עבור לתוכן

מחשב נייד לסטודנטית, דיי ספציפי :-)

Featured Replies

פורסם

שלום!Emo13.gif

הכותרת דיי אומרת את הכל, לאחר תחקיר שביצעתי הגעתי למסקנה(אשמח לשמוע האם היא נכונה לדעתכם) שאני רוצה לקנות מחשב של ASUS. קראתי ושמעתי דברים טובים אודותיו ובין השאר מאוד אהבתי את המראה והתצורה של המחשב שמאוד מזכירה לדעתי את MAC(שאותו אני מאוד אוהבת אך לצערי לא יכולה להרשות לעצמי Emo13.gif ).

אני לא נעולה ב100% על ASUS ואשמח לשמוע גם על דברים אחרים אם הם נראים לכם רלוונטים(חוץ מHP).

השימוש שלי בו הולך להיות בעיקר לשימוש בתוכנות OFFICE, הקלדה בלימודים ואולי אולי צפייה בסרטים. חשוב לציין שיש לי גם מחשב נייח(שגם מחובר לטלוויזיה) שבו אשתמש לדברים 'כבדים' ואין לי כל כוונה להכביד על המחשב הנייד מעבר לגלישה באינטרנט ושימוש שוטף בלימודים. אני רוצה לקחת אותו ללימודים ולכן חשוב לי שיהיה קל ונוח.

לסיכום, נתונים שחשובים לי:

1. קל משקל(עד 1.8 גג)

2. מסך 13-14

3. מהירות, מאוד חשוב לי שהמחשב ירוץ מהר ולא יתקע, שאני אפתח את קבצי וורד/וידאו/תמונות והם יעלו במהירות.

4. סוללה- הייתי רוצה סוללה שתספיק לי להרבה שעות עבודה(מעל ל5 אני מעריכה... אם זה אפשרי).

תקציב: עד 3000-3500, כמובן שאני מעדיפה להוציא כמה שפחות אבל לא אחסוך בכמה מאות שקלים בשביל איכות הרבה יותר טובה.

מסך מגע- בכלל לא חשוב לי ואולי אפילו עדיף שלא יהיו(לא ברור לי מה זה נותן למען האמת :) )

האם לדעתכם במקרה שלי כדאי להשקיע בSSD או שזה מיותר? ואם כן, רק SSD או גם וגם?

נאמר לי שסדרת המעבדים U לא מומלצת כי המעבד חלש מדיי, אבל ממה שקראתי באינטרנט היא מאוד חסכונית. אז אולי דווקא כן מתאימה לי? מה דעתכם?

תודה רבה לעונים!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים