פורסם 2004 בפברואר 1921 שנים מחבר מצאתי דרך להמחיש לכם את הרעש הנוראי שהמחשב שלי מייצר כשהמצלמה שלי מצלמת היא מקליטה 5 שניות מהרגע בו צולמה התמונה אז פשוט קיבתי את המצלמה וצלמתי...חחחח עכשיו תתחשבו בזה שהמצלמה ממש קרובה להארד דיסק ולספק כוח (שניהם למעלה...) אז הרעש קצת יותר חלש ממטר או שתים, אבל בכל זאת רעש נוראי! ועכשיו תגידו לי שזה לא נשמע כמו חללית.... נ.ב.- פתחתי חשבון בוואלה, ואני לא ממש יודע איך להעלות תמונות.. הסבר קצר יוכל לעזור לי...
פורסם 2004 בפברואר 2021 שנים בדף הבית שלהם יש לינקים בחלק העליון של הדף ושם זה מחולק לנושאים אתה צריך את אישי > המזוודה שלי
פורסם 2004 בפברואר 2021 שנים אני מציע לך פתרון יותר פשוטתפתח את המארז, תראה איזה מאווררים יש לך בכלל, ובמקום לכבות את המחש לנתק על מאוורר וככה עד שתבין מה מרעיש פשוט שהמחשב פועל תעצור עם היד כל מאוורר עד שתשמע שקט...גם לי זה קרה ולא יאמן המאוורר הפצפון שעל הR9800SE AIW מרעיש הכי הרבה מכל שאר המאווררים... (גם מהמאוורר שעל הNB שפועל ב6000RPM קבוע)
פורסם 2004 בפברואר 2021 שנים גם לי זה קרה ולא יאמן המאוורר הפצפון שעל הR9800SE AIW מרעיש הכי הרבה מכל שאר המאווררים... (גם מהמאוורר שעל הNB שפועל ב6000RPM קבוע)זה ממש מוזר, לי יש IS7-E מהגרסא החדשה, ויש לו בדיוק אותו מאוורר על הNB כמו הAI7 שלך. ושלי ממש רועש
פורסם 2004 בפברואר 2021 שנים גם אצלי כמו כולם הייתה בעייה עם ויברציות מההארד דיסק ומהניסיון שלי אם אתם מחזקים את הברגים הבעייה גדלה.אני פשוט ניתקתי לו שני ברגים שהוא יהיה מחובר רק מצד אחדאצלי זה פתר תבעייה
פורסם 2004 בפברואר 2021 שנים מחבר ומה יהיה כשהגומיה תתיבש ותקרע?מאחר ומוד שביצעתי לא ממש עוזר להפחתת הרעש, אני לא מתכנן להשאיר זאת ככה...אבל אם זה היה עוזר... פשוט הייתי דואג לתחוזקה שותפת של הגומיות...
פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים יש לי שאלה בנושא.יש לי WD RAPTOR ויש לו מעין שריקה גבוהה ממש מציקה.מישהו מכיר דרך להעלים אותה? חשבתי על לצפות אותו בספוג ולשים מאוורר קטן בשביל האיוורור אבלאני לא יודע כמה זה יהיה בריא.התכוונתי למשהו כזה ופה אין מאורר שביל לקרר.http://www.quietpcusa.com/acb/showdetl.cfm?&DID=8&Product_ID=1&CATID=1
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.