עבור לתוכן

התקנת WINDOWS XP בנוסף לWIN98

Featured Replies

פורסם

1. במחשב של מישהו מותקן WIN98.

הוא רוצה להתקין את XP בנוסף, שאפשר יהיה לבחור כל הפעלה למה להכנס. יש במחשב כמובן שני כוננים C שעליו מותקן WIN98 וD שעליו מיועד להיות מותקן הXP.

איך עושים שהXP ייתקין את עצמו כמערכת שניה ולא במקום ה98?

הבנתי שזה נורא קל אבל אני לא בטוח: מתקינים את הXP דרך ה98, בוחרים בהתקנה מלאה (לא שדרוג) ובוחרים שיתקין על כונן D. אחרי זה הוא אוטומטית לא יימחק את ה98 ואוכל לבחור איזה מהן שארצה בכל הפעלה?

2. המישהו הזה משתמש בתוכניות שפועלות בDOS כרגע (כרגע במחשב יש רק WIN98) . לפני שהווינדוז עולה הוא לוחץ F8 ומפעיל תוכניות מדוס עוד לפני שהווינדוז עולה. אם הוא יתקין את XP בנוסף ל98, האם זה יבטל את הDOS במחשב?

אם כן, איך בכל זאת אפשר יהיה להכנס למחשב DOS עוד לפני שהווינדוז עולה (דיסקט אתחול?)?

תודה רבה לכם

פורסם

קודם כול אחי לשאלה הראשונה כן אתה יכול יכול לשים שתי מערכות הפעלה שיפעלו לך בלי בעיה פשוט מאוד לא להתקין את הwinxp לספריה של ה-win98 שלך ואז יהיה לך בחירה של שתי מערכות הפעלה

עכשיו לשאלה השניה

לפי מה שאני יודע לא נראה לי יפעל לך הדוס אבל כן אם תרצה תוכל להפעיל אותו אם דיסקט היתחול של win98 וגם חוץ מזה הפקודה של F8 בהחלט עובדת רק אני לא יודע או יותר נכול עדין לא בדקתי אם תוכנית של דוס רצות

קיצור אם יש למישהו דעה אחרת למה שאמרתי אז בבקשה תקנו אותי בקשר לדוס

מקווה שעזרתי לך גבר

פורסם

אתה צודק בהחלט... לאחר שתבחר בתפריט ב WIN98 (תסמן אל תלחץ..)

תוכל ללחוץ F8 (נדמה לי שיש כפתור F אחר ואם יש יהיה רשום לך למטה..) ואז לקבל את אותו המסך שקיבלת עד היום...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים