עבור לתוכן

חוות דעת מחשב ללימודים 3500

Featured Replies

פורסם

1. קישור למפרט המחשב : http://ksp.co.il/?uin=19407

2. מחיר: 3500

3. שימושים : מחשב ללימודים שיהיה לי נוח לכתוב בשיעור שיהיה נוח לכתוב שהמחשב יהיה לי במקום מחברת... דבר אחד בעייתי עם מתמטיקה שאני לא יודע מה לעשות בקשר לזה

פורסם

אין תחליף למחברת.

אם זה ללימודים נטו, ממליץ שתתחיל את השנה/לימודים, תראה מה צריך ואילו שימושים יהיו לך ואז תחליט אם לקנות בכלל.

בין השאר- יש שאלון בחוקי הפורום, תענה עליו בבקשה במלואו.

http://hwzone.co.il/community/threads/493381-%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9B%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%91%D7%90%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9D-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%95%D7%A7%D7%99-%D7%94%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9D-(%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%93%D7%9B%D7%9F-%D7%9C2013)

פורסם
  • מחבר

תקציב- 3500

שימושים: ללימודים במקום מחברת אני צריך את זה בגלל שקשה לי עם מחברות אני לא כותב מסודר ואני לא ממש מבין מה שאני כותב

* גודל המסך: מעדיף מעל 13 אינץ

* רזולוציה רגילה

* משקל רצוי? שלא יהיה כבד מדי

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? אני לא יודע אני לא רוצה סתם לזרוק מספר שלא קיים מה הממוצע?

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא

* Bluetooth? אם יהיה מצויין אבל לא כל כך משנה

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף שיהיה SSD רק לווינדוס כמו במחשב שהבאתי בפתיחת השאכול

* כונן אופטי? לא חובה

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא מבין בזה

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מעדיף שתהיה אחריות

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) מעדיף שיהיה מסך מגע בשביל שיהיה נוח אך יש משהו שהוא באמת באמת שווה ללא מסך מגע אשמח לקחת אותו כאופציה

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת אין SSD הווינדוס לא יהיה מותקן על ה24 GB האלה? לא ממש הבנתי בשביל מה הם אם לא בשביל להאיץ את המחשב

במקום מחברת זה אומר שהמחשב ישמש אותי לכל הדברים שאני כותב במחברת במקום שאני יכתוב במחברת אני יכתוב במחשב

פורסם
  • מחבר

מההתנסות שלי עם מחשב נייד בשיעור זה הרבה יותר נוח, הכתב יד שלי לא קריא ולוקח לי הרבה יותר זמן לכתוב בכתב יד מאשר על המחשב.

בקשר לחשמל אין עם זה בעיה.

עכשיו השאלה היא איזה מחשב לקנות, ראיתי הרבה כתבות שאם קונים מחשב נייד עם WINDOWS 8 אז עדיף לקנות אותו עם מסך מגע

האם לקנות מחשב עם המטמון FLASH הזה כמו המחשב למעלה או מחשב רגיל בלי זה. האם ה"כונן" הזה באמת משנה ברמה מורגשת שהמחשב יהיה יותר מהיר ונוח לשימוש או שההבדלים לא גדולים ועדיף לקחת מחשב ללא הדבר הזה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה לך :) רק שאלה אחרונה מה זאת אומרת מסך מבריק מה הבעיה איתו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים