עבור לתוכן

מטורף!! סמסונג הצליחה להפעיל 8 ליבות עיבוד במקביל ל6 ליבות גרפיקה בNOTE 3)5420)

Featured Replies

פורסם

באתר הזה יש שלושה סרטונים שמראים איך הEXYNOS 5420 החדש שנמצא בNOTE 3 מנצל את כל הליבות לרשותו בו זמנית

http://www.engadget.com/2013/09/11/exynos-5-octa-demos-8-cores-working-at-once-gpu-assist-and-ener/

1)בסרט הראשון- רואים איך הפלא מנצל את הליבות החזקות A15 כדי לפתוח את התוכנה במהירות,ואז ממשיך להשתמש בA7 החלשות כדי להמשיך לתפעל את התוכנה,ומדי פעם מפעיל בשילוב של A7+A15 כשיש סצינות כבדות לעיבוד

2)בסרט השני- מראה איך אפשר להריץ משחק שלם כמעט אך ורק על ליבות הA7 מכיוון שהם דיי חזקות ושוות לעוצמת הA9,ורק בסיום שלבים כשהמשחק עושה שמירות הוא מפעיל למספר רגעים את ליבת הA15 בנוסף כדי לבצע את השמירה

3)בסרט השלישי- שזה הסרט שמראה איך הA7+A15 רצים בו זמנית בתפעול תוכנה עם המון תמונות,ואז בשביל הכיף הוא מפעיל מנגנון לשיפור איכות התמונה שזה מפעיל את 6 הליבות של המעבד הגרפי MALI MP6 T628

זה באמת הולך להיות הפלא הבא שלי,והמהירות שבא הליבות פועלות ונכבות זה מטורף ,במיקרו שניות

יש לי כבר גלקסי 3,ונמאס לי כבר מהלאגים אם לא בא לי לפרמט את הרום כל כמה חודשים

פורסם

עד מתי מהירות וטריליון ליבות יהיו הפתרון ?

אנדרואיד הגיע כבר לנתח השוק העצום שלה, שתתחיל\תמשיך לבדוק איך היא ממשיכה לשפר את היעלות שלה, איכשהו נראה לי שעוד שנה וחצי גם הנוט 3 יראה כמו גרוטאה.

פורסם

הפתרון למה? לבעיה השיווקית זה פתרון מצוין.

פורסם
הפתרון למה? לבעיה השיווקית זה פתרון מצוין.

סתם גישה שונה משל אפל. אפל רק מרוויחה יותר מהגישה שלה, זה הכל.

פורסם

בעיני, זו הדרך המהירה של ARM לדסקטופ, ככה שאני מוכן לקבל את המעבדים המוגזמים הללו בהבנה.

פורסם

שוב, מדובר בגישה שונה, אפל פנתה ל-A7 עם 64 ביט כנראה גם בדיוק בגלל הסיבה הזאת. מקבוק עם שבב כזה.

פורסם

ואני מאוד בעד לפגוע בהגמוניה של סט הפקודות היחיד במחשבים אישיים ב-8 השנים אחרונות. זה יהיה מעניין עכשיו, והמחירים ירדו. וכמובן, גם הביצועים יתקדמו סוף-סוף אצל אינטל.

פורסם

בסה"כ דסקטופים זה לא השוק החם כרגע, אתה יכול לראות שאינטל דווקא מאד רוצה את שוק הניידים ולקבל דריסת רגל שם, כי שם קורה הרבה.

מצד שני, אם מדברים על שרתים, שם יש ל-ARM דווקא כן כמה אופציות מעניינות לעתיד.

פורסם

כרגע זה לא השוק החם, אבל אם מעבדי ARM מסוגים שונים יתחילו להתקדם חזק לכיוון כזה, זה בהחלט יכול להביא להתקדמות בכיוון מצד כל המעורבות בעניין, וגם לתוצאות מעניינות. פשוט נחכה ונראה :)

פורסם
  • מחבר

הרי IOS הייתה מערכת הפעלה מהירה עוד מההתחלה,כנ"ל גם וינדוס פון 7-8,גרסת הבסיס שלהם הייתה מספיק מהירה ויעילה מלכתחילה

אבל לעומת זאת אנדרואיד עוד מגרסת הבסיס שלה 1.6-2.3 הייתה כבדה ולא יעילה

אז אני לא רואה שום דרך שבה גוגל איך יגרמו למערכת להיות מהירה יותר בגרסאות העתידיות 4.4-5..

אין שום דרך לדעתי להפוך את אנדרואיד ליעילה יותר, מכיוון שעם כל גרסא וגרסא אנדרואיד רק נהיית כבדה יותר ומלאה ביותר אופציות

הדרך היחידה לגרום לשיפור במהירות זה אך ורק דרך מעבד+זיכרון מהיר

פורסם

לא, אנדרואיד צריכה אופטימיזציות טובות יותר.

להבדיל מ-iOS, שמתוכננת למגוון מאוד מצומצם של חומרה, ומריצה אפליקציות באופן נייטיבי, אנדרואיד צריכה לרוץ על מגוון רחב ביותר של סוגי חומרה, ולכן גם להריץ את האפליקציות שלה על פלטפורמת ווירטואליזציה בשם דאלוויק (הרי אתה לא יכול לקמפל את התוכנה עבור כל סוג מכשיר שקיים). וזה פוגע בביצועים. ולכן את היעילות של זה צריך לשפר.

פורסם

הדבר העיקרי שפוגע בביצועים זה הזבל שהיצרניות דוחפות, כי הנקסוסים עובדים חלק

פורסם

1+ חלק לחלוטין. בהחלט היו שיפורים בין גרסאות האנדרואיד בשנים האחרונות.

פורסם

בלי קשר מדובר על אנדרואיד 4.4 ותמיכה במכשירים ישנים.

אין ספק שיש צורך באופטימיזציה רצינית יותר לאנדרואיד, שגם עם 8 ליבות לפעמים מגהקת.

פורסם
  • מחבר

הדרך היחידה שבה גוגל תצליח לעשות אופטימיזציה לקרנל האנדרואיד זה אך ורק אם כל החברות(סמסונג,ARM,נווידיה,קוואלקום,POWER VR,TI,מדיה טק) יחליטו לעצור כל התקדמות טכנולוגית כמו מעבדים,רזולוציות,ליבות גרפיות,זיכרונות לפחות למשך שנה-שנתיים, כי לעשות אופטימזציה לוקח המון המון המון זמן כן כן לכתוב מליוני שורות קוד מחדש.

בהצלחה עם זה חחח, אנדרואיד זה המערכת הכי לא יעילה מבין כל מה שיש בשוק,אבל אין להם ברירה כשזו מערכת קוד פתוח שאמורה לעבוד עם כל החברות והטכנולוגיות,

למשל MAC OS VS WINDOWS

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים