פורסם 2013 בספטמבר 1512 שנים אני אשמח לייעוץ לא קלאסי: אני יודע די טוב מה אני רוצה, אבל אני לא בטוח כמה זה צריך לעלות.שימושים: השימוש המרכזי הוא לימודים. המחשב צריך להיות מסוגל להריץ תוכנות דוגמת מטלב. שימוש משני - משחקים. אני לא גיימר, אבל אני רוצה שתהיה אפשרות להריץ משחקים (גם אם לא ברמת התצוגה הגבוהה ביותר)דרישות: מעבד: I5 דור שלישי ומעלהזיכרון RAM:י 4 ג'יגה ומעלהזיכרון קשיח: חצי טרה ומעלה (רצוי 750 GB)גודל מסך: 15.6 אינץ'כרטיס מסך: נדרשת יכולת להריץ משחקים יחסית חדשים. לא בהכרח על הגדרות הגרפיקה המקסימליות.דרישות נוספות: חיבור HDMI, מצלמת רשת, אמינות (אני רוצה מחשב שאפשר לסמוך עליו שלא יעשה בעיות בטווח של כמה שנים)דברים שאפשר להתפשר עליהם: משקל, סוללה, כונן אופטי.השאלה:מהו סדר הגודל הנכון של מחירים עבור סט הדרישות הזה? איזה חברות יוכלו לספק מוצר אמין? אם יש רעיונות לדגם ספציפי, אשמח גם לשמוע. בקשה נוספת: אשמח אם מישהו יוכל לעשות סדר בכרטיסי המסך למחשבים ניידים, ולהסביר מה דרוש כדי לענות על הצרכים שלי. תודה!
פורסם 2013 בספטמבר 1512 שנים זו נק' התחלה טובה:http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12338
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.