עבור לתוכן

Shipito - אתר תיווך משלוחים הרבה יותר זול מ-Buy2USA (עדכון - לחבילות קטנות)

Featured Replies

פורסם

גיליתי עכשיו אתר תיווך משלוחים זול בהרבה (לפחות עבור המקרים שבדקתי) מאשר Buy2USA ו-Mustop:

Shipito

בדקתי אותו לדוגמא עבור ה-Kindle, והם דורשים תיווך של פחות מ-4 דולר. (Buy2USA דורשים 20, למיטב זכרוני. אולי קצת פחות כי זה Amazon)

נסו את המחשבון שלו.

הוא זול בסדר גודל מהחלופות הישראליות.

יכול להיות שיתחיל להיות כדאי להזמין דברים מ-Ebay שלא נשלחים לישראל.

נ.ב. עוד לא יצא לי להשתמש בשירות, אבל שמעתי עליו לראשונה בכתבה הזו, שמכילה עוד הרבה מידע מעניין בנושא.

פורסם

יצא לי להשתמש בו 3 פעמים.. הוא משתלם מאוד לחבילות קטנות עד 2 ק"ג עם מנוי לשנה.

יש להם יתרון משמעותי בכך שהם מחזיקים מספר מחסנים במספר מדינות. שימושי בנושא המיסוי בתוך ארה"ב.

פורסם

על חבילה של 2 קילו (15*15*2 ס"מ) בשיווי 50$ הם רוצים 45$ משלוח, למעשה יותר יקר מ-buy2usa.

פורסם
  • מחבר
על חבילה של 2 קילו (15*15*2 ס"מ) בשיווי 50$ הם רוצים 45$ משלוח, למעשה יותר יקר מ-buy2usa.

צודק. אני משער שהוא טוב יותר לחבילות קטנות (שהמשלוח שלהן מתחת למחיר המינימום של Buy2USA)

פורסם

הכתבה שהבאת באמת מעולה, רק קצת התבלבלתי בקשר למשלוחים שלהם. איזה משלוח הכי עדיף, איזה משלוח צריך לסמן כדי שלא יהיו בעיות של מיסים מכס וכו'? רשום שם שהדואר הרגיל בסוף נשלח באמצעות EMS ללא ידיעת הקונה ובסוף דפקו אותו בהוצאות נוספות.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי (מקריאת הכתבה, עוד לא ניסיתי את השירות), AirMail Economy הוא שירות דואר סטנדרטי, בעוד ש-AirMail Priority הוא EMS. (ולכן חשוב להשתמש רק ב-Economy)

פורסם

כשמזמינים מוצר בד"כ לא רשום גודל החבילה. אז איך אתם יודעים מה לרשום?

פורסם
לפי מה שהבנתי (מקריאת הכתבה, עוד לא ניסיתי את השירות), AirMail Economy הוא שירות דואר סטנדרטי, בעוד ש-AirMail Priority הוא EMS. (ולכן חשוב להשתמש רק ב-Economy)

לפי מה שכתוב שם, גם אם תבחר ב- Economy יש סיכון שהם ימירו את זה ל- EMS, לא ניתן לשלוט על זה בוודאות. בעייתי מאוד.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

שאלה למי שכבר השתמש בשירות כמה פעמים, נרשמתי כרגע ויש תקרת הוצאות חודשית לnewbiz ע"ס 300$ ואני רוצה להזמין מצלמה על סכום כפול מזה. אז אמנם יש אפשרות להצהיר מראש בהכנת טופס מכס על 300$ אבל אם אני אזמין את המוצר ויש קבלה של החנות עם הסכום האמיתי על החבילה הם פשוט יחזירו את החבילה חזרה לחנות?

כמה הזמנות/איזה סכום צריך לעבור כדי להסיר את הסנקציה הזו?

פורסם

ההגבלה היא על המשלוחים עצמם, שכמה שאתה משלם לshipito לא יעבור את ה300$ החודשיים. לא אכפת להם מההצהרה על ערך המשלוחים. אני לא מאמין שמשלוח מצלמה יעבור את ה60$.

הם מעלים את התקרה מדי חודש, תלוי בכמות שאתה שולח דרכם.

פורסם

אתה צודק כמובן, כשל לוגי חמור מבחינתי. :bash:

"אם לא תמלאו את זה, תהיה לכם הגבלה חודשית ראשונית של 100$ משלוחים (עלות משלוח, לא הקניה), עם כל קניה שתעשו, הסכום הזה יעלה."

http://zayedet.com/2013/07/11/updates2/

עכשיו רק צריך לבחור איזה מחסן לוגיסטי לבחור, יש להם שלושה רק בקליפורניה...

פורסם

תבחר בהתאם למיסים המקומיים ולפי הכתובות שהקצו לך באתר של shipito. אם החנות שממנה אתה קונה גובה מיסים בCA, שלח לNV. אם היא גובה גם שם וגם שם, שלח לOR. העניין הוא גם שמשלוח מOR עולה יותר ממשלוח מNV שעולה יותר ממשלוח מCA.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים