עבור לתוכן

מפרט למשחקים + OC פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברזולוציות 1920X1200 - 1900X1080 כרגע על הגדרות בנוניות \ גבוהות

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3\4 ARMA3 GTA וכ'ו

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בעתיד מתוכנן כבד ואולי מערכת קירור מיים

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? מתוכנן שידרוג הדרגתי לפי הסדר של ספק מארז כרטיס מסך וקירור אוויר\מיים למעבד

אהלן

אחרי הרבה התלבטות החלטתי לשדרג את המחשב למשהו שיספק אותי בעיקר למשחקים ואהבה ועניין גדול ל OC שברצוני להגיע ללמידה ורמה גבוהה

המפרט שיש לי כרגע הוא:

Q6600 OC 3.4

GIGABYTE GA-43-UD3L

DDR2 4GB

מארז ג'נרי ( מבחינתי ) NZXT שעבר מודינג

ספק CROSAIR 550W

HDD 1.5 TB

SAPPHIRE HD6870 1GB

הסכום שהחלטתי להשקיע כרגע על שילוש ( מעבד לוח זיכרונות הוא 2400 מקסימום 2800 )

יש לי אפשרות להביא חלקים בהנחה משמעותית

i7 4770K

ASUS Z87 DELUXE

ב414$ = 1500 ש"ח (לא כולל מע"מ )

i7 4770K

ASUS Z87 DELUXE

INTEL SSD 520 180GB

ב560$ = 2016 ש"ח ( לא כולל מע"מ )

אני נוטה לכיוון העסקה השניה הפחד שלי הוא הספק שלי ... המפרט שיש לי קיום בן 5-6 שנים ( לא כולל הכרטיס מסך )

רציתי לדעת האם אני יוכל לישון בשקט אם כרגע אני אזמין ולא יעשה OC רק בעתיד שאני אקנה ספק ומארז חדשים ...

אני עדיין צריך המלצה לזיכרונות אני מעדיף שיהיו במהירות גבוהה וטובים כדי שאני יוכל לעשות להם גם OC

אשמח לעזרתכם !

גיא

פורסם

הייתי מציע לרדת מעניין ה-OC, אהבה או לא, למשחקים זה די זניח, ולכיס שלך זה פחות יכאב, ולספק לא יזיק.

הצעה אפשרית,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il

מעבד:

Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪903

קירור למעבד:

Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W

כמות: 1 - מחיר: ₪44

לוח אם:

MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 - בקניית מחשב חדש בלבד!

כמות: 1 - מחיר: ₪239

זיכרון:

Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪338

כרטיס מסך:

Sparkle Geforce GTX760 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪1080

סה"כ: ₪2604

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

http://www.tms.co.il/preview/spec/xanr9s6w

לשיקולך.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה ...

אבל מבחנתי להשיג מעבד לוח אם ssd במחיר שהזכרתי מאד משתלם וחבל לי לפספס את ההזדמנות .. כמו שאמרתי מארז ספק וכרטיס מסך יבואו בהמשך ... Gtx 760 לא יספק את הדרישות שלי לעתיד שהם ultra ואולי כמה פילטרים ...

אני רק צריך דעה לגבי הספק שיש לי היום ... קצת מפחיד אותי לחבר חלקים חדשים לספק בן חמש שנים ...

פורסם

^

קיבלתי.

הספק לטעמי יחזיק את המערכת בביטחון (ללא OC כפי שציינת).

אם אתה רוצה להיות בטוח יותר, פתח את הספק (עניין של כמה דקות) אם אין קבלים נפוחים, ריח מוזר, אפשר לומר שלספק יש עוד מיץ לתת.

דרך אגב מה הדגם הספציפי שיש לך?

פורסם

פלונטר.

מצד אחד לא הייתי רוצה להיות זה שיהרוס את התגשמות החלום, אולם מצד שני לא הייתי רוצה להיות זה שיגרום להתגשמות חלום מהבלהות,

בקיצר הרבה דברים יכולים להתגשם, השאלה מה אתה מחפש.

או במילים אחרות ללא בבל"ט, אע"פ שמדובר בזיכרונות פרימיום (לפחות מבחינת העיצוב שלהם), מבחינת ביצועים,

הרי שיהיה מדובר על הבדל של כ-3~1 פריימים, כאשר המחיר יהיה גבוה יותר (שליחה + מע"מ), וכמובן שיש את שאלת האחריות במקרה של....

אחרי כל הדברים הללו, אישית קשה לי למצוא סיבה כן להמליץ על ההשקעה הזו, במיוחד כאשר התמורה או ערך המוסף כמעט ולא נמצא שם,

אולי חוץ מהערך העיצובי\אישי, שזה סובייקטיבי ואי אפשר לשים על זה תג מחיר.

לשיקולך.

פורסם
  • מחבר

הזיכרונות פרימיום של קורסאיר 8GB יוצאים לי סה"כ 800 ש"ח +-

הזיכרונות XMS 8GB יוצאים לי 590 +-

כמה יעלה לי כאן בארץ זיכרונות טובים של 8 גיגה ששווים או קרובים לביצועים של הזיכרונות שהזכרתי?

פורסם

כל קיט באותו התדר יפיק ביצועים כמעט זהים אם לא זהים\שווים\טובים יותר...

ולמען האמת, זיכרונות הם רכיב שלא פעם משתלם יותר לרכוש בארץ, כדוגמת ה-XMS...

http://www.1pc.co.il/product-729-Memory_Corsair_DDR3_8Gb_Kit_XMS3.aspx

על כל פנים פשוט תחפש קיט שיענה לך על הדרישות, שים לב לתדר ולתזמונים.

http://ksp.co.il/?select=.1038..392..787..518.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

http://www.1pc.co.il/cat-45-%D7%96%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA.aspx

http://wellcom.co.il/catalog/products_filter.php?f176=8&cPath=26_270&sort=4a

יש היצע, גוגל הוא חברך.

ושוב, לדעתי חבל על הכסף, סטיק יחיד של 8GB בתדר 1600MHz יהיה זול יותר, יפיק פחות חום, יתן ביצועים כמעט זהים במשחקים, ומה עוד צריך?

לשיקולך.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים