עבור לתוכן

בקשת המלצה לרום לגלקסי 2 I9100 + הכוונה למדריכים המתאימים

Featured Replies

פורסם

שלום חברים יקרים, המכשיר שלי כבר הזדקן, ומכיוון שלא בצעתי עליו שום עדכון מכל סוג מאז הקנייה אני אשמח לרענן אותו ולהרגיש כאילו יש לי מכשיר חדש.

מחפש רום יציב (מאוד) ומהיר. העיצוב והסגנון פחות חשובים לי.

כן חשוב: שיהיה נקי מכל מיני אפליקציות סמסונג לא שימושיות ושאר אפליקציות שלא משתמשים בהם ועברית בכתיבה (השפה של התפריטים יכולה להשאר אנגלית)

אני מעלה תמונה של מצב הפלאפון הנוכחי שלי ואני אשמח לדעת מהם השלבים העיקריים שאני צריך לעשות מבחינת החלפת רוט/קרנל והדברים האלו, אשמח אם תפנו אותי למדריכים מתאימים.

המון תודה לעוזרים.

איתי

wupn.png

פורסם
  • מחבר

המון תודה על העזרה.

DONE!

מה הלאה?

פורסם

אוקיי קטע שנשכח ממני זה ביצוע רוט (הרשאות)

תעבוד לפי זה:

http://iandroid.co.il/forum/topic35973.html

תעקוב אחרי ההוראות טוב,ותבדוק שאתה מוריד את החלקים של 4.1.2.

אחרי זה אני אביא לך קישור להתקנת רום דרך האודין.(רום סטוק נקי)

פורסם
  • מחבר

DONE!

תודה על העזרה.

פורסם

ניסית לבדוק אם אתה יכול להתקין את ה 4.1 דרך ה KIES?

פורסם
  • מחבר

לא. אין לי מושג איך לעבוד איתה.

מה העדיפות שלה על פני הדרכים האחרות?

פורסם

שום דבר,אני תמיד מעדיף לצרוב דרך CWM או אודין..

כל עוד אתה כבר על 4.1,אין לך מה לעדכן איתה,לבנתיים 4.1.2 זו הגירסא האחרונה של סמסונג ל- SGS2.

פורסם
  • מחבר

אוקיי.

אני אקרא קצת על הרום שהצעת לי ואחרים, עכשיו אני יודע איך לעשות את מה שנדרש.

המון תודה לך.

חג שמח.

פורסם

תהנה,חג שמח.

פורסם

העדיפות היא שזו התוכנה של סמסונג והיא תתקין לך את העדכון בלי כל מני התעסקויות מיותרות (רוט, צריבת ריקאברי וכו') ועם סיכוי כמעט אפסי לחלוטין לבעיות בדרך. אין ממש מה לדעת "איך לעבוד איתה", יש שם איזה כפתור של UPDATE וזהו.בקיצר, תתקין את התוכנה ותראה...

אני ממליץ בחום לנסות קודם את האפשרות הזו. אם במקרה לא תוכל לעדכן משם, מסיבה כלשהי, תלך לאפשרויות אחרות.

פורסם
העדיפות היא שזו התוכנה של סמסונג והיא תתקין לך את העדכון בלי כל מני התעסקויות מיותרות (רוט, צריבת ריקאברי וכו') ועם סיכוי כמעט אפסי לחלוטין לבעיות בדרך. אין ממש מה לדעת "איך לעבוד איתה", יש שם איזה כפתור של UPDATE וזהו.בקיצר, תתקין את התוכנה ותראה...

אני ממליץ בחום לנסות קודם את האפשרות הזו. אם במקרה לא תוכל לעדכן משם, מסיבה כלשהי, תלך לאפשרויות אחרות.

זה נכון,אבל ה-KIES לא תראה שום עידכון מכיוון שהוא כבר על JB..(הוא התקין דרך אודין)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים