פורסם 2013 בספטמבר 2112 שנים עם כל הרשימה של הדברים שהאנדרואיד עושה ואייפון לא הטלפון מצליח וחלק מהבעיות נפתרות עם אפליקציות צד שלישי ולאחר פריצה רוב הבעיות נפתרות. (יש לי נקסוס 4 ואני מרוצה ממנו מאוד) אם אייפון היה זול יוץר הייתי כנראה רוכש אייפון שוב
פורסם 2013 בספטמבר 2112 שנים מחבר אני אעזור לך עם זה -http://thedroideffect.com/100-things-iphone-5s-still-cant-do-android-can/מעניין. לדעתי בערך 30 דברים שם באמת חשובים. יש שם המון שטויות ודברים שלא קשורים לאנדרואיד אלא למכשיר עצמו.IOS7 פשוט רצה בצורה נוראית על כל מה שלא 5 ומעלה... מגמגמת בטירוף על 4 ו4S"בטירוף" ממש לא. יש קצת קפיצות, אבל בסך הכל עובד חלק למדי.עם כל הרשימה של הדברים שהאנדרואיד עושה ואייפון לא הטלפון מצליח וחלק מהבעיות נפתרות עם אפליקציות צד שלישי ולאחר פריצה רוב הבעיות נפתרות. (יש לי נקסוס 4 ואני מרוצה ממנו מאוד) אם אייפון היה זול יוץר הייתי כנראה רוכש אייפון שובשום פריצה שבעולם לא היתה מוסיפה למכשיר NFC, תמיכה בהתקן USB, יציאת HDMI, מעלה את הרז' של המסך ל HD או FHD או מגדילה את הגודל המגוחך שלו.
פורסם 2013 בספטמבר 2112 שנים אתה יודע שלא דיברתי על חומרה, ולפני כשנה וחצי אמרו שמסך בגודל 4.8,5 גדול מדי והיום זה סטנדרטי לדעתי הכל זה עניין של להתרגל.
פורסם 2013 בספטמבר 2112 שנים פעם גם היינו עם מסך של אינץ , והסתדרנו , זה לא אומר שזה נחמד...היום בדיוק נתקעתי עם המכונית , והיה נחמד להעביר את הזמן עם צפייה במשחק כדורגל בlive בספורט 5 עם פלאש בפיירפוקס.לי היה את 3gs ,עם מסך 3.5 אינץ , וזה היה מכשיר מצוין לזמנו , אבל התקדמנו , ומסך 4 אינץ זה פשוט פצפון....אני אמרתי לפני שהם הגדילו את המסך ל4 אינץ שאין להם ברירה להגדיל את המסך בשביל להישאר תחרותיים , ועכשיו לא תהיה להם ברירה אלא להגדיל את המסך עוד ובצורה משמעותית.בסופו של דבר אין היום הבדל ענק בין אנדרואיד לios בחווית השימוש הסופית (חוץ מההגבלות חרטה של אפל) (בלי קשר לחומרה חזקה יותר או פחות , מה שמשנה זה התוצאה) , ואנשים מהשורה רואים את גודל המסך , והאייפון שלהם נראה פתאום פחות מרשים... נערך 2013 בספטמבר 2112 שנים על-ידי Henry55
פורסם 2013 בספטמבר 2112 שנים שום פריצה שבעולם לא היתה מוסיפה למכשיר NFC, תמיכה בהתקן USB, יציאת HDMI, מעלה את הרז' של המסך ל HD או FHD או מגדילה את הגודל המגוחך שלו.מה עם העובדה שאין לך שום תוכנת אנטי גנבה נורמלית?מה עם זה שאתה לא יכול לבחור תוכנות אחרות בשביל פעולות שונות?מה עם העובדה שאין אינטגרציה בכלל בין התוכנות צד שלישי שאתה מתקין לבין המערכת עצמה?
פורסם 2013 בספטמבר 2112 שנים מה עם העובדה שאין לך שום תוכנת אנטי גנבה נורמלית?למעשה לאייפון יש את מערכת האנטי גניבה החזקה ביותר היוםלא רק שאי אפשר להסיר אותה (להבדיל מכל תוכנה באנדרואיד)גם איפוס/רסטור של המכשיר לא יאפשר לאקטב אותו עד שלא יוזן קוד מהמשתמש
פורסם 2013 בספטמבר 2112 שנים הפיצ'ר הזה קיים רק בIOS 7 והמכשיר הזה לא מעודכן לIOS 7זה סרט מלפני שנה.כבר לא רלוונטי.מה שהוא עושה בסרטון זה מכניס את המכשיר למצב DFU ומבצע רסטורמקביל לצריבת רום חדש באנדרואיד.בIOS 7 הוא עדין יכול לעשות את זה, אבל המכשיר לא יעבור אקטיביזציה מול השרתים של אפל ועדיין תוכל לאתר אותו נערך 2013 בספטמבר 2112 שנים על-ידי omrij
פורסם 2013 בספטמבר 2112 שנים אז איך בדיוק מוכרים אייפון? קודם מבצעים אקטיבציה עם היוזר שלי ואז מחליפים יוזר?זה נשמע גישת אפל קלאסית (שולטת בהכל)בכל מקרה באנדרואיד עם רוט אתה יכול להגיע לאותה רמה של הגנה מגניבות כמו אצל האייפון (מלבד הקטע עם הרסטור. שום דבר לא שורד פרמוט כמו שצריך ב2 המערכות)מצד שני באנדרואיד עומדים לרשותך הרבה יותר כלים (כי לאפליקציות יש הרבה יותר הרשאות כמובן) כדי למצוא את הטלפון. שלא לדבר בכלל על מצב שבו יש לך רוט שהגישה למכשיר שלך מרחוק כמעט כמו גישה לוקלית
פורסם 2013 בספטמבר 2212 שנים זה נראה לך הגיוני שהטלפון שלך מסומן לנצח ונעול אלייך? SIM LOCKED גרסאת אפל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.