנפתח ע"י סיכה.

מצלמה אומרים של ה S3 יותר טובה. אני לא יודע אם זה נכון ואם כן אם זה בכלל משמעותי.

הנקסוס 4 טוב משמעותית מהגלקסי 3 מבחינת מהירות וחווית השימוש באנדרואיד. (באחרון, הוא הטוב ביותר בשוק האנרואיד)

בנוסף, הנקסוס 4 מגיע עם אנדרואיד 4.3 , וישודרג ל 4.4 לכשיצא ממש בקרוב. הגלקסי 3 הוא עם 4.1.2 ואולי ישודרג ל 4.4 עוד שנה.

פורסם

מספר שאלות על הדרך.

לקנות נקסוס ב1900 ש"ח זה דבילי ? חשוב לי שיהיה למכשיר "אבא ואמא" ולא לקנות מחנות פרטית.

המצלמה ממש גרועה?

הסוללה נגמרת מהר כמו שאומרים?

הטלפון כל כך שביר ?

הוא יעודכן לאנדרואיד 5 ??

אפשר לפתוח קבצי pdf שנשלחו אליי באימייל ?

פורסם
  • מחבר
המחירים של הנקסוס 4 יורדים כל יום ב 10 שח http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=837010

אי אפשר להחליף סוללה סתם כך בשליפה. אפשר במעבדה. את הסים מכניסים בתא מיוחד בצד, שנפתח ע"י סיכה.

מצלמה אומרים של ה S3 יותר טובה. אני לא יודע אם זה נכון ואם כן אם זה בכלל משמעותי.

הנקסוס 4 טוב משמעותית מהגלקסי 3 מבחינת מהירות וחווית השימוש באנדרואיד. (באחרון, הוא הטוב ביותר בשוק האנרואיד)

בנוסף, הנקסוס 4 מגיע עם אנדרואיד 4.3 , וישודרג ל 4.4 לכשיצא ממש בקרוב. הגלקסי 3 הוא עם 4.1.2 ואולי ישודרג ל 4.4 עוד שנה.

ראיתי ביוטיוב מדריך וניראלי שזה לא יהיה כזה מורכב,כמה ברגים ואולי חיבור כבל בסוף לא?

כמה זמן יקח לו להגיע ל1400-1500 שקל?

מתי תיצא גרסאת ה4.4?

תודה לכולם על התשובות

פורסם

לדעתי עוד כמה שבועות, אולי חודש וחצי. זאת במידה ולא יעצר היצור לחלוטין עקב יציאת הנקסוס 5.

גרסת 4.4 KitKat כנראה בכנס השנתי של גוגל באוקטובר בערך.

אוהל, אתה שואל שאלות שנענו. בגדול, רוב בעלי הנקסוס 4 מאוד מרוצים.

לגבי פתיחת קבצים, תתקין את התוכנה הרלוונטית (במקרה זה adobe reader) והקובץ יפתח בכל מכשיר אנדרואיד.

גם אם המצלמה קצת פחות טובה, היא בכל מקרה לא גרועה.

לגבי עדכונים, כל הנקסוסים (פרט לעתיקים) מעודכנים לגרסאות החדשות מיידית. זה היתרון הגדול שלהם.

- - - תגובה אוחדה: - - -

לא ניתן להעתיק שם לינק מדויק משורת הכתובת.

http://www.ushops.co.il/BUY2USA/product_details_new.php?product_id=25956

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים