פורסם 2013 בספטמבר 812 שנים גיליתי עכשיו אתר תיווך משלוחים זול בהרבה (לפחות עבור המקרים שבדקתי) מאשר Buy2USA ו-Mustop:Shipitoבדקתי אותו לדוגמא עבור ה-Kindle, והם דורשים תיווך של פחות מ-4 דולר. (Buy2USA דורשים 20, למיטב זכרוני. אולי קצת פחות כי זה Amazon)נסו את המחשבון שלו.הוא זול בסדר גודל מהחלופות הישראליות.יכול להיות שיתחיל להיות כדאי להזמין דברים מ-Ebay שלא נשלחים לישראל.נ.ב. עוד לא יצא לי להשתמש בשירות, אבל שמעתי עליו לראשונה בכתבה הזו, שמכילה עוד הרבה מידע מעניין בנושא. נערך 2013 בספטמבר 1112 שנים על-ידי yuvalm2
פורסם 2013 בספטמבר 812 שנים יצא לי להשתמש בו 3 פעמים.. הוא משתלם מאוד לחבילות קטנות עד 2 ק"ג עם מנוי לשנה.יש להם יתרון משמעותי בכך שהם מחזיקים מספר מחסנים במספר מדינות. שימושי בנושא המיסוי בתוך ארה"ב. נערך 2013 בספטמבר 812 שנים על-ידי drucula
פורסם 2013 בספטמבר 812 שנים על חבילה של 2 קילו (15*15*2 ס"מ) בשיווי 50$ הם רוצים 45$ משלוח, למעשה יותר יקר מ-buy2usa.
פורסם 2013 בספטמבר 1112 שנים מחבר על חבילה של 2 קילו (15*15*2 ס"מ) בשיווי 50$ הם רוצים 45$ משלוח, למעשה יותר יקר מ-buy2usa.צודק. אני משער שהוא טוב יותר לחבילות קטנות (שהמשלוח שלהן מתחת למחיר המינימום של Buy2USA)
פורסם 2013 בספטמבר 1112 שנים הכתבה שהבאת באמת מעולה, רק קצת התבלבלתי בקשר למשלוחים שלהם. איזה משלוח הכי עדיף, איזה משלוח צריך לסמן כדי שלא יהיו בעיות של מיסים מכס וכו'? רשום שם שהדואר הרגיל בסוף נשלח באמצעות EMS ללא ידיעת הקונה ובסוף דפקו אותו בהוצאות נוספות.
פורסם 2013 בספטמבר 1312 שנים מחבר לפי מה שהבנתי (מקריאת הכתבה, עוד לא ניסיתי את השירות), AirMail Economy הוא שירות דואר סטנדרטי, בעוד ש-AirMail Priority הוא EMS. (ולכן חשוב להשתמש רק ב-Economy)
פורסם 2013 בספטמבר 1312 שנים לפי מה שהבנתי (מקריאת הכתבה, עוד לא ניסיתי את השירות), AirMail Economy הוא שירות דואר סטנדרטי, בעוד ש-AirMail Priority הוא EMS. (ולכן חשוב להשתמש רק ב-Economy)לפי מה שכתוב שם, גם אם תבחר ב- Economy יש סיכון שהם ימירו את זה ל- EMS, לא ניתן לשלוט על זה בוודאות. בעייתי מאוד.
פורסם 2013 בנובמבר 212 שנים שאלה למי שכבר השתמש בשירות כמה פעמים, נרשמתי כרגע ויש תקרת הוצאות חודשית לnewbiz ע"ס 300$ ואני רוצה להזמין מצלמה על סכום כפול מזה. אז אמנם יש אפשרות להצהיר מראש בהכנת טופס מכס על 300$ אבל אם אני אזמין את המוצר ויש קבלה של החנות עם הסכום האמיתי על החבילה הם פשוט יחזירו את החבילה חזרה לחנות? כמה הזמנות/איזה סכום צריך לעבור כדי להסיר את הסנקציה הזו? נערך 2013 בנובמבר 212 שנים על-ידי IlyaN
פורסם 2013 בנובמבר 212 שנים ההגבלה היא על המשלוחים עצמם, שכמה שאתה משלם לshipito לא יעבור את ה300$ החודשיים. לא אכפת להם מההצהרה על ערך המשלוחים. אני לא מאמין שמשלוח מצלמה יעבור את ה60$.הם מעלים את התקרה מדי חודש, תלוי בכמות שאתה שולח דרכם.
פורסם 2013 בנובמבר 212 שנים אתה צודק כמובן, כשל לוגי חמור מבחינתי. "אם לא תמלאו את זה, תהיה לכם הגבלה חודשית ראשונית של 100$ משלוחים (עלות משלוח, לא הקניה), עם כל קניה שתעשו, הסכום הזה יעלה." http://zayedet.com/2013/07/11/updates2/ עכשיו רק צריך לבחור איזה מחסן לוגיסטי לבחור, יש להם שלושה רק בקליפורניה...
פורסם 2013 בנובמבר 212 שנים תבחר בהתאם למיסים המקומיים ולפי הכתובות שהקצו לך באתר של shipito. אם החנות שממנה אתה קונה גובה מיסים בCA, שלח לNV. אם היא גובה גם שם וגם שם, שלח לOR. העניין הוא גם שמשלוח מOR עולה יותר ממשלוח מNV שעולה יותר ממשלוח מCA.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.