עבור לתוכן

כמה המחשב שלי שווה?

Featured Replies

פורסם

מעבד:intel i5 2500K

כרטיס מסך: sapphire hd 7950 3GB GDDR5

לוח אם:gigabyte z77-ud5h-wb wifi (בא עם כרטיס רשת+בלוטוס של גיגה ביט)

זכרונות ראם: kingston hyperx 1600 2GB (X2) +4GB

הרד דיסק: ssd crucial c400 120G +wd green 1.5T+wd green 1T

ספק כוח:enrmax naxn 550W

מארז:Thermaltake Chaser MK-I

מאורר נוסף של Thermaltake

כונן LG X24

פורסם

2300+-

פורסם
  • מחבר

2300? טוב שלא הגזמתה יש פה חומרה שעדין נמכרת ב1000 + טוב האמת שהמחשב נקנה רכיב רכיב (חוץ מהמעבד שקניתי אותו עם המחשב הקודם שלי ושידרתי לאט לאט) אז אולי יש מצב אבל עדין לא 2300 (לדעתי)

פורסם

בהצלחה .

פורסם
2300+-

כן, משהו כזה

פורסם

3K

פורסם

הייתי נותן 2700 ככה.

פורסם

משה , בגלל המעבד ?

פורסם

בוא נפרק את המחשב לגורמים ונראה מה בוא שווה.

מעבד: 500

לוח: 250

כרטיס: 900

זכרונות: 150

סס"ד: 300

כוננים: 200X2=400

ספק: 100

מארז+אופטי:200

יצא 2800. ביחד זה כנראה קצת פחות, 2500 נראה לי סביר.

פורסם

ממש שחטת אותו במארז ובלוח, שניהם שווים הרבה יותר.

פורסם
  • מחבר

בואנה בן אדם איפה אתה חיי הלוח אם והמארז שווים הרבה הרבה הרבה יותר המארז חדש הכי זול בארץ עולה 750 ש"ח ולוח אם 1000 ומשו וגם הספק עולה מעל ;100 ש"ח אם אתה מנסה לתת מכיר נמוך כדי לקנות מחשב תעשה את זה במקום אחר ואל תחרתת לאנשים את השכל (סליחה על הבוטות אבל זה מעצבן אותי) אני לא אומר שזה מחשב של 5K אבל הגזמתה ברמות לקיצון אחר

פורסם

דניס: הלוח לדעתי לא צריך לעלות יותר. מארזים אני באמת לא הכי מתמצא, זרקתי מחיר לאחר גיגול קצר. אתה מוזמן להציע תמחור משלך.

פניקס: לא, אני לא רוצה לקנות את המחשב שלך. אל תהיה פאראנואיד, זה לא בריא.

פורסם

משה , האמת אני דווקא התחשבתי ב SSD יותר מהמעבד והכרטיס מסך . (עריכה : לגבי ה SSD , קבל ביטול , משום מה התבלבלתי במחשב)

ולפותח השרשור ,

אני לא מבין את ה"זכות" הזו להתעצבן , על דעתם של אחרים . מותר לכל אחד לומר מה שהוא רוצה , מי אתה ? דיקטטור ?

באים אנשים וחווים את דעתם , לבקשתך , ולך זה לא נראה . אז אתה "מתעצבן".

אתה חושב שאתה היחיד בעולם שיכול להתעצבן ? (רמז : לא )

המעבד הוא מדור שני (ולנרות שהוא חזק אשששששש , הוא עדיין דור שני) , ניתן להמהרה . (יופי , כאילו 90% ממשתמשי המחשבים ממהירים)

הכרטיס מסך אמנם חזק , אבל אנחנו בדיוק לפני יציאה של דור חדש של AMD .

ולא פציתי פה על הדרדרות מעמד המחשב הנייח (שאתם יכולים לצקצק כמה שבא לכם - וזה עדיין ישפיע גם על שוק המשומשים)

מה אתה חושב שהמחשב שלך הוא מתת האל , והאנושות לא תשרוד בלעדיו ? (ספוילר : היא כן)

תרד מהאולימפוס שלך ותתחבר למחירי השוק . אתה מעוניין למכור או לשחק את המשחק הישראלי "בוא נוכיח לעולם שאני טיפש : אציע למכירה , למרות שאני לא רוצה למכור ואז אתקע עם מחשב נייח במחסני וכונן בישבני "

מספיק שתפתח יד2 ותראה את ההצע של המחשבים .

פורסם

אם תמכור כל רכיב בנפרד, במידה ובאמת תצליח למכור את הכל במחיר שאתה רוצה (לא יקרה) אולי תצליח לגרד את ה 3K

פורסם
  • מחבר

זה ממש לא מה שאמרתי וכן פתחתי יד 2 וראיתי מחירים וזאת זוכותי להתעצבן על משו שהוא לא נכון ואני ממש לא אומר שהמחשב שלי מתנת אל כי הוא לא מתקרב לזה ולא יתקרב ולמרות ששוק המחשבים הנייחים בירידה זאת היתה הגזמה ואני לא מתכוון רק אצלי אלא אצל עוד הרבה אנשים ששאלו פה הגזימו אצלם, עזוב אותך שטויות מה זה משנה כמה שווה או לא המחשב עובד אני מרוצה מימנו נקודה הדבר היחדי שאני מצפה זה שאנשים יהיו כנים כלפי אנשים וסליחה לזה שאמרתי לו שהוא פשוט רוצה לקנות את המחשב ראיתי מישהו שכתב פשוט בכל מקום אם אתה רוצה אני אקנה אותו ממך במחירים מגוחכים וההיתי בטוח שזה הוא שורה תחתונה זה לא משנה מחשב עובד נקודה ובאמת שאין למה להמשיך את השטות הזו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים