פורסם 2013 בספטמבר 712 שנים רציתי חוות דעת על על שני לפטופים מה עדיף להביא.. יש לציין שיש לי עדיפות קטנה על הdell inspironאבל מה שתגידו ככה אני יעשה!את הלפטופ שאני מחפש הוא למטרת גיימינג ועיצוב גרפי (הטופ שאפשר להביא במחירים האלו 4k-5k)משחקים כמו gta iv, battlefiled 3 , crysis ראיתי ביוטיוב שהם מריצים יופי ואם יש לכם משהו יותר טוב להציע אני אפילו אשמח!טוב המחשבים הם:dell inspiron 7720http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23041Lenovo IdeaPad y510phttp://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23437&cf=zapתודה לעוזרים! הקנייה מתבצעת בעוד יומיים בערך חייב את עזרתכם במהרה!ואם יש לכם משהו אפילו טוב יותר להציע - אשמח לשמוע! (4k-5k)
פורסם 2013 בספטמבר 712 שנים לדעתי אין צורך ב17 אינץ' בנייד. הלנובו נראה טוב, למה שלא תקנה אותו באילת?: http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=9894 תמיד יש אנשים שנוסעים לאילת
פורסם 2013 בספטמבר 712 שנים מחבר יש הבדל ענק בין הלונבו לדל ? כי הלונובו די מכוערר בהשוואה לדל .. מבחינת ביצועים ההבדל הוא עצום?
פורסם 2013 בספטמבר 812 שנים הלנובו יותר טוב, לא בהרבה, יותר חסכוני בחשמל (זמן סוללה ארוך יותר) מעבד חדש של HASWELL (+) כרטיס מסך חזק יותר מקלדת מוארת ונוחה מאד מסך 15.6 ולא 17.3 שגורם למחשב להיות בלתי נשיא בעליל למה מכוער? נראה ממש טוב לדעתי... עיצוב של גיימרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.